- 22 Mayıs 2024
- 13
- 2
- 1
- 25
Kızlar merhaba ilişkiye girdim ve kanama geldi. 20 martta bu işlem oldum Turgay Karakaya da 15 Haziran'da ilişkiye girdim. İlk gün yırtılma olmamasına rağmen kanama oldu ikinci gün tekrar denedik yarıya kadar açıldı ama yine tam birleşme olmadı acısına dayanamadım ve bıraktım. Ama hep üstte olan bendim 3. Gün misyoner pozisyonunda denedik ve tam açılma oldu. Her denediğimde kan geldi baya yoğun bir kan herkesi tatmin edecek kadar. İlk gün pembe renkli kanama geldi son gün heryer kıpkırmızı kan oldu çarşaflar penis öyle az bir kan değil yani gelen. Sonrasında bile leke şeklinde devam etti bende bir gün boyunca. Acısı gerçekten ilk kızlık acısına göre fazlaydı. Ve bilmenizi istiyorum ki zarı dikmiyor doktor zarın önüne iki dudak kısmını birleştirip diktikiyor. Zaten o yüzden tutuyor. Eski zar bende olduğu gibi yırtıldığı yerden duruyor. Önüne işlem uygulanıyor. Bunu bilin. Ve bence ilişkiye girmenize kısa süre kala bunu yaptırın iki ay bir ay kala. Çünkü üstte ki kızların da yazdığı gibi etleşme oluyor ve açılma olmayabiliyor. Bu arada hepinizin aklında bu insanlar gerçek mi sorusu tabi ki var. Eski yorumlarıma bakın hepimiz gerçegiz kızlar. Ayni korkuları yaşıyoruz.selenin yazdiklarindan sonra açılmayacak korkusu ile hemen ilişkiye girdim. Ve gerçekten çok zorlandim. Kızlar da gerçek ben de gerçeğim. Bu deneyimi yaşayan insanlarız. Aylardır kendimi yedim bitirdim bu yüzden bu kararı ilk aldığım günden beri aklımda ki sorular senaryolar o kadar çok ki. Tek başıma istanbula gittim korka korka ya birşey olursa korkusu işlemi yaptırdım tuttu tutmadı korkusu zaten bir ay insanı bitiriyor. Sonrası tuttu diyorlar bu defa koruyabilecek miyim ya açılırsa korkusu. Sonra ya kan gelmezse ya ilişkiye giremezsek ya etlesme olursa korkusu bitmiyor kızlar bu dert bitmiyor. İlişkiye girip derin bir nefes alana kadar bitmiyor. Hayatımda ki insan şu yaşadıklarımı bilse bana daha çok sevgisi artması gerek onu kaybetmemek için katlandığımız şeyleri bir bilseler. O masaya çıkıp bacaklarınızı açıp o korkuyla oradan çıkmak herkesten gizli saklı bu formlarda bir ümit bir bilen aramak çok zor. Umarım yazdıklarım sizi biraz olsun rahatlatır. Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz aynı soruları soruyoruz. Aynı korkuları yaşıyoruz. İşlemi yaptırmjş biri olarak şunu soylebilirim. Turgay Karakaya da olacaklar için korkmayın gidin tutmama ihtimali çok düşük. Çünkü iki dudağı dikiyor yani normal bir dikiş aslında. Sonrası için ilişkiyi yakın tutun ve kan gelecek. Acılı olacak ama olacak. Yaptırmak isteyen imkanı olan varsa gitsin yaptirsin.