kendinize nasıl böyle bir şey yaptırabilirsiniz?! ve neden?!
sizler paketli mallar değilsiniz.
hymen denilen o zar parçasıysa yalnızca bir kaç milimlik bir bağ dokudan ibaret ve şu yaşınızda hiçbir işlevi yok.
o, ilk gece kan görecek diye, kendinize bunu yapmanıza sebep olan bir erkeği nasıl sevebilirsiniz? nasıl nefret etmezsiniz ondan?
çok üzülüyorum ben bu duruma ya.
zar diktirmek ne demektir ya?!
yapmayın bunu arkadaşlar. allah aşkına.
hala ağrılarım ve arada kücük küçük kanamalarım var. doktor 1 ay kadar sürer dedi.poff hayırlısıyla bi iyileşse
geçmiş olsun cnm ne güzel kurtuldun..bende yaza dogru yaptırmayı düşünüyorum..ne kadara oldun cnm aslında bayan dr olması avantaj..sen sonucu hemen alıcaksın..maalesef olan az kişide forumda ilk başlarda yazıyor sonra kayboluyor sonucu öğrenemiyorum bi türlüama onlarada hak veriyorum insan bir an önce unutmak istiyor.senden ricam en azından olumlu olursa foruma bi cümle yazman.senden sonrakilere yol göstermiş olursun.inş herşey yolunda gider ve çok mutlu olursun:)
dream sonucu olumlu olumsuz paylaş lütfen kdr saolsun paylaşmış sonuç olumluymuş ama onun yaşadığı şehir çok uzak.ankarada olması hemde bayan dr olması çok iyi.ebru hanıma ona göre gidicem.yani senden o güzel haberi beklicem
dream kanama durumu nasıl oldu?en çok ondan korkuyorum.birde kontrole ne zaman gidiceksin?1 ay sonramı yoksa düğüne yakınmı?
canım operasyondan sonra hiç kan gelmedi diyebilirim. Dr hanım tuvaletten sonra tuvalet kağıdıyla nazikçe kurula sonra ıslak mendille sil su değdirme demişti. tuvalet kağıdıyla sildiğimde bir damla kan oluodu okadar.başka kanamam olmadı canım korkma. şuan regl oldum yani operasyondan 1 hafta sonra olmuş oldu. dr hanım zaten bi sorun olmayacağını temiz tuttuğum taktirde olumsuz etkisi olmadığını söyledi. düğünden 1 hafta önce giderim canım kontrole.zaten dikişler kolay atmaz bence. misine olur ya öyle bişeyle dikti baya kalın şeffaf bişeydi.ama yine de korkuyosan operasyonu başından sonuna anlatabilirim canım
inşallah sende kdr gibi olumlu sonuçlar alırsın ve burda bizlere güzel haberler verirsin.gelişmeleride bizimle paylaşırsan çok sevinirim.darısı bizim başımıza
saol cnm umarım olumlu sonuç alırım sonucu mutlaka yazıcam .şuan içimde bi kaşıntı bi sinek ısırığı hissi duyuyorum sanırım dikişler kaynıyor korkmayın sandığınız kadar zor değil
dream dikişler kendiliğindenmi eriyor yoksa düşüyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?