kızlar burda birbirimizden başka kime güveneceğiz :KK43: kimselere açamıyorum ki derdimi :KK43: canım ben geçici olsam peki o kesin mi, sürtünme olmayacak ilk ilişkide kesinlikle diyor bazıları, geçici yapsam da o kadar zaman stres çekmesem mi diyorum bazen, çünkü kalıcı çok aşamalı, geçici için ne düşünüyorsun :KK43:
Ben geçici olacağım eğer düğünün yakın değilse benim sonucumu bekleyebilirsin nasipse 3 aya kadar sonuç almış olacağım. Geçici işlem de günü geçirmemek oraya baktırmamak önemli ama eğer ilk yakınlaşmanız olacaksa zaten bakmaz. Allah yardım ediyormuş hepsi öyle söyledi kalıcı kadar da geçici ile sonuç alan oldu. Ama dediğim gibi gün kısıtı önemli suyu direkt tutmamak havuza küvete girmemek bacakları çok fazla ayırmamalı çığlık atmamak ağır kaldırmamak önemli. Onun haricinde kalıcı kadar dikkat gerektirmiyormuş.

Kızlar kafama bi soru takıldı benm ilk ilişkimde de kanama olmadı sanırım esnek esnek zarda damar olmaZ diyorlar . Amelıyatta o dokular birleştiriliyormuş ve o damarların patlamasıyla kanıyorms ama zaten benm o zarım da damar yok ve kanamam olmuyor yaptırdığımda olur mu
Emin değilim ama düşük bir ihtimal diye biliyorum. Yani yine kanamayabilir... doktordan bilgi alsan bu konuda bence daha doğru olur. Birden fazla söylenti var

Muayene olmadın mı dokun kalmamış mı? O doku bildiğim kadarıyla Doğumla geri çekiliyor ilişki ile değil yani ince kenarlı ise de yapınla alakalıdır ilişki ile olduğunu sanmam
Yok canm hiç muayene olmadım internetten araştırdım gecıcı de sanırım damarlı zar birleştiriliyormuş ama esnek zarda damar olmazmış kafam allak bullak

Kızlar benim bugun tam 21.gün ama hala dikişlerim bakınca duruyor normal mi ya ? Baktıgımdada birşey anlamıyorum zaten reglimide oldum tam belli olmuyor Turgaya yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar tutmuş halini atabilicek olan varmı 😔

kızlar burda birbirimizden başka kime güveneceğiz :KK43: kimselere açamıyorum ki derdimi :KK43: canım ben geçici olsam peki o kesin mi, sürtünme olmayacak ilk ilişkide kesinlikle diyor bazıları, geçici yapsam da o kadar zaman stres çekmesem mi diyorum bazen, çünkü kalıcı çok aşamalı, geçici için ne düşünüyorsun :KK43:
Ne yapmayı düşünüyorsun ben de çok çaresizim İstanbula mi gitsem ankarada mi yaptırsam ya tutmazsa kafam çok karisik

Yok canm hiç muayene olmadım internetten araştırdım gecıcı de sanırım damarlı zar birleştiriliyormuş ama esnek zarda damar olmazmış kafam allak bullak
Esnek zar damarsız değil ince kenarlı, açıklığı ilişkiye müsade eden, adı üstünde esnek bir yapı bildiğim kadarıyla. Damarsız zar yok ama daha az damarlı olup damara denk gelmeyen yırtılmalar mümkün olabiliyor diye biliyorum. Damar olmasa o doku çürür demişti irfan tarhan.

Kızlar benim bugun tam 21.gün ama hala dikişlerim bakınca duruyor normal mi ya ? Baktıgımdada birşey anlamıyorum zaten reglimide oldum tam belli olmuyor Turgaya yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar tutmuş halini atabilicek olan varmı 😔
Dikişlerinin durması iyi bir şey yavaş yavaş dökülecekler endişe etme

Esnek zar damarsız değil ince kenarlı, açıklığı ilişkiye müsade eden, adı üstünde esnek bir yapı bildiğim kadarıyla. Damarsız zar yok ama daha az damarlı olup damara denk gelmeyen yırtılmalar mümkün olabiliyor diye biliyorum. Damar olmasa o doku çürür demişti irfan tarhan.
Damara denk gelmeyen yırtılmalar derken yanı tedavıden sonra mı yanı kanar degilmi şimdi tunalıda yenı bır doktor buldum onunla konusuyorum

Damara denk gelmeyen yırtılmalar derken yanı tedavıden sonra mı yanı kanar degilmi şimdi tunalıda yenı bır doktor buldum onunla konusuyorum
Tedavi öncesinden bahsediyorum orijinal zar damar bakımından nispeten daha az olup damara denk gelmeyen yırtılmalar olabiliyor, kanamasız.

Arkadaşlar merhaba Ankara da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracağım. Bundan 2 sene önce sorduğumda 2500 civarıyken şu anda 1 doktor 5bin tl fiyat söyledi. Bildiğim 2 doktor var biri meral sönmezer diğeri derya ayşe korkmaz. Meral sönmezer hakkında bilgisi olan var mı ve fiyatları nedir ? Düğünüm eylül de olacak bir an önce yaptırıp iyileşmem gerekiyor :(

Arkadaşlar merhaba Ankara da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracağım. Bundan 2 sene önce sorduğumda 2500 civarıyken şu anda 1 doktor 5bin tl fiyat söyledi. Bildiğim 2 doktor var biri meral sönmezer diğeri derya ayşe korkmaz. Meral sönmezer hakkında bilgisi olan var mı ve fiyatları nedir ? Düğünüm eylül de olacak bir an önce yaptırıp iyileşmem gerekiyor :KK43:
Meral Sönmezer e yaptırıp kanaması olan bi arkadaşımız olmustu ama forumdan geçen gün ayrıldı. Birisi daha oldu sanırım ama daha sonucu bildirmedi yazmıyor bayadır.

Meral Sönmezer e yaptırıp kanaması olan bi arkadaşımız olmustu ama forumdan geçen gün ayrıldı. Birisi daha oldu sanırım ama daha sonucu bildirmedi yazmıyor bayadır.

işlemi yaptıktan sonra normal bir muayene oluyor birde bazıları düğünden önce gel vs gibi şeyler söylüyor sırf geçici yaptıkları için. Acaba bu arkadaşta da böyle birşey olmuş mu birde ne kadara yaptırdı biliyor musunuz ?

Benimde tıpkı böyle olmuştu, baktığımda dikişler duruyor sanıyordum doktora söyledim onlar erimistir su dökünce gider dedi gitmişti bence birde öyle dene eriyen kısımları görüyor olabilirsin
Hiç erimiş gibi değil ya uzun bi ip var hatta birinde düğüm gibi görünüyor şimdi regliyim reglim bitsin iyice yıkıcam orayı daha net bakıcam inşallah tutmuştur 😞😞😞😞 siz turgaydamı oldunuz

Back
X