herşeyin hayırlısı artık dua ediyorum rabbime eğer bi hesap vereceksen ona vereyim başka kimseyede değil düşünüyorum tutmamasını ortaya çıkma ihtimalini ailem nişanlım ne duruma geril nişanlım önce beni öldürür sonra kendini.. beni çok sevior ama böyle bir şeyi kabul edemez. anlatsm diyorum bazen ama inanırmı yaşadıklarımı bilmiyorum cesaret edemiorum o kadar çıkmaz durumdaım ki bazen keşke sevmeseydim keşke onun hayatına hiç girmeseydim diyorum ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiorum ondan.. kızlar nolur dua edin benim için nolur...
Kızlaaar size güzel haberlerim var. Haftaya cumartesi nişanııım var...
canım gittim buğün ebru hanıma kontrol etti daraltmanın çok iyi oldugunu ancak zarda saat iki yönünde çok azcık bir açılmanın oldugunu söyledi üçüncü ayında tekrar gel bakalım bi dedi. muhtemelen düğünden on beş gün önce çağırıcam o zaman geldiginde o bölgeye bi tane dikiş atıcam dedi( canım çok sıkıldı napıcam ben bilmiyorum erken birlikte olma gibi bir fikrim var dedim oda kararını ver olmadan önce bitane dikiş atarız dedi yine %100 garanti veriyorum korkma dedi.. ama bilmiyorum erken birlikte olup bu sorundan kurtulsam mı acaba (
clooo canım daha önceki kontrolde ebru hanım böyle bir açılmadan söz etmişmiydi?d:44:ikiş tutsada açılma oluyormuymuş kafam karıştı ya doku esnemesi dedikleri bu açılmalarmı arkadaşlar?
hayir canim sanirim doku esnemesi acilmalar diil cunku doktor banada bakti son kontrolde acilma filan var demedi ama esneme olabilir 3 gun once gel dikis atarim dedi esneme yani esnek kizlik zari gibi dusun yirtilma olmuyo
canım o zaman mesela ben son kontrole gitmesem dokuda esneme olmuşsa kan gelmeyecek doktora gittiğimizde ortaya çıkarmı operasyon geçirdiğim yoksa dokular yırtılırmı? ya aklım iyice karışıyo ben düğünden 6 veya 8 ay önce yaptırıcam erkenmi?
dokular yirtilmazsa anlasilir ama yirtilir kanama olmazsa anlasilmaz sanirim yani ben boyle biliyorum... flep yaptiricaksan bence son uc ayda yaptir canim
son 3 ayda benim için çok tehlikeli :18: off ya ne yapıcam bilmiyorum özkan bey 6 ay iyi demişti bakalım ne olucak
canim doktor oyle dediyse bi sikinti yoktur o zaman:)
canim cok sevindim senin adina icin rahatlamistir ne guzel bence ebru hanim gercekten iyi bi doktora benziyo keske ona gitme sansim olabilseydiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?