çukurambarda med lazeri deneyen var mı? diod yapıyorlarmış (MedioStar miXT) bu lazeri yüzüne uygulayan var mı? sizce başlamalı mıyım? yüz ve koltukaltına diod lazer yaptıranlar fikirlerini paylaşırsa sevinirm..
evet isim ve adres bigisini ben de ozelden rica ediyorum lutfen...
bence pahalı benim gittiğim çayyolundaki merkezde plastik cerrah kontrolünde ve aynı işlem sanırım 400-450 tl civarında tutar üstelik alexandrıte ın 100 watt modeli var...Ben deee özelden rica ediyorum isteye mail adresi de verebilirim bir de bir şey danışacağım kızılayda bır polıkılınık bana kalca bel bacaklar koltukaltı gobek 600 tek seans dedı sızce nasıl?
Merhaba ben geçen yıl koltuk altına gittim Medlazer e,8 seans gittim ama tam olarak bitmedi.tek tük kalanlar vardı ama onlarda çok ince.Şuan da tümbacak,kol ve genitale Herion a gidiyorum henüz 2 seans oldu ama çok memnunum.Medlazerde iyi bence enazından pek çok yerin aksine güvenilir bir yer ama ben sırf sevimsiz davranışları yüzünden orayı tercih etmedim.Herion da Nag olan nadir yerlerden biri ve fiyat olarak en makulu ayrıca inanılmaz yoğunluğa rağmen oldukça ilgililer.
teşekkürler jenny, bende herionu istiyorumda medlazer yolumun üzeri olduğu için düşündüm. fiyat olarak heriona ne kadara gidiyorsun? medlazer baya yüksek vermişti bana, sende mi fiyat açısından anlaşamadın? sanırım atış sayısı azaldıkca, ücreti düşürmeleri gerektiğinde sorun çıkarabiliyorlar. oradada öyle bir problem varsa baştan hiç başlamayım?
en zoruda benim için yüz bölgesini uzatmak olacak,:18: 4 hafta ben insan içine çıkamam uzatmak zorundaysam ama malesef çalışıyorum ve artık başlamak istiyorum siz nasıl mücadele ettiniz ve acaba yüze ndyag mı alex mi, diod mu kolay etki eder??? tşklerr
evet isim ve adres bigisini ben de ozelden rica ediyorum lutfen...
esteankara diye bir klinik var çayyolunda sürekli hekimlerin kontrolünde ve fiyatlar gayet cazip geldi bana üstelik alexandrıte kullanılıyor bence bir arayıp görüşün tavsiye ederim,web sitelerinide ziyaret etmenizi öneririm çok tatmin edici bilgilendirmeler var telefonu xxxxxxbana burda yardım edebilcek kimse yok mu?
nicla kolaltı ve bikini mi 55 tl?genitali yapmıyorlar mı
arkadaşlar kızılaydaki bu merkezlerin isim ve adreslerini özelden bana yazar mısınız?
tşkür ederimçok ama kızılayda da var meşrutiyette bana daha yakın gibi oranın genitalini mrk ediyorum cokesteankara diye bir klinik var çayyolunda sürekli hekimlerin kontrolünde ve fiyatlar gayet cazip geldi bana üstelik alexandrıte kullanılıyor bence bir arayıp görüşün tavsiye ederim,web sitelerinide ziyaret etmenizi öneririm çok tatmin edici bilgilendirmeler var telefonu xxxxxx
sonuçta nereye gittiğimiz değil güvenilir olması önemli ve doktor kontrolünde olması ,sonuçta sağlığımız herşeyden önce geliyor bende bana uzak olduğu halde güven duyduğum için çayyoluna kadar gittim ve iyiki öyle yapmışım, kızılaydada iyi bir yer bulabilirsin umarım ama bence mutlaka doktoru ile görüşebileceğin bir yer seç ve anormal fiyatlar ödememeyede dikkat ettşkür ederimçok ama kızılayda da var meşrutiyette bana daha yakın gibi oranın genitalini mrk ediyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?