ANKARA da ki arkadaşlar davetiyelerinizi nerden ne kadara kaç adet ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Ankaradaki arkadaşlarım davetiyelerinizi nerden ne kadara kaç adet yaptırdınız burda paylaşırsanız bizlerede fikir olur...Resim ekleme olasılığınız varsa o da güzel olur...Yardımlarınızı beklıyorum

Birileri yazar umarım, bende araştırıyorum.Konu sahibi sizde öğrenirseniz bir şeyler, burda paylaşırsanız sevinirim.

kızlar ankara olması şartmı ben ist yaptırdım davetiyelerimi kargoyla yolluyolar resinleridi mail olarak atıyolar sızlere ben ıst gelingeldim düzceden kına davetıyelerımı bıde nişan davetiyelerimi oyle yaptırdım hictebi sorun yaşamadım ıstersenız sıze yaptırdıgım yerle ılgılı bılgı vere bılırım sizden haber beklıyorum

kızlar ankara olması şartmı ben ist yaptırdım davetiyelerimi kargoyla yolluyolar resinleridi mail olarak atıyolar sızlere ben ıst gelingeldim düzceden kına davetıyelerımı bıde nişan davetiyelerimi oyle yaptırdım hictebi sorun yaşamadım ıstersenız sıze yaptırdıgım yerle ılgılı bılgı vere bılırım sizden haber beklıyorum

Koza davetiyeden ilk fiyat 500 adet 1,100 TL, protokol dedikleri sıvama (kalın davetiye) fotosunu da yüklerim bir ara..

koza en pahalı davetıye katalogudur ona nazaran cok daha uygun modeller ve markalar var ger ısteyen olursa resımler yollaya bılırım kızlar

cnm bak bu sıtenın ıcınde özel tasarımlı davetıye modellerı dıye bı konu var oraya gır bak o moddellerın fıyatları cıdden cok uygun

kızlar ne yaptınız davetiyelerinizi bakın bi yer cok met ettiler bana burayı siteye baktım ama suan yenilenme aşamasında size iletisim numarası veriyim cok uygun bı yermıs burası 100 davetıyeyi arkadaşim 45 tl yaptırmıs hemde zarlı olarak cok ta şirin bi daveiye arkadaşımın önerisi bu rası 0212 424 0 410 he bide apıda odeme yapabiliyomussunuz isterseniz bi bakın simdilik bukadar byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…