Arkadaşlar hepinize selamlar.
Ankara'da Ebru hanıma geçici yaptırdım ben düğünden 2 gün önce operasyon 10-15 dk falan acısız ağrısız geçti sadece iğne yaptığını hissettim. Kullandığı ip o kadar inceki eşiniz tarafından hissedilmez asla ve yatağa düşme falan gibi bişey söz konusu değilmiş. Ayrıca daraltmada istemiştim ama geçicide normal daraltma olmuyormuş, sadece girişi daraltmak için fazladan dikiş attı. Toplam 1600 tl ödedim, çıkışta yürüyerek kızılaya indim :) Ankara'yı bilenler mesafeyi bilir az çok. Ayrıca antibiyotik ve ağrı kesici yazdı aldım fakat onuda kullanmadım. Gerginlik hissediliyo biraz hepsi o. Ama çok tedirgindim yürürken falan merdiven çıkarken hareketlerim çok aşırı değildi. Düğünde daha rahattım ama. ilk gün 1-2 damla kan geldi sadece sonrasında bişey yoktu. Deli gibide oynadım hem kına gecemde hem düğünümde :) O gece geldiğinde ise gergindim fazlasıyla ama bi sorun olmadı tatmin edecek derecede kan geldi yani. Girerkende zorlandı tabi biraz canım yandı hatta sonrakilerdede kan geldi ve acıdı. Sonuç gayet başarılıydı yani.
Yaptırmamış ve yaptıracak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle Ebru Hanım ve kesinlikle geçici..
Canımmm çok sevindim adına.. Darısı bizim başımıza.. Keşke Ankaraya yakın olsak ama değiliz işte,yoksa hiç düşünmeden Ebru Hanıma giderdim.. Mutluluklar