nadyy bende gemini veya nd-yag uygulatmak istiyorum biraz araştırdım ankarada gemini uygulayan tek merkez bulabildim emeldalkanın bahsettiği sunrise estetik,güven hastanesini aradım biraz önce de nd-yag uygulanıyormuş. ben genital yaptıracağım için ikisinden de fiyat aldım.genital için sunriseda geminiyle 250,güven hastanesinde nd-yagla 150. diode lazerle de 150ye yapan yerler biliyorum. alex ve ıpl lazerle genitale genelde 100 deniyor.bana 250 çok fazla geldi.arada uçurum var gerçi seanslar daha az oluyomuş geminiyle ama yine de nd-yag tercih edeceğim sanırım. ben biraz daha araştırma yapacağım. şimdilik en aklıma yatan yer güven hastanesi oldu. sende araştırdığın yerler varsa bilgilendirirsen sevinirim..
nadyy bende gemini veya nd-yag uygulatmak istiyorum biraz araştırdım ankarada gemini uygulayan tek merkez bulabildim emeldalkanın bahsettiği sunrise estetik,güven hastanesini aradım biraz önce de nd-yag uygulanıyormuş. ben genital yaptıracağım için ikisinden de fiyat aldım.genital için sunriseda geminiyle 250,güven hastanesinde nd-yagla 150. diode lazerle de 150ye yapan yerler biliyorum. alex ve ıpl lazerle genitale genelde 100 deniyor.bana 250 çok fazla geldi.arada uçurum var gerçi seanslar daha az oluyomuş geminiyle ama yine de nd-yag tercih edeceğim sanırım. ben biraz daha araştırma yapacağım. şimdilik en aklıma yatan yer güven hastanesi oldu. sende araştırdığın yerler varsa bilgilendirirsen sevinirim..
tunalıda MÜBECCEL EPİLASYON ÇÖZÜM MERKEZİ var.yeşim mağazasının en üst katı-üniversite apartmanında...sahibi çok ilgili bir bayan.işini inanılmaz severek yapıyor.ben alt bacağıma ve koltuk altıma yaptırıyorum.10-15 günde bir kontol daha sonra bir 15 gün sonrada tekrar seansı var.o kadar pimpirikli ki kontrolda da lazeri uyguluyor.kesinlikle tavsiye ederim.bir konuşmaya gidin zaten kesn ikna olursunuz.çok bilgili...estetisyen kendisi.mesela koltuk altına 350 verdim ben.yaklşaık 5-6 seans sürecekmiş.genital bölgeye toplu verirseniz yaklşaık 500 istiyor.eğer ki param yok derseniz de seans başına 130 civarı istiyor.o da 4 5 seans sürüyormuş.ama dedim ya mesela kolaltına 350 verdim ama t
yler bitmezse o içine sinene kadar belki 8 seans yapacak ama ekstra bi ücret istemeyecek.anlaayacağınız ben çok memnunum.kesinlikle bir görüşün derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?