ozzy_mim bende senin tasiyenle mübeccel epilasyon çözüm merkezine görüşmeye gittim.. mübeccel abla dünya tatlısı bi kadın ve ben o kadar merkez gezdim işini bu kadar seven ve özenli yaklaşan birini görmedim.. kullandığı lazer IPL ve aslında iğneli epilasyonda uzman..yani lazer sonrası kalan ince tüyler için de iğneli için yine kendisi uygulamayı yapacak..(k.altıma tüyler için başka yerde iğneli yaptırıyordum baktı ve yapan kişi uzmanmış gerçekten sakın bırakma güven o kişiye dedi yani ben görmedim bu kadar dürüst bi kişiyi) ben genital için ilk seansımı yaptırdım bundan önce koltukaltım için 2 ayrı yerde lazer yaptırdığım için diğer merkezlerle arasındaki farkı hemen anlıyorsunuz.. 5dkda bitirmenin derdinde değil genitali nerdeyse 40dkda yaptı..kılların yönüne göre atışları yapıyor tekrar tekrar herhangi bir yeri atlamamak için uğraşıyor.. 20gün sonunda kontrol seansı var ve 10gün sonrasında seansa gidiyorsunuz.. ben kontrole belki gidemeyeceğimi söylediğimde benden çok telaş yaptı nolur gel hemen bitirelim kurtulalım kıllardan dedi..kızlar maddiyat amacı gerçekten güdülmüyor..ben güvendim size de tavsiye ederim..ben aslında nd:yag istiyordum ama fiyat fazla gelince bide burayı araştırıyım demiştim şimdi gayet memnunum..
tekrar merhaba...
Ankara lazer merkezi diye bir yere mail attım cevap atmşlar fiyatlarla ilgili..ama bana çok pahalı geldi..
Yarım yüz 90
yarım yüz (bıyık hariç) 80
bıyık 40
çene altı 40
tüm yüz 100
favori 50
boyun 100
ense 100
kaş üstü ve kaş arası 100
kaşarası 50
bikini 180
kasık 100
bikini- popo arası 200
bel 150
göğüs ucu 60
göğüs ucu ve arası 100
tüm sırt-ense 350
tüm göğüs-boyun 350
apoletler 250
tüm bacak 500
alt bacak 280
üst bacak 300
tüm kol 200
yarım kol 180
koltuk altı 100
ayak üstü 80
el üstü 80
elmacık 100
böyleymiş...sizce bu fiyatlar nasıl kızlar..açıkçası kazıklanmak istemiyorum,önce size sormak istedim...
Memnun kaldığınız daha uygun fiyatlı yerler varsa tam adreslerini bana özelden yazarsanız çok sevinirim:kedi:
sonbahar bu fiyatlar çok yüksek. Benim gittiğim yer kampanya yapmış. Ilknur hanım var. Esra yönlendirdi derseniz çok uygun fiyatlar alacağını sanıyorum. 312 4396141
bu yerin adresini ve adını verebilir misin archella...bir de sen yaptırdın mı burda,sonuçlar nasıl..valla çok kararsızım ya ,tenim de biraz koyu iz filan kalır diye çok korkuyorum..
bi de seanslar çok uzar ve kıllar bitemez diye korkuyorum..
sen aldığın sonuçları paylaşırsan çooook sevinirimopuyorumnanaktan
Sonbahar ben düzenli olarak gidiyorum buraya, çok güzel sonuçlar aldım. Ama mesela paket bölgesi tamamen bitmeden bıraktım ben. Şimdi inan 2 ay almasam da kötü görünmüyor. Çok cılız ve seyrekler. Bacağıma 1 seans gittim sonra ekonomik şartlardan dolayı bıraktım ama o 1 seansın bile faydasını gçrdüm. Bende hiç iz kalmadı, bir de onların cihazından ankarada 3 yerde var. Bitanesi Flavius, ordan fiyat alınca göreceksin çok yüksek. Yeri simon bolivarda, atakulenin yıldıza giden caddesinin sol tarafında, kıstasiyenin yanından giriliyor. Adı TG Laser,ilgilisi ılknur Hanım.
çok teşekkürler...en yakın zamanda gidip görüşücem..umarım dediğin gibi uygun fiyatlıdır ve güzel sonuçlar alabilirim:kedi:
peki senin biten bir bölgen var mı?mesela ben en çok yüzden korkuyorum ve yüzüne yaptırıp olumlu sonuç alanlarla konuşmaya ihtiyacım var..
cihaz 3 yerde var demişsin,cihazın türü ne ki....
ay valla umutlandım yakaydirigubbakcemile3
artık tamamne kurtulmak istiyorum bu kıllardanmafoldumben
canım bir de oraya gitmek için kızılaydan hangi otobüse nerden binicem onu da söyler misin,ben bilmiyorum dahangi durakta inmek gerekiyo filan
kujum ve archella ikinize de çook teşekkür ederim:icecream:
burdaki forumları okuduğum kadaıyla genelde alxandrate tavsiye diyor herkes..nd yle sonuç almayan çok kişi varmış..çok kafam karıştı benim de...
ben de bi tam karraımı veriyim de bi an önce gidiyim artık ikisnden birineopuyorumnanaktan
ND YADdan ben kendi adıma hiiiiiiiiiiiiiç memnun değilim.ne vücut ne de yüz.
Yüz bölgesinde de alex.den netice alamadım ama
vücutta kesinlikle alex. mükemmel netice verdi bacaklarımda.
lakin kol sırt göbek gibi yerlerde alex nasıl onu ben de bilmiyorum
misal kol bölgesindeki ince tüylerde bacaktaki gibi güzel netice alamamıştım
Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..
öncelikle merhabatg lazere ben de gittim hem de 12 ya da 15 seans. yüzümde azalma şöyle dursun çok daha kötü bi vaziyette ayrıldım. memnun kalanlar da varmış tabi, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
belki de bünye meselesi.. ne bileyim :)
yüz bölgesi için hala arayış içindeyim. tavsiyelerinizi ben de beklerim.
yüz bölgesinde nd yad külliyen yalan benim için
alex. de öyle.
bir de diod denesem mi diye kararsızım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
ayrıca hormon bozukluğum da yok ama ilk gittiğim merkezde yüzüne jilet yap demşlerdi çok daha kötü oldu ve uzun seanslara düzenli devam etmeme rağmen netice alamamak çok yordu beni. umarım hepimiz kurtuluruz kıl tüy derdinden.
ha bu arada tg lazerde bundan bi kaç sene önce Dilek Hanım vardı. Tanıyan bilen nerede olduğunu bilen var mı içinizde? Harika kaş dizaynı yapardı Dilek Hanım. Oradan ayrıldıktan sonra nereye geçtiğini öğrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?