aynı şeyler benim içinde geçerli canım benim ailemde öyle bi ögrenseler beni öldürürller ya nişanlım öğrense varya neler olur anlatamam ebru hanıma sorucam eğer küçük kanamama ihtimali varsa dikiş atıldıktan sonrada nişanı atıcam her tarafı ölüm benim için ama napıcma bilmiyorum çok çağresiz hissediyorum kendimi keşke düğüne bir ay kala yaptırsaydım o zaman bunları yaşamazdım(
aynennn aklım olsa düğüne 2 ay kala yaptırırdım bunu... ben sandım kı anca ıyılesır.
canım gittim buğün ebru hanıma kontrol etti daraltmanın çok iyi oldugunu ancak zarda saat iki yönünde çok azcık bir açılmanın oldugunu söyledi üçüncü ayında tekrar gel bakalım bi dedi. muhtemelen düğünden on beş gün önce çağırıcam o zaman geldiginde o bölgeye bi tane dikiş atıcam dedi( canım çok sıkıldı napıcam ben bilmiyorum erken birlikte olma gibi bir fikrim var dedim oda kararını ver olmadan önce bitane dikiş atarız dedi yine %100 garanti veriyorum korkma dedi.. ama bilmiyorum erken birlikte olup bu sorundan kurtulsam mı acaba (
cloo canim bisey sorucam doktor sana dugun oncesi kontrol icin 15 gun oncemi gel dedi yani bana en fazla bi hafta demisti
cloo dugune 1 ay once yaptrsan noluor bana bi açıklayın lutfen
sendemi ebru hanıma sordun canım.ben de sordum bugün.12 gün kala gel demiş.
canim ben sormadim cloo ya oyle demis ebru hanim peki sen mailde ne dedin bide bu 20 gunluk olan acaba bizede olurmu yani daha once flep yaptiran birine yani cok haklisin 3 gun once imkansiz yanii belki 15 gun once olabilir hatta o bile zor yani gitmek ortadan kaybolmak bide cok uzak bi sehirdeysen oofff oofff
cloo daraltmadan mı neden bılmıyorum yattığım zaman gecee içimde bı yerlerde o ipi hıssediyorum ya... kafayı fena taktım.acaba tutmadı da sallanıyomu o ip içerde.
cloo dugune 1 ay once yaptrsan noluor bana bi açıklayın lutfen
cloo canim bisey sorucam doktor sana dugun oncesi kontrol icin 15 gun oncemi gel dedi yani bana en fazla bi hafta demisti
canım bak 15 gün öncesi bile bi çözüm emin ol.ama 3 gün öncesi çözüm değil işte.ben de sordum bugün maille.bi aksilik olursa bana 12 gün önceden gelirsin demiş.o bile beni rahatlattı.sonuçta evleen bi gelin nasıl 3 gün öncesinde ortalıktan kaybolur.en azından senin şöyle bi şansın var doktor senle aynı şehirde.oysa benim aynı şehirde olan bi doktor yok kendi doktorumda dahil.üzülme benimki de açılmış.flep duruyormuş ama dıştaki dikişler açılmış.ne malum dikişler eriyince dokuların flebin de ayrılmayacağı.
herşeyin hayırlısı artık dua ediyorum rabbime eğer bi hesap vereceksen ona vereyim başka kimseyede değil düşünüyorum tutmamasını ortaya çıkma ihtimalini ailem nişanlım ne duruma geril nişanlım önce beni öldürür sonra kendini.. beni çok sevior ama böyle bir şeyi kabul edemez. anlatsm diyorum bazen ama inanırmı yaşadıklarımı bilmiyorum cesaret edemiorum o kadar çıkmaz durumdaım ki bazen keşke sevmeseydim keşke onun hayatına hiç girmeseydim diyorum ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiorum ondan.. kızlar nolur dua edin benim için nolur...
cloo canm moralını yuksek tut bak aynı şehrdesın ebru hanmla en ufak cann sıkılsa gidersin yanına çözersn sorunu. bizim ole değil şehr dışndayız ustelk.
clloocum birde bir ay onceki daha risklı değilmi en azndan once yaptrayımkı rahatlayım sonra olumsuzlk olursa dugun onceside giderim olmazmı yanlışmı duşunuorum. ebru hanıma guvenmeyi cok ıstıorum bu konuyu ankaraya gidince danışıcam ona muayeneye gittğimde nasıl uygun gorurse ozaman yaptırrım. once bi muayene olmam lasım martta ankaraya gidiorum kızlar sansıma semıner var orda ankaraya çıktı herseyde var bı hayr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?