• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba ilişkiye girdim ve kanama geldi. 20 martta bu işlem oldum Turgay Karakaya da 15 Haziran'da ilişkiye girdim. İlk gün yırtılma olmamasına rağmen kanama oldu ikinci gün tekrar denedik yarıya kadar açıldı ama yine tam birleşme olmadı acısına dayanamadım ve bıraktım. Ama hep üstte olan bendim 3. Gün misyoner pozisyonunda denedik ve tam açılma oldu. Her denediğimde kan geldi baya yoğun bir kan herkesi tatmin edecek kadar. İlk gün pembe renkli kanama geldi son gün heryer kıpkırmızı kan oldu çarşaflar penis öyle az bir kan değil yani gelen. Sonrasında bile leke şeklinde devam etti bende bir gün boyunca. Acısı gerçekten ilk kızlık acısına göre fazlaydı. Ve bilmenizi istiyorum ki zarı dikmiyor doktor zarın önüne iki dudak kısmını birleştirip diktikiyor. Zaten o yüzden tutuyor. Eski zar bende olduğu gibi yırtıldığı yerden duruyor. Önüne işlem uygulanıyor. Bunu bilin. Ve bence ilişkiye girmenize kısa süre kala bunu yaptırın iki ay bir ay kala. Çünkü üstte ki kızların da yazdığı gibi etleşme oluyor ve açılma olmayabiliyor. Bu arada hepinizin aklında bu insanlar gerçek mi sorusu tabi ki var. Eski yorumlarıma bakın hepimiz gerçegiz kızlar. Ayni korkuları yaşıyoruz.selenin yazdiklarindan sonra açılmayacak korkusu ile hemen ilişkiye girdim. Ve gerçekten çok zorlandim. Kızlar da gerçek ben de gerçeğim. Bu deneyimi yaşayan insanlarız. Aylardır kendimi yedim bitirdim bu yüzden bu kararı ilk aldığım günden beri aklımda ki sorular senaryolar o kadar çok ki. Tek başıma istanbula gittim korka korka ya birşey olursa korkusu işlemi yaptırdım tuttu tutmadı korkusu zaten bir ay insanı bitiriyor. Sonrası tuttu diyorlar bu defa koruyabilecek miyim ya açılırsa korkusu. Sonra ya kan gelmezse ya ilişkiye giremezsek ya etlesme olursa korkusu bitmiyor kızlar bu dert bitmiyor. İlişkiye girip derin bir nefes alana kadar bitmiyor. Hayatımda ki insan şu yaşadıklarımı bilse bana daha çok sevgisi artması gerek onu kaybetmemek için katlandığımız şeyleri bir bilseler. O masaya çıkıp bacaklarınızı açıp o korkuyla oradan çıkmak herkesten gizli saklı bu formlarda bir ümit bir bilen aramak çok zor. Umarım yazdıklarım sizi biraz olsun rahatlatır. Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz aynı soruları soruyoruz. Aynı korkuları yaşıyoruz. İşlemi yaptırmjş biri olarak şunu soylebilirim. Turgay Karakaya da olacaklar için korkmayın gidin tutmama ihtimali çok düşük. Çünkü iki dudağı dikiyor yani normal bir dikiş aslında. Sonrası için ilişkiyi yakın tutun ve kan gelecek. Acılı olacak ama olacak. Yaptırmak isteyen imkanı olan varsa gitsin yaptirsin.

Buraya son kez yazıyorum. Aylardır bu forumlarda çok zaman geçirdim. Tüm mesajları okudum binlerce düşünce geçti aklımdan. Bu işlemi olup tutmayan çok insan var. Size tavsiyem iyi araştırın acele karar vermeyin. Ben turgay Karakaya bir iki günde karar verip gittim. Sonra açılmıyor yorumları çıktı karşıma dünyam başıma yıkıldı. Bir daha asla gidemezdim açtirmaya binbir türlü senaryo kurdum kafamda ve islemden tam 3 ay sonra ilk fırsatta ilişkiye girdim. Çok zor oldu gerçekten. Ama oldu kızlar. Öncelikle kanamaz diye çok korkuyordum ama saçma bir düşünceymiş iki et birbirinden ayrılıyor ve tabi ki kanama olacak defalarca yazdim turgay beye tuttu mu kanayacak mi diye bazen akşam 9 da aradim bazen sabah 8 de adam hiçbir şey demedi sağ olsun. Tüm sorularımı sakince cevapladı. Önemli olan şey psikolojiniz gerçekten bu durumu kafanızda ne kadar büyüttüğünüz. Ben çok zor atlattığımı düşünmüyorum. Ebasko denilen sitede çok zaman harcadim orada da yorumlarim var almila olarak. İnsan hergün yeni birşey yaşıyor islemden sonra hep birine sormak akıl almak istiyor. Ben sizlere sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer yaptırmak istiyorum ama işlemden şüphem var doktordan şüphem var reklam mi şu mu bu mu diyorsanız ki en çok bunu sorgulamak hakkımız. Benim deneyimim bu oldu. Başka yorumlar reklam mi falan bilmiyorum ama ben bizzat gerçeğim. İstanbula tek başıma gidip bu işlemi olup dönen biriyim. Burada birçok kızla konuştuk birbirimize destek olduk. İyi ki vardınız. Her derdin bir dermanı gerçekten varmış. Kendinize güvenin kızlar.

arkadaşlar ben de turgay da yaptırmaya karar verdim ama etleşme oluyor demiş bazıları bazıları da tamamen kapanıyor demiş tamamen kapansa regl nereden akacak ayrıca içerde olan dikisi jiletle nasıl açmislar biraz saçma geldi

ben zara baktım kamera ile zar çok içerde küçük bı delik önünde et parçası var bilmiyorum benim ki çok küçüktü ve dar herkesin farklı tabi ama zarın onun de dudak yokki et parçası var dış dudaklari mi diyorsunuz siz anlamadım dış dudagi birlestirse regl kan nasıl akicak açıkçası jilet olayı saçma geldi parmağım zoe giriyor jileti sokup nasıl kesicek orayı tamamen kapansa regl akmaz

Sana özelden yazamıyorum maalesef. Nişanlımla ilişkiye gireceğim sırf açılmaz diye dahada bekleyip iyice birbirine kaynamasin et diye. Lütfen özelden yaz bana dediğin gruba beni de alın. Ben de turgayda oldum ve pişmanım adam boydan boya dikmiş orayı
boydan boya nasıl dikiyor

Kaç yıldır burada yorumlar yapıyorum okuyorum bende iki kez bu ameliyatı oldum birincisi tutmamıştı kandırmıştı ikincisi bilinen en çok adı geçen doktora oldum tuttu fakat o kadar kalın dikmiş ki kaç kere denememize rağmen olmadı ilişki kanamayı kendim bir şekilde hallettim, sonrasında ilişkiye giremedim o yüzden doktora gittim ve açtırmak zorunda kaldım extra para ödedim bunun içinde, askerinkızı ve selen de zaten ilişkiai olmamıştı biri kendi açmıştı üstlerde yazdı zaten diğeri de doktora açtırdı, ben sonucumu yazmak istedim inşallah kurtulursunuz benim tavsiyem geçiciden yanadır çünkü kalıcı da perine dikiliyor bunu da açma işlemi yapan doktorum söyledi yine kendi kararınız allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bende bunca okuduğum yorumlardan dolayı kalıcıyı yaptırmadım zaten üstte yazmıştım 6 hafta vardı o zaman iyileşmeyebilir diye de riske atmadım düğünden 3 gün önce geçici olacağım dilerim hepimiz bu dertten kurtuluruz

Arkadaşlar merhaba bende yıllardır bu forumu takip ediyorum kalıcıyı kimse önermiyor lakin doktor da kalıcı öneriyorum ama geçici de istersen olur seçim senin dedi kalıcı da olsa düğünden 3 gün önce kontrole gelmen lazım dedi çok kararsızım düğüne 6 hafta var kalıcının iyileşme sürecini çekmektense geçici daha mı iyi sizce
Merhaba kime geçici olacaksınız ve süreci bana da anlatır mısnz

Arkadaşlar bende bunca okuduğum yorumlardan dolayı kalıcıyı yaptırmadım zaten üstte yazmıştım 6 hafta vardı o zaman iyileşmeyebilir diye de riske atmadım düğünden 3 gün önce geçici olacağım dilerim hepimiz bu dertten kurtuluruz
Neden yaptırıyorsunuz bu işlemi

Bu forumu okuduğunuza göre neden yapıldığını biliyorsunuzdur diye düşünüyorum
Hayır aslında anlamadım. Kendiniz mi istiyorsunuz yoksa tutucu bir sevgiliniz mi var? Ben sadece hemcinsim adına üzülüyorum. Kendini buna mecbur hissetmeni istemezdim. Eğer sevgilin ya da müstakbel eşin için yaptırıyorsan inşallah o da sana bekaretini kanıtlamanın bir yolunu bulur

Hayır aslında anlamadım. Kendiniz mi istiyorsunuz yoksa tutucu bir sevgiliniz mi var? Ben sadece hemcinsim adına üzülüyorum. Kendini buna mecbur hissetmeni istemezdim. Eğer sevgilin ya da müstakbel eşin için yaptırıyorsan inşallah o da sana bekaretini kanıtlamanın bir yolunu bulur
Şöyle ki eşim için yaptırmıyorum onunla bu konuda hiç konuşmadık lakin ben kendim için yaptırmak istiyorum çünkü defalarca kez birlikteliği olan biri değilim yaşım küçükken yüzeysel bir sevişme yaşadım bana sormadan bir şey olmayacak diye sürtünme yaşadık ve kan geldi o korkuyu senelerdir taşıyorum bunu bile isteye ben yapmadığımdan dolayı yaptırmak istiyorum

Ben Mustafa Nuri alihanoğlunda olacağım şu anlık zamanı bekliyorum işlemi olduktan sonra nasıl ilerlediğini anlatırım tabii ki
Araştırdın mu bende geçici olmayı düşünüyorum Ankara'da ama kime yaptıricam bilmiyorum bir de ip gözükür mu :(

Araştırdın mu bende geçici olmayı düşünüyorum Ankara'da ama kime yaptıricam bilmiyorum bir de ip gözükür mu :KK43:
Forumu çok okudum geçici aklıma yattı fazla da zamanım yoktu hem maddi olarak ayarlayamamıştım hem de 6 haftada iyileşmeyebilirdi bu yolu seçtim inan beni de cok geriyor bu konu dokunsa vs dikiş belli olur mu hepsini sorup öğreneceğim

Forumu çok okudum geçici aklıma yattı fazla da zamanım yoktu hem maddi olarak ayarlayamamıştım hem de 6 haftada iyileşmeyebilirdi bu yolu seçtim inan beni de cok geriyor bu konu dokunsa vs dikiş belli olur mu hepsini sorup öğreneceğim
Bizi de bilgilendirir misin rica etsem

Arkadaşlar yarın çok sıkışacağım için ben bugun gittim 3 gün kala 4 gün kala fark etmez dedi doktor beklediğim kadar uzun sürmedi çok acısı da yok sadece ipin rengi biraz kafamı karıştırdı mordu ama yapacak bir şey yok artık düğün gününü bekleyeceğim bacaklarını çok açma ayakta duş al dedi

Back