- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
Slm arkadaşlar ankara da oturuyorum sosyal fobim var aynı dertten muzdarip bayanlar dertleşmek bir araya gelmek ister misiniz arkadaş oluruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da mısın canım senBende de var biraz![]()
Sosyal fobi li arkadaş istersen ben mamak da yim 30 yaşında yim evliyim 1 çocuğum var hemşire yimAnkaradayım ama sosyal fobim yok![]()
sahibinden az kullanılmış kelepir sosyal fobisi olan bayan. müracaat dm
Yo fobisi olmayan da fobi li arkadaş isteyen de olabilirSosyal fobisi olmayanla arkadaslik etmeyeceksiniz yani
Yasasin fobi kardesligi
Yo lobi nerden çıktıSosyal fobisi olanlarla Sosyal lobide mi bulusacaksinız? Anlamadim
Yok dışarda olur ankara da mısınızSosyal ortamda buluşamam eve gel olayı mı olacak şimdi?
Bana gelsene, kahve içer film izleriz stayla.Sosyal ortamda buluşamam eve gel olayı mı olacak şimdi?
Riskli evet ama önce mesaj la tel de filan görüşürüz güven sağlanırsa sosyal olarak da olabilirBana gelsene, kahve içer film izleriz stayla.
Konu sahibi, bu tip olaylar riskli. Ne siz karşınızdakine güvenebilirsiniz, ne karşınızdakinin size güvenmesi için bir sebep var. Böyle bir fobiniz varsa en doğrusu psikolojik destek almanız.
Valla siz bilirsiniz. Telefon kredi kartı böbrek falan sizin neticede.Riskli evet ama önce mesaj la tel de filan görüşürüz güven sağlanırsa sosyal olarak da olabilir
Valla siz bilirsiniz. Telefon kredi kartı böbrek falan sizin neticede.