önerileriniz için teşekkürler...simdilik sonucu bekleyceğim sonuç alamazsam önerilerinizi değerlendireceğim tabi ki...canım dene ve sende gör insanın başına gelmeden magdur olmadan anlayamıyo çünkü, isterimkı magdur olmadan paran boşa gitmeden farkına var ama nafile galıba ama bi alexsandır dıyot yaptırsan sonuç istediğin gibi olur. ıpl lazer değildir istersen burada lazer epilasyon yapan doktorlar var istersen onlarada sor aynı şeyı söyleyeceklerdir. gittiğin yer mübeccel güzellik salonu ise onlarınkıde ıpl lazer sordum çünkü
kızlar lütfen biri bana ipl ile i2pl nin farkını söyleyebilir mi lütfen
arkadaşlar bende sizin gibi ıpl konusunda tereddütteydim.. tamam ıpl özellikle cilt sorunları,dövme silme işlemleri için kullanılan bir sistem ama kılları bitirmede de gayet başarılı deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim..ayrıca ıpl makinalarının da çeşitleri var ıpl foss diyip kestirip atmayın cihazı araştırın bence.. bu arada özellikle ince kıllarda çok etkili ben bunu gördüm..mesela ben diode lazerle başlamıştım k.altıma ama kıllar inceldikten sonra lazer görmemeye başladı ve tek seans ıpl yaptırıp kalan tüylerin %80inden kurtuldum..bu arada arkadaşlar lazerle tamamen tüysüzlüğe kavuşmak pek mümkün olmuyor kalanlar için iğneliyle devam etmek gerekiyor malesef yeni başlayacaklar bunu gözardı etmesinler lütfen..
izmir1.caddesi sümer1 sokakta moda çarşısının yanında birinci katta.lzr epilasyon tüy tedavi birimi.telefonunuu veriyim ben sana 2304000.henüz iki seans gittim .ama çok ilgili ve steril bir yer.fiyatlardanda çok memnunum. b ende emin ol burayı bulana kadar çok araştıdım.:lepi:
f
tunalıda gidiyordum yüz bölgesi ve koltuk altı için koltuk altından memmunum ama yüzden çok degil.ama artık istanbul da gidiyorum ,tunalıdaki resmen para tuzagıymış burda araştırdım.ist daha memmun kaldım daha bilğili ve biliçli yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?