bence yapma okuduğum kadarıyla tehlikeli olur dikişlerin açıla bilir istersen işlem olduğun doktora bir sor daha iyi olurMerhabalar , ben 2 ay önce kalıcı işlem yaptırdım. Ağırlıklı spora başlayabilir miyim zararı var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yapma okuduğum kadarıyla tehlikeli olur dikişlerin açıla bilir istersen işlem olduğun doktora bir sor daha iyi olurMerhabalar , ben 2 ay önce kalıcı işlem yaptırdım. Ağırlıklı spora başlayabilir miyim zararı var mıdır?
Dikiş falan kalmadı ki artık 2 ay oldu sonuçtabence yapma okuduğum kadarıyla tehlikeli olur dikişlerin açıla bilir istersen işlem olduğun doktora bir sor daha iyi olur
Teşekkür ederim canım ama ben yine gideceğim sanırımBence gerek yok Doktor tutmuş dediyse güven
bilmiyorum vallahi yinede riske atma ara doktoru sor canım okadar acı stres yaptın heba olmasınDikiş falan kalmadı ki artık 2 ay oldu sonuçta
kime olmuştun canım birde bildiğim kadariyla o şekilde zorlanma oluyor o yüzden aralıklı gir ilişkiye sende korktuğun için sıkıyorsun kendiniKızlar ben dün evlendim fakat gece boyunca ilişkiye giremedik çok acıyor ne yapacağım akıl verin tahriş oldu galiba dikimle daraltma da olmuştu ondan mı acaba kan geldi ama içeri giremiyoruz elimi soktum kan gelince eşimin penisi çok kalın girmiyogirince daha çok gelir diye korkuyorum çünkü normal olması gerektiği gibi pembe kırmızı arası geldi
çok sevindim canım darısı bize,Kızlar merhaba ben iki ay once Meral Sonmezere Kalıcı işlem yaptirmistim benim ki çok şükür tuttu işini ehli ile yaptığını gördüm.bilgi vereceğim demiştim soranlara doktor ne diyorsa ona uyun ınsallah hepimizin yuzu guler..
Ne güzel çok sevindim senin adınaKızlar merhaba ben iki ay once Meral Sonmezere Kalıcı işlem yaptirmistim benim ki çok şükür tuttu işini ehli ile yaptığını gördüm.bilgi vereceğim demiştim soranlara doktor ne diyorsa ona uyun ınsallah hepimizin yuzu guler..
Tahriş ve yara oldu ilk gece krem vs aldık eczaneden şimdi deneyemiyoruz sızıntı şeklinde kanamam geliyor zaten bayağı acıyor ayakta bile 3 katlıydı ondan mı bilmiyorumkime olmuştun canım birde bildiğim kadariyla o şekilde zorlanma oluyor o yüzden aralıklı gir ilişkiye sende korktuğun için sıkıyorsun kendini
Ya zaten ilkinde de öyle çok kanama olmuyor az olsun ne olacak atlatmış çok şükür 3 sene olmuş bana umut olduArkadaşlar herkese merhaba burda bi arkadaş vardı Nsnrr123789 bu siteye üye olduğumdan beri irtibattayım 3 yıldan fazla oldu Turgay hocaya işlem olmuştu dün gece dügünü oldu çok az da olsa kanaması olmuş bi sorun olmamış çok şükür forma yazmamı istedi bana mesaj atmış ben gidemedim Turgay’a inşallah işlem olanlara umut olur
Aynı belirtiler bende de vardı tutmuştur muhtemelenBenimde Turgay’a olalı bugün 20 gün oldu inşallah tutmuştur, biraz kaşınma var onun dışında hic kanamam olmadı umarım tutmuştur
bilgi verdiğiniz için çok teşekkürlerArkadaşlar herkese merhaba burda bi arkadaş vardı Nsnrr123789 bu siteye üye olduğumdan beri irtibattayım 3 yıldan fazla oldu Turgay hocaya işlem olmuştu dün gece dügünü oldu çok az da olsa kanaması olmuş bi sorun olmamış çok şükür forma yazmamı istedi bana mesaj atmış ben gidemedim Turgay’a inşallah işlem olanlara umut olur
İnşallahAynı belirtiler bende de vardı tutmuştur muhtemelen
2 ay oldu benim tutmuş dedi doktor. Kontrolden sonra da 1 hafta daha yan otur demişlerdi. Şu an gayet iyiyimİnşallahüstüne oturmuyorum yine de. Siz kontrole gittiniz mi?
Anladım canım cok geçmiş olsunn2 ay oldu benim tutmuş dedi doktor. Kontrolden sonra da 1 hafta daha yan otur demişlerdi. Şu an gayet iyiyim
Teşekkürler sana da çok geçmiş olsunAnladım canım cok geçmiş olsunn