Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Eryaman Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

dodouing

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
8
0
42
merhaba;
2 yaşında ki oğlum 20 gündür Eryaman Ataç kreşe gidiyor. Bu kreş hakkında bilgisi olan var mı? kamera sistemi var ancak online değil. yani evden izleyemiyorum. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba bende 23 aylık oğlum için kreş arıyorum.birkaç kreşle görüştüm içim ısınmadı.siz tam gün mü veriyorsunuz kreşe...şuan bakıcı arıyorum ama kafam çok karışık.oğlunuz uyum sağladımı? sizide soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın

merhaba dodouing kreş konusunda neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. ben de oğlumu bir kreşe başlattım meraktayım daha bir kaç hafta oldu.

Merhaba
Ben de 30 aylık kızımı başlattım
2 gün oldu
Ağlıyor tabiki şimdilik 2 saat duruyor
Ama bayramdan sonra işe başlayacağım
Yarım gün gidecek
Pes etme durumundayım
Kızım konuşmadığı için derdini de anlatamıyor
Ben başka bir kreşe verdim güzel bir yer ama kızım zor alışacak ve ben bu sürece dayanabileceğimi sanmıyorum
Eve döndüğümüzde de Davranışları Değişti benim gideceğimden onu bırakacağımdan korkuyor

bence 2 gün erken acele etmeyin. bir de siz üzgün durmayın ki o da üzülmesin etkileniyor çocuklar. ben memnunum verdiğim yerden oğlum küçük daha koşa koşa gidiyor çalışmama alışık olduğu için sorun yapmadı. babanneden sonra öğretmenlerini sevdi çok şükür.

Merhaba sevgili anneler

Eryaman 3. Etapta dün nir kreşe gittim.
İlgi kreş
Hakkaten hayran kaldık eşimle.
Çok keyifli bir okul olmus alısılmısın dısında dizayn etmişlr
Kendine ait bir bina kum havuzu organik tarım alanı
7 farklı brans dersi
Birde bir sınıf yapmıslar komple coklu zeka kuramına göre dizayn etmişler hakkaten keyifli olmus..
Fiyatları civarla hemen hemen aynı
Bence bir bakın derim yeni dönem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…