Ankara da Tüp bebek

sultannnnnnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
4
0
1
27
Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?

Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
Doktor bulabildinizmi acaba bende Ankaradayım amh düşük iki başarısız aşılamam oldu .artık tüp bebeğe geçeceğiz arayıştayım
benim de amh düşük. Tolga ecemişle devam ediyorum tedavime çok memnunum tavsiye ederim araştırmanızı 🌸

Başkent hastanesinde yaptırdım ve ilk denemede pozitif sonuç aldım Göğşen önalan hocamı tavsiye ederim ☺️

Bence özelden önce devlette deneyin özellikle Bilkent şehir hastanesinde Prof.dr. Şebnem Özyer hanımda

Benim bi ablam hakan yaralıda tüp bebek yaptırdı 35 yaşındaydı 4 yıl önce ilk transferde tuttu çok şükür şimdi 3 yaşında oğlu var bende gitmiştim ama tam yumurta toplama zamanı eşimle bolanmaya karar verdik maalesef iptal edildi ben 2018 yılında gitmiştim çok kalabalık ama hakan bey mükemmel bilgili bir doktor

Back
X