aynennn aklım olsa düğüne 2 ay kala yaptırırdım bunu... ben sandım kı anca ıyılesır.

aynennn aklım olsa düğüne 2 ay kala yaptırırdım bunu... ben sandım kı anca ıyılesır.

bende öyle sanmıştım canım hatta geç bile kaldığımı düşünüyordum araştırmadan sormadan direk gittim yaptırdım ama keşke biraz daha bekleseydim o zaman hiç riskim olmazdı bazen acaba kandırılıyormuyuz diye düşünüyorum madem son gün dikiş atılacak neden kalıcı felp oluyoruzki geçici olmak varken((

kızlar dugune yakın yaptrmak dahamı iyi ben napayım bekleyımmı benm daha aday bile yok nolcagm bellı dğil.bu yuzden hayatıma brını sokamıorum. ama ya tutmazsa dugun oncesı en azndan smdı yaptırp kurtulsam sizde bole dionuz aklım cok karıştı ya:/(

cloo canim bisey sorucam doktor sana dugun oncesi kontrol icin 15 gun oncemi gel dedi yani bana en fazla bi hafta demisti

canım bak 15 gün öncesi bile bi çözüm emin ol.ama 3 gün öncesi çözüm değil işte.ben de sordum bugün maille.bi aksilik olursa bana 12 gün önceden gelirsin demiş.o bile beni rahatlattı.sonuçta evleen bi gelin nasıl 3 gün öncesinde ortalıktan kaybolur.en azından senin şöyle bi şansın var doktor senle aynı şehirde.oysa benim aynı şehirde olan bi doktor yok kendi doktorumda dahil.üzülme benimki de açılmış.flep duruyormuş ama dıştaki dikişler açılmış.ne malum dikişler eriyince dokuların flebin de ayrılmayacağı.

sanırım ebru hanım da benim dediğim gibi bi işlem uygulayacak ben bu konuşmasından onu anlıyorum.20 günde eriyen dikişleri kullanıcak.düğüne 12 gün kala mesela ben gittim o zaman o iple dikiş atıcak vajina duvarına.12 güne kadar o ip yumuşar sonra ilişki ile dokuları yırtıp kanama yapar 1 haftaya kalmadan da tamamen erir gider.ben böyle anladım.ama son ana bırakmak en doğrusu.istanbulda yeşim yerçok diye bi doktor da 20 gün kala yapıyor.ve garanti veriyor.ama daha öncesine garanti veremem diyor.eğer daha erken yaparsam o zaman ilişki tarihine 20 gün kala çağırıp tekrar bi görüyorum diyor.

cloo dugune 1 ay once yaptrsan noluor bana bi açıklayın lutfen

o zaman dikişler tam açılmamış ve erimemiş oluyor canım sanırım ve dokuları yırtıp ipler kanama yapıyor.ben bu şekilde anlıyorum ama emin olun bu da bir çözüm.ve diğerine göre daha sağlıklı bir çözüm.vajina duvarından bence mantıklı.

sendemi ebru hanıma sordun canım.ben de sordum bugün.12 gün kala gel demiş.

canim ben sormadim cloo ya oyle demis ebru hanim peki sen mailde ne dedin bide bu 20 gunluk olan acaba bizede olurmu yani daha once flep yaptiran birine yani cok haklisin 3 gun once imkansiz yanii belki 15 gun once olabilir hatta o bile zor yani gitmek ortadan kaybolmak bide cok uzak bi sehirdeysen oofff oofff

canım evet flebi başarısız olan birine yapıp yapmadığnı sordum.eğer başarısız olduysa düğüne en geç kaç gün kala gelmeliyim dedim en geç 12 gün kala gelebilirsiniz dedi.bu da benim dediğim gibi 20 günlük iple yapıcak düğüne 12 gün kala 8 gün de opsiyon işte ilişkiden 1 hafta sonra tamamen yok olmuş olucak sanırım.

cloo daraltmadan mı neden bılmıyorum yattığım zaman gecee içimde bı yerlerde o ipi hıssediyorum ya... kafayı fena taktım.acaba tutmadı da sallanıyomu o ip içerde.

cloo daraltmadan mı neden bılmıyorum yattığım zaman gecee içimde bı yerlerde o ipi hıssediyorum ya... kafayı fena taktım.acaba tutmadı da sallanıyomu o ip içerde.

canım daraltmadandır çünkü bende hissediyorum halen ipleri ve kaşınmalarda devam ediyor.. sen baktığında eğer açıklık görmüyorsan ve o et parçasının görebiliyorsan tutmuştur belki korkma..

cloo dugune 1 ay once yaptrsan noluor bana bi açıklayın lutfen

canım bence bir ay önce kala yaptırmak en mantıklısı ipler erimemiş oluyor ve kanama ihtimali bence o zaman yüzde yüz çünkü gerçekte kanayanda iplerin bulunduğu yerler bence çünkü ilişki esnasında ipler kopuyor ben şuanki aklım olsa bir ay kala yaptırırdım o zaman sanırım bu sorunuda yaşamazdım..

cloo canim bisey sorucam doktor sana dugun oncesi kontrol icin 15 gun oncemi gel dedi yani bana en fazla bi hafta demisti

evet canım on beş gün öncesinden gelsen yeterli olur dedi ama tabi bu üçüncü ayımdaki kontrolle belli olacak eğer düğün öncesi birlikte olmak istersen gelirsin bir gün önce bir tane daha dikiş atarız dedi çünkü ben %500 garanti veriyorum dedi. ebru hocaya güveniyorum onunla ilgili bir sorunum yok canım ama dün nişanlımla konuştum biraz ima ettim düğn öncesi ilişki için ama o herşeyin zamanında olması gerektiğini düşünüyor( napıcam ben bilmiyorum..

herşeyin hayırlısı artık dua ediyorum rabbime eğer bi hesap vereceksen ona vereyim başka kimseyede değil düşünüyorum tutmamasını ortaya çıkma ihtimalini ailem nişanlım ne duruma geril nişanlım önce beni öldürür sonra kendini.. beni çok sevior ama böyle bir şeyi kabul edemez. anlatsm diyorum bazen ama inanırmı yaşadıklarımı bilmiyorum cesaret edemiorum o kadar çıkmaz durumdaım ki bazen keşke sevmeseydim keşke onun hayatına hiç girmeseydim diyorum ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiorum ondan.. kızlar nolur dua edin benim için nolur...

sakın anlatmayı felan dusunme.. sen operasyonu yaptırdın hocamızda guvenılır garantı verıor. ayrıyeten ebru hocayla aynı sehırdesın.. dusunme olumsuzu.. dua ile canım hep beraber.

Cloocum moralini bozma bak daraltman çok iyiymis...Ebru hanım bana da iyi dedi ..ve zar da iyiymis ben ankaradayim açıkcası tekrar gelmene gerek yok dedi ama benim ona para ödemem var o yüzden zaten gitmem gerekiyor...sen de ankaradasin takma kafana bak herkesin sonucu olumlu fatmasonmezin ki de bizim de öyle olacak ve yazacaz burda.

Ebru hanım bana dediki bu sonucu enaz senin kadar önemsiyorum ...kalkıp güvenip bana gelmissin aslaa seni zor durumda bırakmam. En ufak bir riskin olsa da gel tekrar derim merak etme hep yanındayım dedi. Daha nolsun çok şükür arkadasım ..

cloo canm moralını yuksek tut bak aynı şehrdesın ebru hanmla en ufak cann sıkılsa gidersin yanına çözersn sorunu. bizim ole değil şehr dışndayız ustelk.

clloocum birde bir ay onceki daha risklı değilmi en azndan once yaptrayımkı rahatlayım sonra olumsuzlk olursa dugun onceside giderim olmazmı yanlışmı duşunuorum. ebru hanıma guvenmeyi cok ıstıorum bu konuyu ankaraya gidince danışıcam ona muayeneye gittğimde nasıl uygun gorurse ozaman yaptırrım. once bi muayene olmam lasım martta ankaraya gidiorum kızlar sansıma semıner var orda ankaraya çıktı herseyde var bı hayr

canım sen eğer ailenle yaşamıyorsan antepe git bak.orda erken yapılınca da oluyor.şişli medde doktor akın da aynı yöntemle gelemeyecek hastalara yapıyor ama genel anestezi altında yapıyor.genel anesteziye kimse cesaret edemez.özkan bey de belinden iğne vuruyor genel anestezi yerine.hiç olmadı seminerden sonra devamsızlığını kullanıp antepe git.öyle dediğin gibi erken yapılınca bitmiyor bu meretin derdi.benim de dıştaki dikişler açılmış.ama içtekiler duruyor.yakında onlar da açılır.hiç bişey yaptırmamış gibi olurum. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…