- 2 Aralık 2017
- 6.086
- 8.304
-
- Konu Sahibi Gereksiz06
Hmm o zaman bişey diyemicem hassas bi durum tabi. İnsallah sag salim tamamlariz hamileliklerimizi de sağlıcakla kavusuruz bebeklerimizeBenim gebeliğim tüp bebekle oldu canım o yüzden en azından 3 ayı bitirene kadar tüp bebği yaptırdığımız yerde devam etmek istedik şimdide kararsız kaldık sanırım 4. ay kontrolümüzede yine tüp bebek doktorumuza gidip sonra lokman hekimle görüşmeye gidicez
amin inşAllahHmm o zaman bişey diyemicem hassas bi durum tabi. İnsallah sag salim tamamlariz hamileliklerimizi de sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize
Evet tolga hicada tedavi gördüm hamileyim suanda. İlk transfer negatif oldu.2 . transfer şükür pozitifSiz tolga hocadami tedavi olmustunuz? Negatif denemeniz vardi sanirim
Haplari 8. Haftada kestim. İgneler Progestan i mom ve folbiol onlarda da son haftam. 13.haftada kes deditolga hocanın başlattığı ilaçlara devam ediyormusunuz? ne zaman bırakacağınızı söyledimi?
Valla ben kalp atışını duydum 8.haftada. 18hazirandi sanırım. 1 ay oldu nerdeyse he arada lokman hekime herhangi bir hocaya gittim .ben cok kasmıyorum . Tolga hocaya teşekkür ettim helallestim.ekonomik olarak dewam edemeyecegimi söyledim. 700tl cok fazla maalesef. 25bini buluyor Tolga hocada. Cok da kasmamak lazim herkes doğuruyor.. önemli olan sürpriz bir durum çıkmasın dogumda.. Perşembe günü kismetse gidicem dogum paketi alicam lokman hekimdenBenim gebeliğim tüp bebekle oldu canım o yüzden en azından 3 ayı bitirene kadar tüp bebği yaptırdığımız yerde devam etmek istedik şimdide kararsız kaldık sanırım 4. ay kontrolümüzede yine tüp bebek doktorumuza gidip sonra lokman hekimle görüşmeye gidicez
Evet doğru söylüyorsunuz ben aslında rahatım ama eşim çok pimpirikli davranıyor bana kalsa ben devletede giderim ayda 1 kontrol sonuçta birde doğumda dişini sıkacaksın sonrası bitiyor zaten ama eşimi ikna edemiyorum, tolga hoca doğuma 12,500 tl istiyor sadece doğum ve 1 gece hastanede kalış diğer yapılan herşeyinde ödemesini yapmamız gerekiyor dediğiniz gibi 25,000 i buluyorValla ben kalp atışını duydum 8.haftada. 18hazirandi sanırım. 1 ay oldu nerdeyse he arada lokman hekime herhangi bir hocaya gittim .ben cok kasmıyorum . Tolga hocaya teşekkür ettim helallestim.ekonomik olarak dewam edemeyecegimi söyledim. 700tl cok fazla maalesef. 25bini buluyor Tolga hocada. Cok da kasmamak lazim herkes doğuruyor.. önemli olan sürpriz bir durum çıkmasın dogumda.. Perşembe günü kismetse gidicem dogum paketi alicam lokman hekimden
bana I mom doğuma kadar kullan dedi, birde kan sulandırıcıya devam ediyorum diğerlerini bıraktımHaplari 8. Haftada kestim. İgneler Progestan i mom ve folbiol onlarda da son haftam. 13.haftada kes dedi
siz 18.haftadasınız hala iğneleri kullan mı dedi. bana 13.haftada bırak hepsini dedi. hadi vitamin çok önemli değilde iğneleri neye göre kime göre diyor bilemedim.vardır bi bildiği. hoşş ben geçen haftalarda doktor arayışı ile gaziye gittim özel muayene için.prof a göründüm.hikayemi anlattım..ilaçlarımı dedim. 12.hafta sonunda bırakıcam dedim.tamam dedi hatta ımom ve folikasitide sordum dewam edimmi diye. hepsini kes dedi oda.bana I mom doğuma kadar kullan dedi, birde kan sulandırıcıya devam ediyorum diğerlerini bıraktım
16+2 olduk bugün vallahi ı mom a devam et dedi birde oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum onada doğuma kadar devam edeceksin diyor haplar neyse ama iğneden çok sıkıldım diğerlerini bende bıraktım bu ikisini kullanıyorum sadecesiz 18.haftadasınız hala iğneleri kullan mı dedi. bana 13.haftada bırak hepsini dedi. hadi vitamin çok önemli değilde iğneleri neye göre kime göre diyor bilemedim.vardır bi bildiği. hoşş ben geçen haftalarda doktor arayışı ile gaziye gittim özel muayene için.prof a göründüm.hikayemi anlattım..ilaçlarımı dedim. 12.hafta sonunda bırakıcam dedim.tamam dedi hatta ımom ve folikasitide sordum dewam edimmi diye. hepsini kes dedi oda.
Bayram sonu bir kez daha gidicem o zamn tekrar sorucam kan sulandırıcıyı, ondan sonra imnşAllah güzel bir hastane bulabiliriz, 2 gündür şehir hastanesini araştırıyorum baya iyi yorumlar var.aynen iğneler bıktırdı artık.o yüzden 12den sonra kes diyince işime geldi. göbeğimde yer kalmadı..son 3 iğnem..
İşinize karışmak istemem ama neden özel hastanede dogum yapacaksınız?Teşekkür ederim cevabınız için kurban bayramından sonra bende paket yapmayı düşünüyorum
Merhaba doğum yaptınız mı hastaneden doktordan memnun kaldınız mı yorumlarsanız çok sevinirimMerhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama sormak istiyorum. Kontroller için etlik lokman hekime gidiyorum, doktorum doc Hatice çelik. Suan icin kendisinden memnunum, henüz bir sorun yaşamadım cok şükür ama sorun karşısında benimle iletisimi nasıl olur ilgisi, bilgisi nasıldır bilemiyorum tabi, şuan için hersey rutin. 5 dakikalık muayenemi olup aklımdakileri sorup çıkıyorum.
Benim endişem daha cok hastaneden yana. Burda son zamanlarda sezeryan doğum yapmış memnun kalan/kalmayan hanımlardan yorum istiyorum, başka hastaneye geçme durumum var yorumlara göre.
Hastane personeli, hemşirelerin ilgisi, ameliyathane ekibinin tavrı, doktor vs ne varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler
Hatice hocadamı doğum yaptınız deneyimlerinizi paylaşırmısınızmerhaba bende bugün etlik lokman hekime gittim görüştüm hocalarla ilgili araştırma yapıyorum. hatice hocaya gitmişsiniz.memnuniyetiniz nedir acaba..
Merhaba evet Hatice hocada sezaryen oldum Bi sorun yaşamadım 5 dk da olup bitti zaten. Gerçi dikişlerim aşırı yandı benim çok fazla ağrı kesici kullandım, dr kontrol etti hiç sorun görmedi ama neden öyle oldu bilmiyorum hareketten bağımsız cız cız yanıyodu ağrı kesicilerin saati geçince. Doktordan kaynaklı Bi sorun mu oldu, enfeksiyon mu kaptı, benim mi canım çok tatlı çözemedim kıvranıyodum 20 dk kriz gibi geliyordu her gün. Doğumdan sonra ilk 10 günde yaşadım bunu. Hastanede şundan memnun kalmadım beni ameliyata hazırladılar başıma normal hasta bonesi verdiler ben yazmamı takmak istedim en azından ameliyathaneye inene kadar ama biz koridoru boşaltıyoruz merak etme dedikleri halde hem koridorda hem ameliyathanede erkekler vardı hiç dikkat edilmedi. Bunu hiç konuşmadık ama ben doğumda hiç erkek personel bulunmayacak sanıyodum, anestezi yapan kişi erkekti ben istemedim Bi bayan geldi o da beceremedi 2-3 kez girdi çıktı belimden çok canım yandı. Neyse ki Bi sakatlık çıkmadı. Doğum sonrası Hatice hoca akşam geldi kanamamı kontrol etti hafifçe karnıma bastırdı, bebeğe baktı kilosunu falan sordu gitti bir daha da görmedim. Personel iyiydi ilgili ama bebekle alakalı emzirme gaz vs Bi sorun varsa yardımcı olacak kadar donanımlı değiller.Merhaba doğum yaptınız mı hastaneden doktordan memnun kaldınız mı yorumlarsanız çok sevinirim
Çok şükür rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin Benim kardeşiminde sıkıntılı olmuştu ameliyat yeri eriyen ip kullanmıştı doktor vücut onu kabul etmedi enfeksiyon kaptı ama sizinki normal dikiş anladığım kadarıylaMerhaba evet Hatice hocada sezaryen oldum Bi sorun yaşamadım 5 dk da olup bitti zaten. Gerçi dikişlerim aşırı yandı benim çok fazla ağrı kesici kullandım, dr kontrol etti hiç sorun görmedi ama neden öyle oldu bilmiyorum hareketten bağımsız cız cız yanıyodu ağrı kesicilerin saati geçince. Doktordan kaynaklı Bi sorun mu oldu, enfeksiyon mu kaptı, benim mi canım çok tatlı çözemedim kıvranıyodum 20 dk kriz gibi geliyordu her gün. Doğumdan sonra ilk 10 günde yaşadım bunu. Hastanede şundan memnun kalmadım beni ameliyata hazırladılar başıma normal hasta bonesi verdiler ben yazmamı takmak istedim en azından ameliyathaneye inene kadar ama biz koridoru boşaltıyoruz merak etme dedikleri halde hem koridorda hem ameliyathanede erkekler vardı hiç dikkat edilmedi. Bunu hiç konuşmadık ama ben doğumda hiç erkek personel bulunmayacak sanıyodum, anestezi yapan kişi erkekti ben istemedim Bi bayan geldi o da beceremedi 2-3 kez girdi çıktı belimden çok canım yandı. Neyse ki Bi sakatlık çıkmadı. Doğum sonrası Hatice hoca akşam geldi kanamamı kontrol etti hafifçe karnıma bastırdı, bebeğe baktı kilosunu falan sordu gitti bir daha da görmedim. Personel iyiydi ilgili ama bebekle alakalı emzirme gaz vs Bi sorun varsa yardımcı olacak kadar donanımlı değiller.
Hamilelik sürecinde Hatice hocaya her istediğimde ulaştım msjla, her konuda yardımcı oluyor hakkını yiyemem güler yüzlü anlayışlı sakin bir doktor. Normal doğumlarda saat farketmeksizin kendisi bulunuyor ama son zamanlarda geliyomuş tabi
Benim dikiş alınmadı eriyen dikişti ama enfeksiyon mu oldu bilemedikÇok şükür rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin Benim kardeşiminde sıkıntılı olmuştu ameliyat yeri eriyen ip kullanmıştı doktor vücut onu kabul etmedi enfeksiyon kaptı ama sizinki normal dikiş anladığım kadarıyla
O zaman büyük ihtimal eriyen dikişe tepki verdiniz sizde ama kardeşimin çok uzun sürdü iltihap aktı uzun süreBenim dikiş alınmadı eriyen dikişti ama enfeksiyon mu oldu bilemedik
Bilemiyorum kontrolde doktora söyledim ben bu kadar ağrı kesici kullanan duymadım çevremde diye, ben de duymadım dediO zaman büyük ihtimal eriyen dikişe tepki verdiniz sizde ama kardeşimin çok uzun sürdü iltihap aktı uzun süre
Çok şükürBilemiyorum kontrolde doktora söyledim ben bu kadar ağrı kesici kullanan duymadım çevremde diye, ben de duymadım dedisenin biraz canın tatlı heralde dedi ama öyle bişey değildi, çok az enfeksiyon olabilir çünkü akma şişme ekstra kızarıklık gibi bişey yoktu hiç. Şükür geldi geçti