Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perran hanımı not ettim.. çok teşekkür ederimMadalyon psiyatri merkezini arastirabilirsiniz.
Hala gorevdeyse,perran hanim cok iyi bir doktordur
Hangi rahatsızlık için gittiniz acaba ? Bende panikbozukluk war?Gökçe Gürdal Birinci.Google a yazarsanız iletişim bilgileri çıkıyor.Ben gittim gayet memnun kaldım.
Ben çok zor bir dönem geçirirken depresyon sebebiyle gitmiştim.Rahat konuşulabilen,iyi bir insan ben gerçekten faydasını gördüm.Umarım size de yardımcı olabilir
Teşekkür ederım not aldımBen çok zor bir dönem geçirirken depresyon sebebiyle gitmiştim.Rahat konuşulabilen,iyi bir insan ben gerçekten faydasını gördüm.Umarım size de yardımcı olabilir
Canım nerde bu doktor muayene ücreti ne kadar ben 13 yıldır çekiyorum bu hastalığıMerhaba.Bana ışık olan Emel Kalınkılıç hocamın sizlere de ışık olabilmesi için bu siteye üye oldum.Hayatıma ışık olan Emel Hanıma ne kadar teşekkür etsem az.Ben onunla karşılaşmadan önce ortada anlamsız bir puzzle vardı.Öyle ki parçaları yanlış yerde dahi değildi.Ortaya atılmış üst üste anlamsız bir yığın oluşturmuş öylece duruyordu.Biz Emel hanımla parçaları doğru yere taktık.Anlamsız görüntü netleşti.Artık yolum daha bilinir ve ışık dolu.Sorunlarınızın çözümü İçin lütfen sihirli bir değnek beklemeyin arkadaşlar.hayatlarınız İçin adım atın.Değişim gerçekten de bizimle başlıyor.Biz değişince dünya değişiyor.Üstelik olmaz dediğimiz tıkanıklıklar açılıp yağmaya başlıyor :)
Ben inanmıyorum artık bu yorumlara, çok fazla reklam için uye oluolarCanım nerde bu doktor muayene ücreti ne kadar ben 13 yıldır çekiyorum bu hastalığı
Aynen :))Arkadaslar ankara da psikiyatri psikolog önerirmisimiz ? gidipte iyi sonuç alan kızlar .... ne olur konum hemen taşınmasın... burası daha aktif... ruhsal bölüme açtığım da cvp gelmiyor....
Olabilir canım çaresiz insanları inandırıyolarBen inanmıyorum artık bu yorumlara, çok fazla reklam için uye oluolar