Ankara daHaftada 5 gün 08.00-13.00 arası ev işleri ile ilgilenecek yardımcı arıyoruz.

sedefbyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
596
4
118
48
Ankara
Haftada 5 gün 08.00-13.00 arası ya da 3 gün 08.00-13.00 arası ev işleri ile ilgilenecek (yemek, bulaşık, çamaşır, ütü vb.), evimizi emanet edebileceğimiz yardımcı bayan arıyoruz.

Haftada 5 gün 08.00-13.00 arası ya da 3 gün 08.00-13.00 arası ev işleri ile ilgilenecek (yemek, bulaşık, çamaşır, ütü vb.), evimizi emanet edebileceğimiz yardımcı bayan arıyoruz.

merhaba kendim için deyil ama iş arayan arkadaşlara sölerim benim haftada pek boş günüm olmuyor . Ücret ne vercesiniz ?

Ankara Etimesgut lojmanlarda oturuyorum haftada 3 gün 8-13 için 400 düşünüyordum.Kasımda doğum yapacağım için ev işi yapamayacağım.bana 8-13 arası 4 saat temizlik 1 saatte yemek için vakit ayıracak birini arıyordum

merhaba çevremdeki iş arayan lara sölerim kabul eden olursa size haber veririm ama ücret çok düşük gibi bence bir kaç arakadaşım maaşlı gidiyor 1000 artı ssk ları var hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre biri çıkar hayırlı akşamlar.

tesekkür ederim hayırlısı olsun diyelim.Sizin söyledikleriniz de mantıklı ama benim şartlarım bunu gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…