- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
-
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Benim de. 3. Tedavim olacak . Bütün denemelerim aynı hastahanede oldu. İlk denemem tuttu ancak 3.5 aylıkken düştü bebeğim . 2. Deneme hiç tutmadı . İlk iki denememde de 15 gün lük bir tedavi uyguladılar . Direkt 2. Gün iğnelerle başlandı. Fakat bu tedavide farklı birleyen uygulayacağız dediler . Adetin 2. Günü Doğum kontrol hapı ile başladım . 8 şubatta tekrar gideceğim . Süreci çok bilmiyorum sizin tedavi niz nasıldı direkt iğne ile mi başladınız?2.tüp bebegi oldum pozitifi gördüm ama düşük oldu bu ikinci gebelik kaybım o yüzden genetik test yaptırmak istiyorum
Siz hangi aşamadasınız
Kayıplar peki hangi aşamada oldu ? Kese gördünüz mü ya da kalp atışı2.tüp bebegi oldum pozitifi gördüm ama düşük oldu bu ikinci gebelik kaybım o yüzden genetik test yaptırmak istiyorum
Siz hangi aşamadasınız
Benim de. 3. Tedavim olacak . Bütün denemelerim aynı hastahanede oldu. İlk denemem tuttu ancak 3.5 aylıkken düştü bebeğim . 2. Deneme hiç tutmadı . İlk iki denememde de 15 gün lük bir tedavi uyguladılar . Direkt 2. Gün iğnelerle başlandı. Fakat bu tedavide farklı birleyen uygulayacağız dediler . Adetin 2. Günü Doğum kontrol hapı ile başladım . 8 şubatta tekrar gideceğim . Süreci çok bilmiyorum sizin tedavi niz nasıldı direkt iğne ile mi başladınız?
Kayıplar peki hangi aşamada oldu ? Kese gördünüz mü ya da kalp atışı
Bizde sperm sayı ve hareketlilikte sıkıntı var. İlk transfer i Oya hanım yaptı ikinciyi Runa hanım yapmıştı . Geçen Cuma hastahanede miydiniz sizEvet keseyi gördüm ama doktor kese heran bozulabilir dedi düşük yaparsın dedi 2 gün sonra kan degerlerim düştü size hangi doktor transfer yaptı
Perşembe gelmiştim benimde oya hanım yaptı transferimiBizde sperm sayı ve hareketlilikte sıkıntı var. İlk transfer i Oya hanım yaptı ikinciyi Runa hanım yapmıştı . Geçen Cuma hastahanede miydiniz siz
Peki genetik yaptırma yı siz kendiniz mi istiyorsunuz yoksa doktor mu önerdiPerşembe gelmiştim benimde oya hanım yaptı transferimi
Merhaba öncelikle Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Ben de geçenlerde aynı hastaneden randevu aldım. Herhangi bir ücret ödedin mi işin mali boyutu hakkında da bilgi verebilir misin?Selam arkadaşlar ;
bu konuyu ankara etlik zübeyde hanım kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi ile ilgili yeterli bilgilere sahip konu bulamadığım için açtım.
Benim için şimdi bu konu hem günlüğüm hemde tedaviyle ilgili paylaşımları içericek.
İnşallah paylaşımlarımız Allahın izniyle birbirimize yardımcı olmak için vesile olur.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Allah hepimizi evlatlarımıza tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Evet arkadaşlar ben darkgirl ağustos 2014de evlendim.
evlendiğim günden itibaren de çocuk sahibi olmak istedik eşimle.
Tabi hemen olacak sandığımızdan bi baktık 1 yıl geçmiş bile sonra 2 yıl.
Anladıkdı bizim çocuğumuz olmuyor.
Ee koştuk doktorlara başladık çaremizi aramaya.
Benim tüm genel muayenelerim iyi çıktı.
Bekle yaşın genç çocuğun olur dediler.
Sonra eşim sperm tahlili verdi.
İlk sonuç istanbul lab da facia 5 milyon sperm morfoloji 4 ,tüp bebekle bile zor çocuğunuz olur denilince tutuşmaya işin ciddiyetini anlamaya başladık.
Eşim ürolojiye gitti.klomen ve promotil m forte kullanmaya başladı.
Direk yükseldi sayı ve hızı morfoloji aynı.
Meğerse istanbul Laboratuvarda sperm numunesini çok bekletmişler.
Daha sonra Kaan aydosa gittik eşimin sonuçları yeterliymiş doğal yolla olması için bi 6 ay daha beklendi.
Yine nasip olmadı hiç bir gebelik.
Kaan aydos tedavisini bıraktık.
Sene oldu 2017 kasım ilk raporlu aşılama yaptırdık.
Eşimin hız ve sayı düşüşte ve değişken sonuçları vardı .
Nasip olmadı ilk aşılamamız tutmadı.
Ve artık oldu yaşlarımız benim 29 , eşimin 33 ağustosta 4 yıl olcak evleneli.
Tüp bebek tedavisi kararı aldık.
Tüp bebek tedavi aşamalarımız :)
~14 şubat sevgililer gününde tüp bebek tedavisi için ilk muayene etlik zübeyde hanımda 26 nolu tüp bebek muayene odasında.
~Adetin 2.günü gidiyorsunuz.Vajinal muayene ve geçmişdeki tüm tahlillerinize bakılıyor.
~Sonra eğer rapor şartlarını taşıyıp tüp bebek tedavisi olacağınıza karar verilince.
~Aynı gün içinde Hem tüp bebek bölümünden verilen kan tahlili ve sonrası dahiliyeye barkod alınıp dahiliyeden verilen kan tahlilleri için kan verme odasına gidiyorsunuz.
~Sanırım 5 -6 tüp kan verdiğimi hatırlıyorum.
~Sonrasında ekg odasına ve diğer ana binaya akciğer grafisi için röntgen bölümüne geçiyorsunuz.
~Öğleden önceye yetişirse sonuçlarınız tekrar sonuç barkodu alıp dahiliyede sonuçları alıp hem dahiliye hemde yan odası anestezi bölümü kendi görüşlerini size verilen kağıtlara yazıp imzalanıyor.
~Öğlen 1.30 da ana binada tüp bebek bölümündeki konsey için sıra bekliyorsunuz.
~Prof.dr Serdar hoca beraberindeki doktorlar size sorular sorup geçmiş ve yeni yaptırdığınız tahlillerinize ve 26 nolu tüp bebekdeki muayene durumunuza göre tedavi şeklinize ve ilaç dozunuz belirleniyor.
~Rapor evraklarını tamamlayıp getireceğiniz gün tarihi veriliyor.
~Kısa protokolse hemen o ay ki gittiğiniz adetinizle iğnelerle yumurtalar büyütülmeye başlanıyor.
~Uzun protokolse önce yasmin doğum kontrol hapına başlanıyor.histereskopi yada rahim filmi gerekiyorsa size gün veriyorlar.
!Yani ben uzun protokol tedavi görüyorum.
~Amh düşüklüğü (0.78) sebebiyle raporumuz çıktı.
~Adetimin 17.gününde lucrin 5mg koldan iğnelerime başladım.Şuan hala mart adet dönemim başlayana kadar vurmaya devam edeceğim.
~Ta ki adetimin 2.günüde dahil sonra raporumdaki aldığım 4 kutu gonalf 900 hazır iğnemi göbekden vurmaya başlıcam.
~Şuana kadarki süreç hakkında bilgilerim bunlar.Arkadaşlar hepimiz kader ortağız elimden geldiğince yardıöcı olmaya çalışıcam bildiğim kadarıyla sorularınızı sorun mutlaka .Ve bende siz tecrübeli tüp bebek annelerimiz varsa bu konuyu okuyan sizlerede çok sorum var bana ve tüm arkadaşlara yardımcı olurmusunuz :)
Amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim .Geçen yıl raporlu yaptırmıştım .ilaçlarla beraber 1.5 2 bin tutmuştu saanırım.Merhaba öncelikle Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Ben de geçenlerde aynı hastaneden randevu aldım. Herhangi bir ücret ödedin mi işin mali boyutu hakkında da bilgi verebilir misin?
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.benimarkadaşlarım hamile şuan zübeyde hanımda ki tedavileri vesile oldu.Bende yeni transfer yaptırdım daha sonuç bile almadım . Arkadaşın da dediği gibi benim de 1200 filan tuttu raporlu yaptırdım .
Hayırlı haberler alırsın İnşaAllah. Devlet hastanesinde yaptırdın değil mi. Yeni yasa ile ilaçlarda raporlu olunca fark alınmayacak deniyordu devlet hastanelerinde.Bende yeni transfer yaptırdım daha sonuç bile almadım . Arkadaşın da dediği gibi benim de 1200 filan tuttu raporlu yaptırdım .
Evet devlet hastanesinde yaptırdım 341 tl transfer ücreti ,geri kalan da ilaçlar . Hatta ilaçlar a fazla bile demiş olabilirim . Yani en fazla 1200 dür toplam fiyat ıHayırlı haberler alırsın İnşaAllah. Devlet hastanesinde yaptırdın değil mi. Yeni yasa ile ilaçlarda raporlu olunca fark alınmayacak deniyordu devlet hastanelerinde.
Anladım tamam çok teşekkür ederimEvet devlet hastanesinde yaptırdım 341 tl transfer ücreti ,geri kalan da ilaçlar . Hatta ilaçlar a fazla bile demiş olabilirim . Yani en fazla 1200 dür toplam fiyat ı
Merhaba, bende etlik zübeyd hanımda tüp bebek tedavisine başlıyorum, dün bütün testlerim yapıldı, haftaya histeroskopi yapılacak önümüzdeki ay adetin 2. günü tekrar gidicem süreç başlıcak, benim öğrenmekistediğim şey yumurta toplama sırasında anestezi uygulanıyormu bu hastanede bilenler yardımcı olıyrsa sevinirim.Selam arkadaşlar ;
bu konuyu ankara etlik zübeyde hanım kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi ile ilgili yeterli bilgilere sahip konu bulamadığım için açtım.
Benim için şimdi bu konu hem günlüğüm hemde tedaviyle ilgili paylaşımları içericek.
İnşallah paylaşımlarımız Allahın izniyle birbirimize yardımcı olmak için vesile olur.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Allah hepimizi evlatlarımıza tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Evet arkadaşlar ben darkgirl
Benim tüm genel muayenelerim iyi çıktı.
Bekle yaşın genç çocuğun olur dediler.
Sonra eşim sperm tahlili verdi.
Sonuçları iyi çıktı.
Daha sonra Kaan aydosa gittik eşimin sonuçları yeterliymiş doğal yolla olması için bi 6 ay daha beklendi.
Yine nasip olmadı hiç bir gebelik.
Kaan aydos tedavisini bıraktık.
Sne oldu 2017 kasım sebebsiz infertilite teşhisi ile ilk raporlu aşılama yaptırdık.
Nasip olmadı ilk aşılamamız tutmadı.
Tüp bebek tedavi aşamalarımız :)
~14 şubat sevgililer gününde tüp bebek tedavisi için ilk muayene etlik zübeyde hanımda 26 nolu tüp bebek muayene odasında.
~Adetin 2.günü gidiyorsunuz.Vajinal muayene ve geçmişdeki tüm tahlillerinize bakılıyor.
~Sonra eğer rapor şartlarını taşıyıp tüp bebek tedavisi olacağınıza karar verilince.
~Aynı gün içinde Hem tüp bebek bölümünden verilen kan tahlili ve sonrası dahiliyeye barkod alınıp dahiliyeden verilen kan tahlilleri için kan verme odasına gidiyorsunuz.
~Sanırım 5 -6 tüp kan verdiğimi hatırlıyorum.
~Sonrasında ekg odasına ve diğer ana binaya akciğer grafisi için röntgen bölümüne geçiyorsunuz.
~Öğleden önceye yetişirse sonuçlarınız tekrar sonuç barkodu alıp dahiliyede sonuçları alıp hem dahiliye hemde yan odası anestezi bölümü kendi görüşlerini size verilen kağıtlara yazıp imzalanıyor.
~Öğlen 1.30 da ana binada tüp bebek bölümündeki konsey için sıra bekliyorsunuz.
~Prof.dr Serdar hoca beraberindeki doktorlar size sorular sorup geçmiş ve yeni yaptırdığınız tahlillerinize ve 26 nolu tüp bebekdeki muayene durumunuza göre tedavi şeklinize ve ilaç dozunuz belirleniyor.
~Rapor evraklarını tamamlayıp getireceğiniz gün tarihi veriliyor.
~Kısa protokolse hemen o ay ki gittiğiniz adetinizle iğnelerle yumurtalar büyütülmeye başlanıyor.
~Uzun protokolse önce yasmin doğum kontrol hapına başlanıyor.histereskopi yapılıyor.Adetin 17.gününde lucrin 5mg koldan iğnelerime başladım.Şuan hala mart adet dönemim başlayana kadar vurmaya devam edeceğim.
~Ta ki adetimin 2.günüde dahil sonra raporumdaki aldığım 4 kutu gonalf 900 hazır iğnemi göbekden vurmaya başlıcam.
~Şuana kadarki süreç hakkında bilgilerim bunlar.Arkadaşlar hepimiz kader ortağız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam bildiğim kadarıyla sorularınızı sorun mutlaka .Ve bende siz tecrübeli tüp bebek annelerimiz varsa bu konuyu okuyan sizlerede çok sorum var bana ve tüm arkadaşlara yardımcı olurmusunuz :)
merhaba, bende etlik zübeyde hanımda tüp bebek tedavisine başlıyorum, dün bütün testlerim yapıldı, haftaya histeroskopi yapılacak önümüzdeki ay adetin 2. günü tekrar gidicem süreç başlıcak, benim öğrenmek istediğim şey yumurta toplama sırasında anestezi uygulanıyormu bu hastanede bilenler yardımcı olıyrsa sevinirim.Merhabalar . Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Bende 30 yaşındayım . Ve bende sizin gibi ağustos 2014 te evlendim .. 1 yıl vajinismus la ugrastik . Sonrasında da zaten hiç ertelemeden çocuk düşündük fakat olmadı . Bende bir sıkıntı çıkmadı normal yolla olur diye beklerken zubeyde hanim da yapılan tahliller le sizinki gibi bizde de Sperm sayısında ve hareketlilik te düşüklük çıktı . İlaç tedavisi ile yükseldi biraz . İlk aşamada aşılama denilince bile uzulmustum ama sonrasında aşılamaya gerek görmeden tüp bebeğe geçildi . Kabullenmekte zorlandim ama velhasıl ilk tüp bebek denememizi eylül 2017 de yaptık . İlk denemede tuttu çok şükür ama 3.5 aylık olmuştuk ki bebeğimi kaybettim .bende zubeyde hanim da gördüm tedavimi. Ve çok da memnun kaldım . Şuan dondurulmus embriyo lar im var onunla devam edeceğim . Sormak istediğiniz şeyler varsa yardimci olurum . Bu arada doktorunu z kim
Merhaba evet anestezi veriyorlar size sonra odaya geçiriyorlar. Kendinize gelip uyanınca eve gidiyorsunuz.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.serdar hocam ve ekibi çok iyilerdi sağolsunlar.benim sonucum geçen yıl kimyasal oldu.sonraki 2 ay da kendiliğimden gebe kaldım gene düşük oldu. Sonra başkent üniversite hastanesinde göğşen önalan hocamda 2nci tedavimde şükür ikizlerimi daha yeni kucağıma aldım.Merhaba, bende etlik zübeyd hanımda tüp bebek tedavisine başlıyorum, dün bütün testlerim yapıldı, haftaya histeroskopi yapılacak önümüzdeki ay adetin 2. günü tekrar gidicem süreç başlıcak, benim öğrenmekistediğim şey yumurta toplama sırasında anestezi uygulanıyormu bu hastanede bilenler yardımcı olıyrsa sevinirim.
Rabbim size bağışlasın evlatlarımızı darısı bizlere inşallah, zübeyde hanımda histeroskopi yapildimi peki sizeMerhaba evet anestezi veriyorlar size sonra odaya geçiriyorlar. Kendinize gelip uyanınca eve gidiyorsunuz.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.serdar hocam ve ekibi çok iyilerdi sağolsunlar.benim sonucum geçen yıl kimyasal oldu.sonraki 2 ay da kendiliğimden gebe kaldım gene düşük oldu. Sonra başkent üniversite hastanesinde göğşen önalan hocamda 2nci tedavimde şükür ikizlerimi daha yeni kucağıma aldım.
Evet ofis histereskopi yapmıştı serdar hoca .uzun protokol tedavi görmüştünRabbim size bağışlasın evlatlarımızı darısı bizlere inşallah, zübeyde hanımda histeroskopi yapildimi peki size