- 2 Aralık 2017
- 6.086
- 8.304
-
- Konu Sahibi Gereksiz06
Merhaba ben ilk haftalardan beri hatice hocaya gidiyorum memnunum. 20. Haftadan sonra da doğum paketi aldik inşallah pişman olmayız.merhaba bende bugün etlik lokman hekime gittim görüştüm hocalarla ilgili araştırma yapıyorum. hatice hocaya gitmişsiniz.memnuniyetiniz nedir acaba..
Cumartesileri cok yogun oluyor randevular sarkıyor genelde. Haftaici özellikle sabah erken saatlerde hic beklemedik. Beklemeler sarkmalar oluyor tabi ama fazla değil. Ordaki en yoğun doktor elif terzi sanırım en cok onda bekleniyor. Hatice hocada cok beklemedik hicmuayende yoğunluk oluyormu bekliyormusunuz...
Rica ederim güzel bi süreç gecirirsiniz inşallahiki hoca arasında kaldım ama yoğunluk kısmı kafama takılmıştı.ben zaten çalışıyorum h.içi sabah bana uygun saatler olur. bilgiler için teşekkür ederim..
İnşallah Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip eylesin.Rica ederim güzel bi süreç gecirirsiniz inşallah
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşaalah.Merhaba ben ilk haftalardan beri hatice hocaya gidiyorum memnunum. 20. Haftadan sonra da doğum paketi aldik inşallah pişman olmayız.
Doktor çok tatlı ya ben sevdim, msjlarima hemen cevap veriyor ilgili ve pozitif biri bence. Docent zaten bilgili de, güveniyorum yani cok şükür riskli sıkıntılı şeyler yaşamadım bu zamana kadar idrar yolu enfeksiyonu dışında, benim tecrübelerime göre suan hersey iyi gidiyor Hatice hocayla. Instagram hesabından da takip ediyorum hep sezeryan degil normal doğum da çok yaptırıyor gece demeden pazar demeden gidiyor hastaneye paylaşımlarında görüyorum..
Amin insallah teşekkür ederim. Ayrıntılı ultrasonla başlayan paket benimki 6600 tl ama bu ay fiyatların artacağını söyledilerSağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşaalah.Bende lokman hekime gitmeyi düşünüyorum doğum paketini kaç tl ye aldınız
Teşekkür ederim cevabınız için kurban bayramından sonra bende paket yapmayı düşünüyorumAmin insallah teşekkür ederim. Ayrıntılı ultrasonla başlayan paket benimki 6600 tl ama bu ay fiyatların artacağını söylediler
Merhaba bende 20. haftadan sonra doğum paketi almak istiyorum bu hastaneden ne kadar ücret ödüceksiniz acabaMerhaba ben ilk haftalardan beri hatice hocaya gidiyorum memnunum. 20. Haftadan sonra da doğum paketi aldik inşallah pişman olmayız.
Doktor çok tatlı ya ben sevdim, msjlarima hemen cevap veriyor ilgili ve pozitif biri bence. Docent zaten bilgili de, güveniyorum yani cok şükür riskli sıkıntılı şeyler yaşamadım bu zamana kadar idrar yolu enfeksiyonu dışında, benim tecrübelerime göre suan hersey iyi gidiyor Hatice hocayla. Instagram hesabından da takip ediyorum hep sezeryan degil normal doğum da çok yaptırıyor gece demeden pazar demeden gidiyor hastaneye paylaşımlarında görüyorum..
Biz 6600 ödüyoruz taksite böldürdük 4 yada 5 ti hatırlamıyorum ama temmuzda fiyatlar artacak dediler bu ay anlaşmanız lazımMerhaba bende 20. haftadan sonra doğum paketi almak istiyorum bu hastaneden ne kadar ücret ödüceksiniz acaba
Anladım çok teşekkür ederim peki taksitli satışta fark alıyorlarmı?Biz 6600 ödüyoruz taksite böldürdük 4 yada 5 ti hatırlamıyorum ama temmuzda fiyatlar artacak dediler bu ay anlaşmanız lazım
Bu taksitli hali sanirim almiyolar emin değilimAnladım çok teşekkür ederim peki taksitli satışta fark alıyorlarmı?
teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBu taksitli hali sanirim almiyolar emin değilim
Evet hastane cok önemli, doktordan memnunum diye buraya karar verdik ama insallah memnun kalırız personelin ilgisinden. Bu konu hakkında bisey diyemiyorum tabiSincan Lokman hekim hastanesinde doğum yaptım ertesi gün koşarak eve geldim. İlgi alaka yok gece 3te serumum bitti sabah vardiya değişiminde zahmet edip çıkardılar söylememize ramen. Doktor her yerde var hastane çok önemli iyi araştırmak lazım
Memorial, koru, medicana, medical park vs eminim daha güzel daha ilgilidir ama ateş pahasi malesef, muayene ucretleri bile 400-600 arasi degisiyordu, özel hastane olarak en uygunu da malesef burasiSincan Lokman hekim hastanesinde doğum yaptım ertesi gün koşarak eve geldim. İlgi alaka yok gece 3te serumum bitti sabah vardiya değişiminde zahmet edip çıkardılar söylememize ramen. Doktor her yerde var hastane çok önemli iyi araştırmak lazım