- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Bu iş kızılayda bitecek mi sanki yakında tüm ülkeyi bombalarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyükelçilik mesajından dolayı söylenti çıkmıştır diyorlar. Öğrenciler aralarında konuşuyorlarmis.Bu büyük bişey yalnız. Söylenti oluyor ve gerçekleşiyor. Allah Allah. Nasıl olur.
Abd buyukelciligi internet sitesinden bombali saldiri istihbarati oldugunu bu sebeple dikkatli olmalari gerektigini bildirmis vatandaslarinaArkadaşim bize bugün söylediler patlama olacak diye ama inanmamistik dedi. Nasil bişey bu ya
Insallah cok dolu degildir..![]()
su hale bak ya
![]()
su hale bak ya
rüyamda kızılay karanfil sokak gördüm, dolunay vakti pek hayra yormadım, Allah korusun...
Hissttt siyaset yapmasana senşimdi tv deki gazetecilerden biri "bir sürü canlı bomba yakaladılar, aradan biri sızınca böyle oldu" dedi.. dedi, evet aynen bunu dedi..
Evet öyleymiş bende şimdi dinledim tv denBüyükelçilik mesajından dolayı söylenti çıkmıştır diyorlar. Öğrenciler aralarında konuşuyorlarmis.
Herkesin bildiğini devlet nasıl bilmez ya
ABD büyükelçiliği bildiğim kadarıyla İngilizce bir mesaj yayınlamış ve istihbarat olduğunu Bahçelievler ve Kızılay taraflarında saldırı olabileceğini söylemiş.Bu büyük bişey yalnız. Söylenti oluyor ve gerçekleşiyor. Allah Allah. Nasıl olur.
Hissttt siyaset yapmasana sen