Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKARA da ki arkadaşlar davetiyelerinizi nerden ne kadara kaç adet ???
Ankaradaki arkadaşlarım davetiyelerinizi nerden ne kadara kaç adet yaptırdınız burda paylaşırsanız bizlerede fikir olur...Resim ekleme olasılığınız varsa o da güzel olur...Yardımlarınızı beklıyorum
kızlar ankara olması şartmı ben ist yaptırdım davetiyelerimi kargoyla yolluyolar resinleridi mail olarak atıyolar sızlere ben ıst gelingeldim düzceden kına davetıyelerımı bıde nişan davetiyelerimi oyle yaptırdım hictebi sorun yaşamadım ıstersenız sıze yaptırdıgım yerle ılgılı bılgı vere bılırım sizden haber beklıyorum
kızlar ankara olması şartmı ben ist yaptırdım davetiyelerimi kargoyla yolluyolar resinleridi mail olarak atıyolar sızlere ben ıst gelingeldim düzceden kına davetıyelerımı bıde nişan davetiyelerimi oyle yaptırdım hictebi sorun yaşamadım ıstersenız sıze yaptırdıgım yerle ılgılı bılgı vere bılırım sizden haber beklıyorum
kızlar ne yaptınız davetiyelerinizi bakın bi yer cok met ettiler bana burayı siteye baktım ama suan yenilenme aşamasında size iletisim numarası veriyim cok uygun bı yermıs burası 100 davetıyeyi arkadaşim 45 tl yaptırmıs hemde zarlı olarak cok ta şirin bi daveiye arkadaşımın önerisi bu rası 0212 424 0 410 he bide apıda odeme yapabiliyomussunuz isterseniz bi bakın simdilik bukadar byyyy