• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da psikiyatri psikolog önerileri?

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Arkadaslar ankara da psikiyatri psikolog önerirmisimiz ? gidipte iyi sonuç alan kızlar .... ne olur konum hemen taşınmasın... burası daha aktif... ruhsal bölüme açtığım da cvp gelmiyor....

Madalyon psiyatri merkezini arastirabilirsiniz.
Hala gorevdeyse,perran hanim cok iyi bir doktordur

Kimse yok mu? Ankara nın yabancısıyım yardım edin :(

Uzman psikolog kendisi Boğaziçi mezunu ve çok ilgili bir doktor. ben tavsiye ediyorumdan bulmuştum kendisini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.Bana ışık olan Emel Kalınkılıç hocamın sizlere de ışık olabilmesi için bu siteye üye oldum.Hayatıma ışık olan Emel Hanıma ne kadar teşekkür etsem az.Ben onunla karşılaşmadan önce ortada anlamsız bir puzzle vardı.Öyle ki parçaları yanlış yerde dahi değildi.Ortaya atılmış üst üste anlamsız bir yığın oluşturmuş öylece duruyordu.Biz Emel hanımla parçaları doğru yere taktık.Anlamsız görüntü netleşti.Artık yolum daha bilinir ve ışık dolu.Sorunlarınızın çözümü İçin lütfen sihirli bir değnek beklemeyin arkadaşlar.hayatlarınız İçin adım atın.Değişim gerçekten de bizimle başlıyor.Biz değişince dünya değişiyor.Üstelik olmaz dediğimiz tıkanıklıklar açılıp yağmaya başlıyor :)

Son düzenleme:
Merhaba.Bana ışık olan Emel Kalınkılıç hocamın sizlere de ışık olabilmesi için bu siteye üye oldum.Hayatıma ışık olan Emel Hanıma ne kadar teşekkür etsem az.Ben onunla karşılaşmadan önce ortada anlamsız bir puzzle vardı.Öyle ki parçaları yanlış yerde dahi değildi.Ortaya atılmış üst üste anlamsız bir yığın oluşturmuş öylece duruyordu.Biz Emel hanımla parçaları doğru yere taktık.Anlamsız görüntü netleşti.Artık yolum daha bilinir ve ışık dolu.Sorunlarınızın çözümü İçin lütfen sihirli bir değnek beklemeyin arkadaşlar.hayatlarınız İçin adım atın.Değişim gerçekten de bizimle başlıyor.Biz değişince dünya değişiyor.Üstelik olmaz dediğimiz tıkanıklıklar açılıp yağmaya başlıyor :)
Canım nerde bu doktor muayene ücreti ne kadar ben 13 yıldır çekiyorum bu hastalığı

Arkadaşlar merhaba. İş yoğunluğumdan dolayı sık giriş yapamıyorum siteye. Bu nedenle yanıt veremeyişim lütfen reklam olarak algılanmasın. Tek niyetim birilerinin daha ışığa kavuşabilmesi. Çok zor zamanlar geçirdim çok koptum hayattan fakat emel hanımın desteği ile geri döndüm.Ben yaklaşık 6 aydır gidiyorum emel hanıma. Olgu psikolojik danışmanlık olarak aratırsanız adres ve telefon bilgisi çıkıyor.

Olgu psikolojik danışmanlık orada panik atak tedavisi asla yapılmaz. Türkiye de bu konuda sadece gerçekten tedavi olup kurtulmak isteyenler Dr. Ofelya Cabrala gitsinler sadece Ankara değil zaten tüm Türkiye ona gidiyor. Sonra bana sadece dua edin. Bir Allah razı olsun deyin yeter. Okadar eminim çünkü kimi gönderdiysem birdahaki asla panik atak yaşamadı. Kesin tedavi oldu. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama kesinlikle kuruluyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba.
Gruba yazılanları takip ederek üye olmaya karar verdim. Gerçekten reklam amacı gütmeden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hem bireysel hem de aile danışmanlığı almak istiyorum/z. İşinde uzman, güvenebileceğimiz, profesyonel olan ve problemimi çözmek için yardımcı olabilecek bir kurum ya da kişi biliyorsanız yardımcı olun. İnternette araştırdığım ve telefonda konuştuğum kadarıyla çoğu yer profesyonel gelmedi. Lütfen daha önce gidip destek aldığınız psikolog ya da kurumları önerin. Çok teşekkür ederim....

Back