• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu ANKARA daki arkadaslar yatak odasi takimlarinizi nereden aldiniz ???

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
ANKARA daki arkadaslar yatak odasi takimlarinizi nereden aldiniz,bana ve yeni alacak olanlara yardimci olmaniz acisindan ben bu konuyu actim, aldiginiz yer,mekan,marka ve fiyatlarla yazarsaniz cok memnun olurum :34:

Siteler diye bir yer var, orası hep mobilya üzerine canım. Oradan istediğin modele ve fiyata mobilya seçebilirsin. Fiyat konusunda çok fazla bilgim yok. Ama yaklaşık 2500TL başlar, 5-6000 TL kadar çıkar..

Siteler diye bir yer var, orası hep mobilya üzerine canım. Oradan istediğin modele ve fiyata mobilya seçebilirsin. Fiyat konusunda çok fazla bilgim yok. Ama yaklaşık 2500TL başlar, 5-6000 TL kadar çıkar..

cok saol canim sanirim ordan alcaz ama cok karisik nerden alcaz neresi iyidir ugundur bilmiyorum cok karisik gez gez bitmez nisanlim cok iyi biliyor oralari özbay mobilya ve köksallar mobilyayi önerdiler oralara bakcam yine öneriler olursa beklerim :34:

konu biraz güncellensin...Özbay mobilya hakkında bi çok kötü yorumlar var haberiniz olsun kızlar dikkatli olun...Bir de çarşım outlet var yenımahallede orasıda çok büyük her zevke keseye uygun mobilyalar var :34:

Back