- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Mutluanne88
Sanırım şu an yaşadığı yer Ankara. Ben öyle anladım. Tayinimiz ankaraya çıktı yazmadığı içinAnkara'ya mi çıkmış tayinleri ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım şu an yaşadığı yer Ankara. Ben öyle anladım. Tayinimiz ankaraya çıktı yazmadığı içinAnkara'ya mi çıkmış tayinleri ?
Ankara da yim tayinim iz 5 ay sonra çıkacakSanırım şu an yaşadığı yer Ankara. Ben öyle anladım. Tayinimiz ankaraya çıktı yazmadığı için
5 ay idare et bence gittiğin yerde arkadaş edinirsinAnkara da yim tayinim iz 5 ay sonra çıkacak
Allah iyiliğini versinAnkara da yim tayinim iz 5 ay sonra çıkacak
Ben evham li yim gelmeden geleceği takıyorum işte böyle ama 5 ay da panik yapmak için yeterli bir süre zaman su gibi zatenAllah iyiliğini versin"yardım edin tayinimiz çıkacak " diye konu actiginda kura o gün tasinman da 15 gün sonrasına filan sandim
![]()
Ne güzel kk demekki arkadaş kazandırmış sizeBenim kk sa tanışıp gerçekten görüştüğüm kisiler oldu hemde ailece, çocuklarımzn doğum gunune gittiğimiz, iftarda evimde ağırladım ama böyle konu açıp hadi buluşalım tarzında değildi. Su anda yapmam belki böyle görüşme
Eee taşındıktan 3 sene sonra tekrar tayin gorecek esin ...onu ne yapacaksın peki? Eşinin mesleği senin kisilik yapina hiç uygun değil sana söyleyeyimBen evham li yim gelmeden geleceği takıyorum işte böyle ama 5 ay da panik yapmak için yeterli bir süre zaman su gibi zaten![]()
Aynen öyle ama evlendikten sonra bu işe girdi eşimEee taşındıktan 3 sene sonra tekrar tayin gorecek esin ...onu ne yapacaksın peki? Eşinin mesleği senin kisilik yapina hiç uygun değil sana söyleyeyim
İşte çekinir sek anlarız birbirimizi dertleşir zHerkesin fobisi varsa nasıl kaynaşacaksınız ya hepiniz çekinirseniz
Sosyal fobi yi ne aşamada yaşıyorsun nasıl etkiliyor seni. Göz teması sorunu yaşıyor musun mesela tanımadıklarına karşı gözlerine bakarak konuşabiliyor musunSosyal fobim var ama ankara da yaşamıyorum..
İnşallah iyileri ne denk gelirimbana sağlıklı bir arayış gibi gelmedi bu. tabi ki burada konu açtıkça yorum yazdıkça ön tanışmayı yapan zamanla arkadaş olup dışarıda görüşenler var ama hiç tanışmışlığı olmadan böyle bir konu üzerine hadi dışarıda buluşalım tanışalım çok da sağlıklı bir şey olmaz kanaatindeyim. güven meselesi de önemli buralarda fake üyeler de var erkek üyeler de var.
Psikolg ödevi evetArkadaş sosyal fobim var demiş..bu mesajı ve tanisip görüşme talebini psikologunun bir ödevi olarak yazmadiysa gerçekten sosyal fobisi olduğunu düşünmüyorum ...
Benim fotom evetpeki profildeki fotoğraf sizin mi?