Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kendi evim ama bizim sitede en yüksek 1000 tl ye oturuyorlar. Daha mütevazı evler var öyle çok uzakta değil 700 civarına. Etimesgutla çok yakın evet ama sanki başka ülkelermis kadar da farklılarBiz de bir ara baglicayi dusunduk de pahaliydi yani binin ustundeydi. Daha az kiralik yerler de biraz arkalarda kaliyordu ilerleyince etimesgutla baglaniyordu yol hatta ne yakinmis falan dedik. Siz iyi oturuyormussunuz kac yil oldu sizin? Bir de aidatiniz ne kadar?
neden öyle dediniz ki etlikten gelince toprağı öpüyorum diye?Ben olsam etlik ve keçiören tarafı elerdim. Etlikte çalışıyorum Baglica da oturuyorum (cayyolu civari ). Etlikten gelince arabadan inip toprağı öpüyorum. Cayyolu 1. Önerim ama kiralar fazla gelirse Baglica ikinci önerim ama özel aracınız varsa. Ben de 3 yıldır Ankaradayim cayyolu civarı insanıyla düzeniyle bambaşkadır.
Hayırlı olsun.ben Altındağ doğumluyum. :)Biz Altındağ Tarafından aldık evi bakalım begenecekmiyim![]()
Yeni mi evlendin iş için mi geldinBende Ankaraya yeni geldim çok yabancı kaldım![]()
Bende eryamandayımKızlarrr ankara eryamanda oturan war mı