herşeyin hayırlısı artık dua ediyorum rabbime eğer bi hesap vereceksen ona vereyim başka kimseyede değil düşünüyorum tutmamasını ortaya çıkma ihtimalini ailem nişanlım ne duruma geril nişanlım önce beni öldürür sonra kendini.. beni çok sevior ama böyle bir şeyi kabul edemez. anlatsm diyorum bazen ama inanırmı yaşadıklarımı bilmiyorum cesaret edemiorum o kadar çıkmaz durumdaım ki bazen keşke sevmeseydim keşke onun hayatına hiç girmeseydim diyorum ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiorum ondan.. kızlar nolur dua edin benim için nolur...

canım anlatma sakın.erkeklerin biçoğu kan bekliyor ama kanaması kız olduğu halde ve zarı yırtıldığı halde kanamayan kadınlar var.sakın sakın anlatma.girdik bi yola.bi şekilde kurtulucaz.bizim mutlu olmak hakkımız değilmi.sevmek sevdiğimizle yuva kurmak.herkesin hakkı da bizim hakkımız değilmi.Allahım yardım edicek bak ben inanıyorum.bizim de yüzümüz gülecek.

nofoır antepe semnrden sonra gideblrm ama belden ığne cok risklı herhangı bir sorunm olsa bidaha antepe falan gidemem. bana en uygun ankara ve ailemle yaşıorum . dugun oncesı kesın derse ona gitmeye calışırım napim. ama antepe gidemem. belden iğne falan çok risklı. bakalm bi martta muayne olayımda.ama buyuk ihtmal ebru hanıma gidicem

merhaba kızlar...arada girip bakabiliyorum, sayfa sayfa yazdıklarınızı okudum.... Allah ım artık bu sıkıntı beni bitirecek...ağustosun 3 haftası düğünüm var...bursadaki doktora nedense güvenemedim ne bileyim genel anestezi diyor birde geçici yaptır diye ısrar ediyor...ben uğraşamam işte düğün yaklaşınca, son ana kadar beklemeyede tahammül edemem, bazen umutlanıyorum bazen ağlayıp duruyorum....babam bu hafta sonu yurt dışına gidecek sanırım inşallah gider, dua ediyorum çünkü bende o yokken hemen istanbula gidip yaptırrım...bu hafta giderse büyük ihtimalle pazar günü şişli med akın beyden randevu alıp yaptırmış olurum, düşünmekten akıl sağlığımı yitireceğim neredeyse...çünkü evlendiğim gece eğer kanamazsa, gidip kendimi atayım biryerlerden daha iyi, ne baba evime dönebilirim ne nişanlm kabul eder...tek çözüm ölmek olur benim için zaten kahrolur yaşayamam...beni bu hale getiren kişi gitti başka insanlarla gününü gün edior ben burda paramparça olmuş hayallerimi toparlamaya çalışıyorum....çok moralim bozuk, çok sıkıntılıyım...inşallah babam giderde bende operasyonu yaptırırım...akın bey töre cinayeti olacağı durumda mecburen genel anestezi altında vajina daraltma yoluyla zorla kanamasını sağlamak zorunda kalıyoruz dedi..eğer kontrole gelmende bi sakınca yoksa flep yapalm, muayene edip en uygun yöntemi belirleyelim kontrole gelen hastalarımda problem olmuyor dedi....şili med e yaptırıp iyi sonuç alan var mı hiç bilmiyorum ama başka çarem yok işte...kızlar dua edinde babam gitsin yurt dışına bende bu hafta kurtulym...gelişmeleri zaten burdan yazarım... bu 7 ay benim için zor geçecek....belki flep içimi rahatlatmazsa genel anestezi yaptırırım inanın....durmayacak kanamaya bile razıyım..hiç kanamaması benim ölümüm demek çünkü...

canim eger genel anasteziden korkmuyosam bence o yontemi yaptir kurtul bidaha dusunmezsin bende flep yaptirdim 8 ay oldu ama hala dusunuyorum kanama olacakmi olmicakmi diye ustelik doktor dugunden 3 gun once kesin gel dedi ben o tsrihte nasi cikarim sehir disina dugunume bi seneden fazla var napicami bilmiyorum:( bende o genel anastezili yontemi dusunuyorum 3 ay kala onu yaptirip rahat etmek istiyorum eger kanamamiz olmazsa sonuclari daha kotu olacak genel anastezi olmak bile beni bu kadar korkutmuyo:(

twistcim genel anesteziden çok krkuyorum ama napayım başka çarem yok inan...düğün gecesi yaşayacaklarım daha çok korkutuyor beni...sabah akşam babam gitsin bu hafta diye dua ediyorum canım. gitsinde bende istanbula gideyim. zaten o gece kanamazsa bizde töre olmasa bile ben ölmüşüm demektir. her geçen gün kafam allak bullak oluyor bursadaki doktor düğün tarihi belliyse mutlaka geçici yapalım diyor ona yüzde yüz veriyorum diyor...tut ki geçici oldu ya düşersem, ya ters bi hareket yaparsam...nolacak..kendimi bile bile ateşe mi atayım....yaptırsam tuttu mu derdi...tutsa kanayacak mı derdi.....şu 7 ayın her günü benim için sıkıntı ve eziyet dolu geçecek..ömrümden ömür gitti...Allah ımmm yardım etsinde bu pazar gideyim artık akın beye

sen kime yaptırmıştın canım..ya bu nasıl bişey hem flp yapıyorlar hemde 3 gün kala yine gel diyorlar...zaten o kadar rahat olsak gider geçici yaptırırız..açık açık konuşmuyorlar byle..operasyonu yapıp üç gün kala gel beşgün kala gel demek daha kolaylarına geliyor sanırm...canım inşallah problemsiz atlatırsın.herşeyi

canim ben burcu hanima yaptirdim ama akin beylede gorustum en kesin olani genel anasteziyle olan sanirim cunku dugunden once filanda cagirmiyo bende inan bunu yaptirmayi dusunuyorum yoksa hergun dusunmekten deli olacam yaaa :( cesaretimi toplarsam gidip yaptiricam 3 ay kala filan

canım gittim buğün ebru hanıma kontrol etti daraltmanın çok iyi oldugunu ancak zarda saat iki yönünde çok azcık bir açılmanın oldugunu söyledi üçüncü ayında tekrar gel bakalım bi dedi. muhtemelen düğünden on beş gün önce çağırıcam o zaman geldiginde o bölgeye bi tane dikiş atıcam dedi:(( canım çok sıkıldı napıcam ben bilmiyorum erken birlikte olma gibi bir fikrim var dedim oda kararını ver olmadan önce bitane dikiş atarız dedi yine %100 garanti veriyorum korkma dedi.. ama bilmiyorum erken birlikte olup bu sorundan kurtulsam mı acaba:((

clooo canım daha önceki kontrolde ebru hanım böyle bir açılmadan söz etmişmiydi?d:44:ikiş tutsada açılma oluyormuymuş kafam karıştı ya doku esnemesi dedikleri bu açılmalarmı arkadaşlar?

clooo canım daha önceki kontrolde ebru hanım böyle bir açılmadan söz etmişmiydi?d:44:ikiş tutsada açılma oluyormuymuş kafam karıştı ya doku esnemesi dedikleri bu açılmalarmı arkadaşlar?

hayir canim sanirim doku esnemesi acilmalar diil cunku doktor banada bakti son kontrolde acilma filan var demedi ama esneme olabilir 3 gun once gel dikis atarim dedi esneme yani esnek kizlik zari gibi dusun yirtilma olmuyo

hayir canim sanirim doku esnemesi acilmalar diil cunku doktor banada bakti son kontrolde acilma filan var demedi ama esneme olabilir 3 gun once gel dikis atarim dedi esneme yani esnek kizlik zari gibi dusun yirtilma olmuyo

canım o zaman mesela ben son kontrole gitmesem dokuda esneme olmuşsa kan gelmeyecek doktora gittiğimizde ortaya çıkarmı operasyon geçirdiğim yoksa dokular yırtılırmı? ya aklım iyice karışıyo ben düğünden 6 veya 8 ay önce yaptırıcam erkenmi?

Son düzenleme:
canım o zaman mesela ben son kontrole gitmesem dokuda esneme olmuşsa kan gelmeyecek doktora gittiğimizde ortaya çıkarmı operasyon geçirdiğim yoksa dokular yırtılırmı? ya aklım iyice karışıyo ben düğünden 6 veya 8 ay önce yaptırıcam erkenmi?

dokular yirtilmazsa anlasilir ama yirtilir kanama olmazsa anlasilmaz sanirim yani ben boyle biliyorum... flep yaptiricaksan bence son uc ayda yaptir canim

dokular yirtilmazsa anlasilir ama yirtilir kanama olmazsa anlasilmaz sanirim yani ben boyle biliyorum... flep yaptiricaksan bence son uc ayda yaptir canim

son 3 ayda benim için çok tehlikeli :18: off ya ne yapıcam bilmiyorum özkan bey 6 ay iyi demişti bakalım ne olucak:31:

canim doktor oyle dediyse bi sikinti yoktur o zaman:)

kızlar merhaba yorumlarınızı ancak okuyabildim ebru hanımla bugün telefonda konuştum korkmamam gerektiğini çok ufak küçücük bişey olduğunu tekrar dikiş atmak istememin nedenide hirbir risk yaşama küçücük bile olsa riskin olmaması dedi. ben ebru hanıma gerçekten çok güveniyorum ben her zamanyanındayım hiç bir sorun olmayacak bi artık senin sorunun değil korkma dedi. sen çok abarttın iyileşmen gayet iyi minnacık küçücük bişey benim sana söylediğim şey dedi.. inanın için rahatladı.. bi an herşeyi anlatıp kurtulmayı düşünmüştüm nişanlıma ama şimdi birazda olsa iyiym kızlar...

canim cok sevindim senin adina icin rahatlamistir ne guzel bence ebru hanim gercekten iyi bi doktora benziyo keske ona gitme sansim olabilseydiiiii

canim cok sevindim senin adina icin rahatlamistir ne guzel bence ebru hanim gercekten iyi bi doktora benziyo keske ona gitme sansim olabilseydiiiii

canım ebru hanım gerçekten çok iyi bir doktor her konuda bundan şüphem yok zaten ama işte benim dügün zamanı yaklaştıkça psikolojim bozulmaya başladı tek sorunum o yokta İnşallah RABBİMİN izniyle bu dertten kurtulucam tek duam tek istegim o..

arkadaşlar halinize her zaman şükredin bundan çok kötüsü de olabilir di ben şu an çıkmaz bi yoldayım çıkarmıyorum işin içinden ben yolun sonuna geldim ölümü bekliyorum:43:

Back