Son zamanlarda Özel İlgi Kreş diye bir anaokulunun reklamlarını cok fazla görüyorum ve face den takip ediyorum... 'haftadabir ücretsiz anne çocuk etkinlikleri düzenliyorlar acıkcası bu kadar faal olan bir okulu merak ettiğim için kızımla katıldık :) Çok samimi sıcak bir okul olmus çocucklar için okul içersinde tüm detaylar düşnülmüş. Kurucunun bana söyledği sözler cok içime sindi ''Her çocuk özeldir, biz burda öncelikle mutlu olmayı sevmeyi ve sevilmeyi öğretiyoruz. Mutlu çocuk zaten öğrenecektir. Akademik yönden gelişimleri bizim için cok önemli ama öncelikle onların sağlıklı bir birey olması önceliğimiz'' tarzında bir konusma yaptı. Yapamayacağımız hiç bir sözü vermiyoruz diyorlar. Butik bir okul kadrosu çok tecrübeliydi. Bizlerle etkinlik boyunca tüm kadro ilgilendi. Sonra benim için yemek konusu çok önemli bir ayrıntı acıkcası yemeyen bir cocuk annesi olarak. Ewet ilk baslarda yemeyecektir ama daha sonra burayı kesfettikten sonra gruba uyum sağlayacaktır ama biz yemeyen cocuga yedi demiyoruz dediler. Açıkcası ben cok begendim içime sindi . Montessori eğitimide veriyorlar haftada 1 gün. İngilizce hergünmüş oxford yayınları ile çalısıyorlarmıs. Kurucunun öğretmen ve anne olmasıda beni etkileyen baska birşeydi