Merhabalar, Ankara' da lazerli epilasyon yaptırmış ve memnun kalmış arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba? Doktor tarafından mı yoksa estetisyen tarafından mı yapıldığı ,fiyatları ,kullandıkları cihaz ve söyledikleri seas aralığında bittip bitmediği hakkında. Şimdiden çok teşekkürler.
slm arkadaslar ankarada 3 degısık yer hakkında bılgım var
1* umıtkoyde bır merkez bayaa luks ben hıc yaptırmadım arkadasım yuzune ve koltuk altına yaptırdı DIODE ıle yaptırdı yuzunden herkes gıbı o da memnun degıl resmen 3 yıl olmustur koltuk altından ınanılmaz memnun
2*tunalıda bı merkezde burda ben koltuk altıma yaptırmaya basladım fıyat olarak kızılaydakı yerlere gore pahalı 3 seans yaptırdım bayaa azaldı ALEX
3*son merkezım kızılayda 2 ayda bır gıdıyorum koltuk altı 30 mılyon yukarıdakı yer 45 e yapayım azalmıs zaten demıstı asırı kalabalık bı yer sureklı calısıyorlar 3 seansta burda yaptırdım
SONUC OLARAK 6 seans yaptırdım koltuk altıma ve hala bıtmedı tamam artık kıl degıller tug oldular ama yıne de var sanırım daha da yaptırmam gerekecek gıbı 2 ayda bır gıdıyorum bu arada
subata kadar turkıyede olamayacagım bu yuzden gıtmeden ıgnelı yaptırayım ve gıdeyım dıyorum ama emın degılım ben de ankarada ıgnelı yaptıran arkadaslardan yardım ıstedım ama kımseden ses cıkmadı bu yaptırdıgım yer ıgnelı de yapıyor ama baska ıyı yapan yerler varsa orada da yaptırabılırım
herkese kolay gelsın:lepi:
3*son merkezım kızılayda 2 ayda bır gıdıyorum koltuk altı 30 mılyon yukarıdakı yer 45 e yapayım azalmıs zaten demıstı asırı kalabalık bı yer sureklı calısıyorlar 3 seansta burda yaptırdım
Merhabalar
Sonra başka bir yere başladım yer Kızılay'da tüm yüz favori ve dudak üstü hepsi birden bitene kadar 500 TL. 10 taksit yaptılar. Gayet de memnunum. Sahibi çok ilgli ve bilgili bir kadın, çalışanlardan da çok memnunum.
Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..
arkadaşlar kızılaydaki bu merkezlerin isim ve adreslerini özelden bana yazar mısınız?
Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?