• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Ankara'daki patlamayı dünya basını da son dakika vererek geçti.

BBC, Breaking News hesabı üzerinden olayı "Türkiye'nin başkenti Ankara'nın Kızılay bölgesinde patlama oldu, yaralıların olduğu belirtiliyor" diye geçti.

AFP, son dakika olarak geçtiği tweette medya Ankara'nın merkezindeki patlamada çok sayıda kişinin yaralandığını belirtiyor dedi.

Al Arabiya'nın twitter adtresi aracılığıyla TRT'ye dayandırdığı haberinde patlamanın bir otobüs ve bir aracın çarpışmasının ardından meydana geldiğini belirtti.

Reuters haber ajansı, Ankara'daki patlamayla ilgili olarak üst düzey bir güvenlik yetkilisinden alınan bilgiye göre ölü ve yaralıların olduğunu söyledi. Reuters haberine göre, patlamanın hemen ardından silah sesi de duyuldu.

Yetkililer, bölgeye ambülansların hemen intikal ettiklerini belirtti.

Reuters'a konuşan bir görgü tanığı, patlamanın gerçekleştiği bölgenin 2,5 km kadar uzağından bile dumanın görüldüğünü söyledi.

Öte yandan Reuters TRT'ye dayandırdığı haberinde patlamanın bir otobüs surağına yakın bir noktada ve bir araç ve otobüs çarpıştıktan sonra meydana geldiğini söyledi.

İngiliz Telegraph gazetesi patlamayı 'Türkiye'nin Başkenti Ankara'da büyük bir saldırı meydana geldi, ölü ve yararlılar var' başlığıyla duyurdu.

İsrail'in Haaretz gazetesi haberi 'Türkiye'nin başkentinde patlama meydan geldi. Çok sayıda ölü var' şeklinde geçti.

İspanyol El Pais, Ankara'nın merkezinde meydana gelen patlama çok sayıda kişinin ölümüne yol açtı. Büyük bir ihtimalle araba ile yapılan patlama olayı Güven parkın yakınlarında gerçekleşti.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/03/13/dunya-patlamayi-boyle-gordu

1 de aynı şekilde can yakıyor 30uda ne farkeder : ( ateş en çokta düştüğü yeri yakıyor

Saat 20:08 itibari ile
Maalesef 25 ölü 75 yaralı
resmi açıklamadır.

Allah ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabır, yaralılara acil şifalar versin..

Şunuda demeden geçemeyeceğim.
Şu her olayı utanmazca, hükümeti eleştirme malzemesi yapanlar, bu bombaları patlatan teröristler kadar bulandırıyor midemi.
PARİSTE BİR GECEDE 3 PATLAMA OLUR, 100 lerce kişi ölür, hükümet pariste ohal ilan eder, yoldan geçenin kimlik kontrolü yapılır ama bunlar
AYYY PARİS İSTİHBARATI VAR OLSUUN yada
AYYY FRANSA YAŞANMAZ OLDUUUU yada
AYYY DİKTATÜR HOLLANDE OGAL İLAN ETTİ. VB demezler
Ama erdoğan doğuda sokağa çıkma yasağı ilan etse katliamcı oluverir.
Hatta hergün kalleş pkk ile savaşan askeri, devleti, hem katliam yapmakla suçlayıp, katil ilan eder hemde başkentte bomba patlatılmasında da yine pkk ya dokunmadan hükümeti tükaka yaparlar.
Çünkü utanmaz birer demogojicidirler.

Ne doğuda bu katillerin kökünü kurutmak için savaşan askere, devlete katliam yapıyor iftirasından çekinirler, nede içinde bir yığın terörist yaşayan ülkedeki patlamada devleti tükakalamaktan geri dururlar.
Hani yeter ki AK PARTİ gitsin diye oy verilmesine çanak tutup, hainleri kurtarıcı yapanlar varya, işte onlarda bunlar.
O kurtarıcıları hdp milletvekilleri, bundan önceki bombacıyı kahraman ilan edip, evine başsağlığına gitmiştiya, bu forumdada var o konu, açın bakın bu demogojicilerin kaçı yorum yazmış.
YAZMAZLAAAR
Zira bomba falan bahane, çiğerlerine kadar tayyip düşmanlığından çürüşüşler çünkü..

Mide bulandırıcısınız...
Bu neyin kini nefretidir ki şu durumda gelmiş kusuyorsunuz? Bomba bahane tayyibe saydirmak şahane öyle mi? Kaçıncı bomba bu, kimi sorumlu tutsaydık acaba?

ama o görüntüler orada sevdiği akrabası olanları daha çok kahretmezmi : ( şu an hiç tanıdığım yok ama o bi kaç resim mahvetti beni -yüreğim ağzımda

6 yildir ankaradayim kızılaya 6 kere ancak gittim insanlara bi huzur yok:KK43: agustosa tayinimiz çıkıyor mutluyum kurtulduguma nerdeyse:cry: Allahım herkesi koruusn nedir bu rahatlık hicmi mit çalışmaz
2 yıldır ankaradayım kaçıncı patlama yazık ya suçsuz sivillere acımıyorlar askerimize polisimize hiç acımıyorlar ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN bu patlamayı yapanların Rabbim ülkemizi insanlarımızı korusun inş amin dışarı çıkmadan yaşayacağız sanırım başkent de bu kadar patlama nasıl oluyor ya

Bu neyin kini nefretidir ki şu durumda gelmiş kusuyorsunuz? Bomba bahane tayyibe saydirmak şahane öyle mi? Kaçıncı bomba bu, kimi sorumlu tutsaydık acaba?
Ne demistim Tantanis daha 2. Sayfada? Asil siyaseti kendisi yapıyor ama farkinda değil.

Bircok sey söylemek istiyorum fakat söyleyemiyorum. Birde biri dedi ya, tam sinav gününde aileler sinavdan sonra birseyler yapmak istemislerdir diye.. Cok kötü oldum. Kalbim sikisti. Ailelere sabir dilemekten ve bunlari yapanlara bela okumaktan su an baska birsey yapamiyorum :KK43: :KK43:

Back