Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde doğum yapanlar

Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama sormak istiyorum. Kontroller için etlik lokman hekime gidiyorum, doktorum doc Hatice çelik. Suan icin kendisinden memnunum, henüz bir sorun yaşamadım cok şükür ama sorun karşısında benimle iletisimi nasıl olur ilgisi, bilgisi nasıldır bilemiyorum tabi, şuan için hersey rutin. 5 dakikalık muayenemi olup aklımdakileri sorup çıkıyorum.
Benim endişem daha cok hastaneden yana. Burda son zamanlarda sezeryan doğum yapmış memnun kalan/kalmayan hanımlardan yorum istiyorum, başka hastaneye geçme durumum var yorumlara göre.
Hastane personeli, hemşirelerin ilgisi, ameliyathane ekibinin tavrı, doktor vs ne varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler 🌸
Mine Kiseli çok kötü bir hekim. Doğum paketi satın almıştık fakat ne ilgi var ne empati var ne güler yüz... hamilik sürecim onun yüzünden hep stresli geçti. hastane gayet iyi hemşireler ebeler doğum kısmında güler yüzlü yaklaşıp yardımcı oluyorlar.

Mine Kiseli çok kötü bir hekim. Doğum paketi satın almıştık fakat ne ilgi var ne empati var ne güler yüz... hamilik sürecim onun yüzünden hep stresli geçti. hastane gayet iyi hemşireler ebeler doğum kısmında güler yüzlü yaklaşıp yardımcı oluyorlar.
Merhaba ben doğum yapalı yaklaşık 3.5 yıl oldu hastane ve doktordan yana bir olumsuzluk yaşamadım. Hatice hanım yakın zamanda profesör de oldu zaten. Covid zamanı temaslı göründüğüm için hastanede bana kayıt açmadılar biraz sıkıntılarım vardı ama sağolsun Hatice hocam insiyatif alıp muayene etti beni, sıkıntımın bebeği tehlikeye sokmadığına emin olup ordan ayrıldım. Herkese de tavsiye ederim Hatice hanım her msjıma hızlıca dönüp rahatlatan sakin ve çok tecrübeli bir hekim.