• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr lar neye göre etik olmayan bir iş yapıyorlar toplumsal bakıyorsanız eğer toplumun ahlâkî değerleri değişen olgular üzerine işliyor değişken şeyler içinde etikliğin savunulması saçma olur tıbben ise gayet etik bişey bu sonuçta bir operasyon bir bireyin yüzüne dolgu yaptirmak istemesi ve bunun gizli kalmasini istemesi ne kadar doğal ise hymenoplastide aynı şekilde etik ve doğaldır
dünya kuruldu kurulalı yalan söylemek yanlış görülmüştür herhalde kimse yalan konuşmamalı bu cinsiyet meselesi değil.. etikliği tartışmaya gerek yok ta o zaman sizde dr ların istediği ücrete laf etmeyin.

dünya kuruldu kurulalı yalan söylemek yanlış görülmüştür herhalde kimse yalan konuşmamalı bu cinsiyet meselesi değil.. etikliği tartışmaya gerek yok ta o zaman sizde dr

dünya kuruldu kurulalı yalan söylemek yanlış görülmüştür herhalde kimse yalan konuşmamalı bu cinsiyet meselesi değil.. etikliği tartışmaya gerek yok ta o zaman sizde dr ların istediği ücrete laf etmeyin.
Eğer dikim olayını fantaziye döküyorsa kişi sürekli iliskiye gir diktir olarak bakiyorsa bi etik değildir ama kişinin piskolojik olarak düzelmesi ve hayatının geri kalan kısmını sağlıklı yasayabilmesi için bunun yapılması gerekiyorsa etiktir bunu drlar söylüyor zaten ... keşke herkes doğruyu konusabilse tabi doğru konuşanı 9 köyden kovmasalar bakış açılarını değiştirmeseler zaten bizde burda bunları konusmuyor olurduk.. ayrica ücretler pek tabi laf edilebilir ve yüksekliği dile getirilebilir bu ameliyatı oluyorsun diye laf edilemez diye bişey yoktur.

Arkadaşlar bu kalıcı dikim ikinci defa da oluyor mu? Yani ikinci kez dikim mümkün mü?

Anladım ben ağır kilolarla fitness yapıyorum da dikilen bölge de geriliyor acaba bu şekilde bozulursa falan , tekrar diktirmek mümkün mü diye merak ettim
Yani et bağlamıştır sonuçta herhangi birşey vajinaya girmezse bozulmaz heralde fitnessla falan siz ne düşünüyorsunuz?

Anladım ben ağır kilolarla fitness yapıyorum da dikilen bölge de geriliyor acaba bu şekilde bozulursa falan , tekrar diktirmek mümkün mü diye merak ettim
Yani et bağlamıştır sonuçta herhangi birşey vajinaya girmezse bozulmaz heralde fitnessla falan siz ne düşünüyorsunuz?
Sanmam eğer olup tamam tuttu denildiyse bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sonuçta insanlar birliktelik yaşarken bile zorlanıyor. Ama bazı doktorlar da ilişkiye girene kadar ağda, ata binme vs yasak diyorlar bilemedim. Siz yine de dikkat edin.

Sanmam eğer olup tamam tuttu denildiyse bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sonuçta insanlar birliktelik yaşarken bile zorlanıyor. Ama bazı doktorlar da ilişkiye girene kadar ağda, ata binme vs yasak diyorlar bilemedim. Siz yine de dikkat edin.
Anladım teşekkürler

Melek sen Turgay hocaya 2500e olduğunu söylemişsin ne zaman olmuştun sonuç aldın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar mesela geçicide anlaşılma olayı nedir? nasıl bir iple dikiyorlar? erkek arkadaşım girdiği zaman anlar mı ya da bakmak isterse anlaşılır mı? çok korkuyorum açıkçası. ilişkiden sonra ipin düşmesi ya da gözükme olayı var mı? geçici yaptıran arkadaşlar lütfen yazar mısınız?

Eğer dikim olayını fantaziye döküyorsa kişi sürekli iliskiye gir diktir olarak bakiyorsa bi etik değildir ama kişinin piskolojik olarak düzelmesi ve hayatının geri kalan kısmını sağlıklı yasayabilmesi için bunun yapılması gerekiyorsa etiktir bunu drlar söylüyor zaten ... keşke herkes doğruyu konusabilse tabi doğru konuşanı 9 köyden kovmasalar bakış açılarını değiştirmeseler zaten bizde burda bunları konusmuyor olurduk.. ayrica ücretler pek tabi laf edilebilir ve yüksekliği dile getirilebilir bu ameliyatı oluyorsun diye laf edilemez diye bişey yoktur.
Diyalogunuz ilgimi çekti yazmak istedim, tecavüz harici bu işlemin yapılmasına ben karşıyım mesela, insan kandırmaktır çünkü bu, herkesin kendi hayatı ne yaşarsa yaşasın ama hayatını birleştireceği insanla bi yalan üzerine hayat kurmak etik mi? Yaşadığınız şeyin faturası neden o adama kesiliyo? Madem bunu yaşadınız o zaman bu konuyu rahatlıkla söyleyebileceğin düşünce yapısına sahip insanlarla devam etmelisiniz yalanla dolanla değil. Sonuçta imzanın atıldığı ana kadar insanın başına ölüm dahil neler gelebileceğini bilmeniz gerekirdi, zaten evlencez diye kimse kandırılamaz .

Kızlar ameliyatı olup evlenen var mı, sonuç alan?
Canım merhaba, bende uzun süredir bu sorunun peşindeyim. 1500 sayfa olduğu için yazılanları okumak çok zor oluyor. Daha önce bir kaç arkadaş toplu liste yapmıştı. Dosya olarak ekleyeceğim. Kalıcı mı geçici mi düşünüyorsun? Kalıcı da en çok sonucu alan doktor turgay hoca. Kendisi İstanbul da. Ankara da meral sönmezer ve Esra demir yüzer den sonuç alanlar olmuş. Geçici de ise gökçen Erdoğan, Esra demir yüzer, Esra çabuk cömert irfan Tarhan dan sonuç alanlar var. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor bu u deneyimleyenler var. Birde gittiğin hoca kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel bakalım edelim falan filan gibi seni çağırıyorsa sıkıntı var demekmiş. Yani dikişi tutturamıyor, evlenmeden önce bi kaç dikiş atıp (geçici de bu şekilde) öyle gönderiyor. Bende geçici yaptıracağım için araştırma yapıyorum ama - hak veriyorum ki - bu olayı çözen arkadaşlar pek uğramıyor foruma. Bizde detaylı bilgi alamıyoruz. Bende mesela geçici de ip nasıl oluyor, ilişki esnasında görüşme ihtimali nedir ya da dikimden sonra orası yara gibi mi duruyor merak ediyorum. Şimdi burda duyar kasmaya çalışanlar çıkacak elbette ama insanlarla Allah arasında olan bişeyi duyar yapmanın alemi yok. Erkekler bunu adam gibi kabul etseydi bizde bu durumu yaşamak tabiki istemezdik. Aylardır uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum. Dün ağlama nöbeti geçirdim resmen bitsin gitsin diye dualar ettim. Durumlar bu şekilde yani.
Screenshot_2020-08-26-23-13-00-969_com.android.chrome.webp

Kalıcı yap geç işte neyi bu kadar irdeliyorsun anlamadım
Ee heralde irdeleyeceğim. Yaptıracağım işlem benim için hayati önem arz ediyor. Yap geç tarzı bi insan değilim. Hangi yöntemle yaptıracağım da beni ilgilendirir. Kalıcı veya geçici.

Back
X