ANKARA ETLİK ZÜBEYDE HANIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ AŞAMALARI

Tüp bebek tedaviniz kaçıncı denemenizde tuttu ?

• 3

OY: 0 0,0%
  • 4

• 5

• 6 ve fazla denemede

• Ankete Katılan
    11
Banada salı günü yapilcak biraz tedirginim ağrılı acılı bir işlem mi peki kusura bakmayın sorularımla bunlatiyorsam
Kişiye göre değişir ben daha önce 2 kez rahim filmi çektirdim hem zübeyde hanımda hem özelde.ikiside rahat ağrısız geçmişti.ama ogis işleminde serdar hoca yaparken acıya dayanıklı olduğum halde zorlandım baya zaten sonrasın öğrendimki rahim duvarımın sağ tarafıı darmış.başkentde göğşen hoca düzeltme yaptı.aslında serdar hocada ameliyat gerektirecek bi durumdan şüphelenmişti ama bizim şehir dışından gelip izin sıkıntısı olduğundan rahim filmine bakıp normal demişti.rahim ağzı darlığından şüphelenmişti. Belki sizin benden daha kolay geçer yeterki kasmayın kendinizi rahat olun başka şeyler düşünün hatta ekranı izleyin.

Kişiye göre değişir ben daha önce 2 kez rahim filmi çektirdim hem zübeyde hanımda hem özelde.ikiside rahat ağrısız geçmişti.ama ogis işleminde serdar hoca yaparken acıya dayanıklı olduğum halde zorlandım baya zaten sonrasın öğrendimki rahim duvarımın sağ tarafıı darmış.başkentde göğşen hoca düzeltme yaptı.aslında serdar hocada ameliyat gerektirecek bi durumdan şüphelenmişti ama bizim şehir dışından gelip izin sıkıntısı olduğundan rahim filmine bakıp normal demişti.rahim ağzı darlığından şüphelenmişti. Belki sizin benden daha kolay geçer yeterki kasmayın kendinizi rahat olun başka şeyler düşünün hatta ekranı izleyin.
Rahim filminde çok zorlanmadım aslında normal muayene işlemlerindede çok zorlanmıyorum umarım rahat geçer kısa bir işlem sanırım.

1cift1tekannesi 1cift1tekannesi Maşallah doğum yapmışsın sağlıkla büyütmek nasip olsun :KK200:
bende hitereskopi yaptırdım biraz canım yandı sanırım bende de darlık var kendimden geçtim, yine de dayanıyor insan. sıkıntı çıkmasın yeterli. kendinizi kasmayın sonucunuz güzel olsun. papatyakokankadin papatyakokankadin bende aralıkta başlıyorum nasipse.

perde yapışıklık v.b, sorun teşkil eden şeyler varmı ona bakılıyor , sonucun güzel çıkması önemli. ne zaman başlıycaksınız tedaviye.
Umarım güzel çıkar, bu tarz semptomlar aslında rahim filminde gözükmüyormu yani azda olsa doktor farkedemezmi rahim filminde, yarın histereskopi yapılacak canım daha doktor geçen hafta bundan sonraki ilk adetinin 2. günü gel dedi tedaviye hemen başlıcakmı yoksa başka birşeymi önerecek bilmiyorum. Sanırım bir dahaki ay başlıcaz gibi

1cift1tekannesi 1cift1tekannesi Maşallah doğum yapmışsın sağlıkla büyütmek nasip olsun :KK200:
bende hitereskopi yaptırdım biraz canım yandı sanırım bende de darlık var kendimden geçtim, yine de dayanıyor insan. sıkıntı çıkmasın yeterli. kendinizi kasmayın sonucunuz güzel olsun. papatyakokankadin papatyakokankadin bende aralıkta başlıyorum nasipse.
hayırlı olsun canım, ben yarın histereskopi olucam genel olarak rahim filminde veye normalmuayenede bir sıkıntı görmedi doktorum aslında herşey güzel dedi, ama yinede yapmak istedei histereskopi, bende aralık ayı adetinin 2. günü tekrar gidicem sanırım aralık ayında ilaçlara falan başlıcaz.

inşallah stres yapmayın, bende rahim filmi çektirdim onda çok ağrı duymadım ama hitereskopi de darlık olduğundan dolayı sanırım işlem esnasında acı duymak normal sonrasında biraz adet sancısı gibi oldu, Bir sorun çıkmazsa adetin ikinci günü gel dediler. Sonucunuz güzel çıksın 5 dk lık bir işlem. Gönlünü ferah tut.

inşallah stres yapmayın, bende rahim filmi çektirdim onda çok ağrı duymadım ama hitereskopi de darlık olduğundan dolayı sanırım işlem esnasında acı duymak normal sonrasında biraz adet sancısı gibi oldu, Bir sorun çıkmazsa adetin ikinci günü gel dediler. Sonucunuz güzel çıksın 5 dk lık bir işlem. Gönlünü ferah tut.
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın birazda olsa vazgeçmek gibi bir şansım yok artık mecbur sıkıcaz dişimizi

Canım salı günü histereskopimi yaptı serdar hoca çok rahat geçti en ufak acı duymadım ama rahmimin sol tarafında hafif derecede perde gördü ve tüp bebek hstası olduğun için almamızda fayda var dedi yarın ameliyat için gün almaya gideceğim

Canim sonucun nedir insallah sevindirici haberi almissindir. Bende o hastaneye gidiorum saliya ofis histeroskopim var. Sonrasinda ilk adetle tup bebek tedavisi ve embiriyo transferi. Benim merak ettigim emriyo devlet hastanelerinde bir tane yerlestirilio diolar sen 3 yazmissin. Eger oyleyse tutunma sansi daha coktur. Umarim ozeller gb birden fazla yerlesim yapiolardir.
Merhaba, uzun zaman geçmiş ama son durumunuz nedir acaba bebeğinize kavuştunuz mu. Bende o hastanede tedaviye başlayacağım da

Merhaba, uzun zaman geçmiş ama son durumunuz nedir acaba bebeğinize kavuştunuz mu. Bende o hastanede tedaviye başlayacağım da
Merhaba, dosyami hazirladim adet olmayi bekliodum annem vefat etti devam etmedim. Öylece kaldı.. Bu ay ki adetle gidicem bakalim, anca kendimi hazir hissediorum

Merhaba, dosyami hazirladim adet olmayi bekliodum annem vefat etti devam etmedim. Öylece kaldı.. Bu ay ki adetle gidicem bakalim, anca kendimi hazir hissediorum
Öncelikle başınız saolsun rabbim geride kalanlara sabır versin. İnşallah üzüntünüz hamileliğinizle beraber biraz sevince döner. İşiniz gücünüz rast gitsin. Bende şubat adetimde başlayacağım umarım en yakın zamanda mutlu haberler veririz birbirimize

Öncelikle başınız saolsun rabbim geride kalanlara sabır versin. İnşallah üzüntünüz hamileliğinizle beraber biraz sevince döner. İşiniz gücünüz rast gitsin. Bende şubat adetimde başlayacağım umarım en yakın zamanda mutlu haberler veririz birbirimize
Cok saol canim❤
Insallah verebiliriz hayirlisiyla, Rabbim gonlumuzdekileri nasip etsin insallah😇

X