• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da psikiyatri psikolog önerileri?

bi arkadaş madalyon psikiyatirde Övül Hanımı çok övdü:maddi açıdan sıkıntıalrım olduğu için şimdi gidemiyorum ama toparlanınca ben de gitmeyi düşünüyorum. Şema terapi yöntemi uyguluyormuş.Bilgilerinize

Arkadaşlar merhaba.
Gruba yazılanları takip ederek üye olmaya karar verdim. Gerçekten reklam amacı gütmeden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hem bireysel hem de aile danışmanlığı almak istiyorum/z. İşinde uzman, güvenebileceğimiz, profesyonel olan ve problemimi çözmek için yardımcı olabilecek bir kurum ya da kişi biliyorsanız yardımcı olun. İnternette araştırdığım ve telefonda konuştuğum kadarıyla çoğu yer profesyonel gelmedi. Lütfen daha önce gidip destek aldığınız psikolog ya da kurumları önerin. Çok teşekkür ederim....

Merhaba, ben erkek arkadaşımla sorunlar yaşıyordum yaklaşık 5 yıllık bir birliktelikti ve nişanlıyken ayrıldık. ailevi meseleler ve nişanlımın bana kötü davranması ayrılma nedenlerimizdi. açıkçası evlenmeyi planlarken ayrılmak beni çok üzdü. birkaç aydır kötü hissettiğim için psikolojik yardım almaya karar verdim. birkaç hafta önce Metafor Psikolojik Danışmanlık diye bir yere gittim. tercih etme nedenim ulaşımın kolaylığıydı ve çok faydalı olabileceğini sanmıyorum ama terapiye başladıktan sonra hayatımda bir şeyler yoluna girmeye başladı. samimi olarak psikolojik yardım almanın yararını yaşıyorum. sizde araştırın ve içinize sinen bir yerde destek alın. önerim bu olabilir, iyi günler dilerim.

Merhaba, ben erkek arkadaşımla sorunlar yaşıyordum yaklaşık 5 yıllık bir birliktelikti ve nişanlıyken ayrıldık. ailevi meseleler ve nişanlımın bana kötü davranması ayrılma nedenlerimizdi. açıkçası evlenmeyi planlarken ayrılmak beni çok üzdü. birkaç aydır kötü hissettiğim için psikolojik yardım almaya karar verdim. birkaç hafta önce Metafor Psikolojik Danışmanlık diye bir yere gittim. tercih etme nedenim ulaşımın kolaylığıydı ve çok faydalı olabileceğini sanmıyorum ama terapiye başladıktan sonra hayatımda bir şeyler yoluna girmeye başladı. samimi olarak psikolojik yardım almanın yararını yaşıyorum. sizde araştırın ve içinize sinen bir yerde destek alın. önerim bu olabilir, iyi günler dilerim.

Cansı hanım, benzer durumları ben de yaşıyorum. Umarım ben de yarar görebilirim. Dediğiniz yerle iletişime geçebilirim. ancak siz kaç defa gittiniz ve hocalar alanında uzman kişiler mi? bİLGİ verebilirseniz çok sevinirim. Metafor psikoloji olarak arayacağım. Teşekkür ederim.

Cansı hanım, benzer durumları ben de yaşıyorum. Umarım ben de yarar görebilirim. Dediğiniz yerle iletişime geçebilirim. ancak siz kaç defa gittiniz ve hocalar alanında uzman kişiler mi? bİLGİ verebilirseniz çok sevinirim. Metafor psikoloji olarak arayacağım. Teşekkür ederim.

Evet konusunda uzman ve fayda sağlıyorum. ben başlayalı bir buçuk ay oldu. web sitesi vardı bende oradan bulmuştum, araştırabilirsiniz.

Arkadaşlar ben bir dönemi psikolog psikolog gezerek geçirmiş birisiyim ve sonunda uzman psikolog Büşra Çınar ile tanıştım. Çok samimi, içten ve işinde uzman birisi. Sadece dinlemiyor ve birçok konuda farkındalık kazanmamı sağlayarak zor dönemlerimde güzel kararlar vermemi sağladı. Ben psikolog psikolog gezerken bazı şeyleri tam olarak açamadığımı ama Büşra hanımın enerjisi ve verdiği güvenle sıkıntılarımı rahatça açabildiğimi anladım. Seans ücreti de zaten öyle abartı değil gayet makuldü ve uzun süre terapiye devam edebildim. madalyondaki gibi saatimiz bitti güle güle yapmayan konuyu güzelce toplayarak bitiriyo ve seanstan kafanız rahat çıkabiliyorsunuz. ayrıca da ofisi tunalıda merkezi ve çok sıcak bir ortam . benim üstümde çok faydası olduğuna inandığım bir psikolog sizinde Büşra hanımdan faydalanmanızı istediğim için paylaşıyorum

Ben imkanın varsa ilaç tedavisinden ziyade bir psikologtan terapi almanı öneririm. İyi anlaşabileceğin bir psikoloğa rastlarsan daha kalıcı ve derinlikli çözümler elde edebilirsin.

Ben özel değilde devlet hastanesi onerisi yapcam biz 3 yıldır panik bozukluk unipolar aksiyete bozukluk birkaç tane daha tedavi gördük yani eşim gördü en son haftada aldığı tedaviyle çok şükür iyileşme sürecine girdi

prof. erdal ışık var bir bakın cv sine ben gidip memnun kaldım. lakin ilaçları bırakınca hastalığım tekrarladı

Merhabalar ben de bir öneride bulunayım sizlere.2 senedir her hafta gittiğim, bilişsel ve davranışcı psikoterapiyle (iyileşirsin dedikleri halde) iyileşmeyen panik ataklarımı, 1 ayda çok ucuz bir ilaçla düzelten Erdal Işık hocama minnetlerimi sunuyorum. Hocamın söylediği “gerçek psikoterapi gereken hasta da vardır, gerekmediği halde “psikoterapiye gidiyorum diye oyalanan hasta da vardır”sözünü de unutmuyor ve ülkemizde gerçekten “dürüst” doktorlarımız olduğuna şükrediyorum. Şiddetle tavsiyemdir ve güvenle başvurabilirsiniz:)

Merhabalar ben de bir öneride bulunayım sizlere.2 senedir her hafta gittiğim, bilişsel ve davranışcı psikoterapiyle (iyileşirsin dedikleri halde) iyileşmeyen panik ataklarımı, 1 ayda çok ucuz bir ilaçla düzelten Erdal Işık hocama minnetlerimi sunuyorum. Hocamın söylediği “gerçek psikoterapi gereken hasta da vardır, gerekmediği halde “psikoterapiye gidiyorum diye oyalanan hasta da vardır”sözünü de unutmuyor ve ülkemizde gerçekten “dürüst” doktorlarımız olduğuna şükrediyorum. Şiddetle tavsiyemdir ve güvenle başvurabilirsiniz:)
Erdal Işık'ın seans ücreti nedir? Alanında iyi ancak seans ücreti konusunda endişeliyim.

Bu erdal hoca hakikaten işinin ehli biri ancak asistanı tam bir idiot. Daha doktoru tanımıyor. Hastanin durumunu anlattigimizda bu durumla.ilgili tatmin etmesini istedigimizde dedigi tek şey "bakiyor" oldu ya desene 2 3 cümle bu alanda neler yapmis hangi makaleler yazmiz veya en basiti hiçbirşey bilmiyorsan bile su kadar sizin babanizin durumu ile ayni sayıda olan hasta duzeldi veya iyilesme surecini kolay atlatti. Hocamiz gerekli özeni gosteriyor de de mutmain olalim bugunde boru degil seans basina 900 tl. Biraz bilgi versen ölür musun

Ben özel değilde devlet hastanesi onerisi yapcam biz 3 yıldır panik bozukluk unipolar aksiyete bozukluk birkaç tane daha tedavi gördük yani eşim gördü en son haftada aldığı tedaviyle çok şükür iyileşme sürecine girdi
hangi hastane?

Madalyon para kazanmak için gerekli gereksiz testler yapan ve çalışanına kıymet vermeyen bir yer olarak biliniyor ruh sağlığı çalışanları arasında, isim yapmış olabilir ama sahibinin hastalarının mahrem hikayelerini yazarak ünlendiğini de randevu alırken akılda tutmak lazım bence. Gittiğiniz kişi klinik psikolog olsun (psikoloji eğitiminde terapi öğretilmez, klinik psikoloji alanında iki yıllık yüksek lisans yapıp bu alanda uzmanlık alan psikologlar terapi bilir ve ruh sağlığı alanında çalışır). Klinik psikologlardan da devlet üniversitesi bitirenlere gitmeniz daha risksiz olur çünkü ortalık diploma satan özel okul dolu. Benim bildiğim Fenomen Psikoloji var, çalışanları iyi yerlerden mezun, mekan temiz ve para için saçma şeyler yapmıyorlar, Uzm. Dr. Çağatay Uğur Muayenehanesi var bir de aklıma gelen ama Ankara'da zaten çok fazla klinik psikolog var, cv'lerine bakarak iyi alternatifler bulabilirsiniz bence.

Fatma Kirimli Taskin ankarada gittigim tek psikolog
Aldığınız hizmetten memnun olmanıza sevindim ama bir düzeltme yapmak istiyorum. Araştırdım ve bu kişi psikolog değil. İnternet sitesine psikolojik danışman olduğu yazıyor ancak cv'sine baktığımızda rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü mezunu olduğunu görüyoruz yani eğitim fakültesi mezunu yani kişinin doğru ünvanı rehber öğretmen (YÖK Türkiye'de psikolojik danışmanlık diploması veren bir bölüm olmadığını, pdr için doğru ünvanın rehber öğretmen olduğunu söylüyor).

Terapi için ciddi paralar ödeniyor, bu paraları yök tarafından onaylı, iyi üniversitelerden doğru ünvanları kazanmış kişilere verirseniz daha çok fayda görürsünüz. (Doğru ünvan= mutlaka psikoloji mezunu olan ve üzerine klinik psikoloji yüksek lisansı yapmış kişi). İnsan o kadar para verip, vakit ayırıp yeterli eğitimli birine gidemeyince, fayda göremeyince daha da umutsuzlaşıyor. Gittiğiniz psikoloğun cv'sini inceleyin, diplomasını sorun, hangi terapi yöntemini nereden öğrendiğini sorun. Bunları bilmek hakkınız.

Back