• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben olduğumun ertesi günü siyah minik bir ip düştü, onun dışında bir şey düşmedi ve kanama da olmadı, tutmadı mı acaba kızlar ertesi günü düşmesi ne alaka yaa

Ay söylemiym demiştim de bu çar bana çok fake geliyordu doktorun kan gelir ama dikiş atalım demesi buraya yazdıktan 3 4 gün sonra gidip hemen anında 12k para bayılması tutarsa doktor ismi söyleyeceğim diyip 1 hafta sonra falan tuttu demesi

Buraya gelip millete yalan yanlış bilgiler vericeksiniz onu bunu öveceksiniz diye insanların umutlarıyla oynuyorsunuz doğru mu bu yaptığıniz 1haftada kesilen parmağa atilan dikiş bile hemen tutmuyor kimi kandırıyorsunuz

boyle onemli hayati bi konuyu nasil paraya reklama ceviriyorlar aklim almiyor biz burda diken ustundeyiz hangi doktor olur hangisi iyi aman tutar mi diye bu durumdan beslenmek cok yazik ya hic mi vacdaniniz yok

Kızlar öncelikle hayırlı geceler. Yazdıklarınızı okudum bir kaç şey söylemek istiyorum. Kimse bana reklamcı muamelesi yapamaz Çünkü yazdıklarımı en baştan itibaren okuyun ben kesinlikle doktor ismi vermedim. Özelden yazanlara bile doktor ismi vermedim varsa elinde ispat olan kanıt olan hodri meydan diyorum. Bana su doktorun adini verdin diyen çıksın karşıma görüşelim. İnanmak istemiyorsanız inanmayabilirsiniz. Ben bu ameliyat icin 12 bin ödedim, muayene ve tahliller derken ilaclari da sayarsak 13 bin oluyor. Aranızdan ayni hastaneye gidip islemi olacak ekonomik gücü olan var mi bilmiyorum. Ama bu kadar olumsuz bu kadar bana, isim vermediğim halde bu muamele yapıldıktan Sonra gerçekten o ismi açıklamaktan da vazgeçtim. Ama şunu bilin ki İstanbul falan değil. Demek ki bilindik bir doktor olmasına İstanbul olmasina gerek yokmuş. Hepinize iyi günler dinlerim lütfen benim konum burda kapansin

Bugün 12.günündeyim bi iki gun once hic agrim yoktu ama dunden beri agrim var kizlar iltihap falan mi oldu acaba

Kızlar öncelikle hayırlı geceler. Yazdıklarınızı okudum bir kaç şey söylemek istiyorum. Kimse bana reklamcı muamelesi yapamaz Çünkü yazdıklarımı en baştan itibaren okuyun ben kesinlikle doktor ismi vermedim. Özelden yazanlara bile doktor ismi vermedim varsa elinde ispat olan kanıt olan hodri meydan diyorum. Bana su doktorun adini verdin diyen çıksın karşıma görüşelim. İnanmak istemiyorsanız inanmayabilirsiniz. Ben bu ameliyat icin 12 bin ödedim, muayene ve tahliller derken ilaclari da sayarsak 13 bin oluyor. Aranızdan ayni hastaneye gidip islemi olacak ekonomik gücü olan var mi bilmiyorum. Ama bu kadar olumsuz bu kadar bana, isim vermediğim halde bu muamele yapıldıktan Sonra gerçekten o ismi açıklamaktan da vazgeçtim. Ama şunu bilin ki İstanbul falan değil. Demek ki bilindik bir doktor olmasına İstanbul olmasina gerek yokmuş. Hepinize iyi günler dinlerim lütfen benim konum burda kapansin
Tamam da şöyle bi gercek var hicbir doku 1 hafta icerisindr iyilesmez sadece bu degil bunun disinda birkac ameliyat oldugum icin biliyorum mumkun degil yani hem evet kanar deniliyor hem dikis atiliyor sacmalik cocuk degiliz.

Tıp mi okudunuz doktor musunuz? Neyse herkesin hayatı kendini ilgilendirir 👋
Tamam da şöyle bi gercek var hicbir doku 1 hafta icerisindr iyilesmez sadece bu degil bunun disinda birkac ameliyat oldugum icin biliyorum mumkun degil yani hem evet kanar deniliyor hem dikis atiliyor sacmalik cocuk degiliz.

Merhabalar , 6 ay önce kalıcı dikim yaptırdım. Ara sıra spordan sonra kaşıntı ve sızı şeklinde hafif ağrı oluyor neden olabilir?

Kızlar tuvalete rahat çıkamayan varsa günde en az 3 litre su içip tuvalete çıkmadan önce bağırsak masajı yapınca rahat çıkılıyor. Eğer su içilmezse vücut su ihtiyacini bağırsaktan karşılıyormus. Bilginiz olsun.
Size şu şekilde anlatayım: Vücudumuzun en hareketli yeri orta hattıdır. Yani sağdan sola dönerken elinizi veya ayağınızı sabit tutabilirsiniz ama orta hat olan kızlık zarının da bulunduğu pelvik tabanı hareketsiz, sabit tutamazsınız. Oturup kalmak, yürümek, koşmak, tuvalete gitme sırasında bu bölge gerilir. Kızlık zarı onarımı sonrası hareket kısıtlaması mekanik ve fizyolojik sebepler nedeniyle gereklidir. Kızlık zarı onarımı için kullanılan dikişler çok incedir ve buradaki mukozanın iyileşmesi için dikişlerin bir süre burada işlevsel şekilde kalması gereklidir. İlk yedi gün, yani dikişlerin etkisinin azalıp, dokunun iyileşmeye başladığı zamana karar mutlaka hareketsiz yatmanızı öneriyorum. Hatta sık idrara çıkmamak için de yatarak dinlenirken az su içmeniz gerekir. (Yeni bir makaleden alıntı yaptım.)

Kızlar bu böyle olmayacak ruhum soldu benim artık . Yapıp yapmamaya karar verdik , bu sefer de geçici mi kalıcı mi, hangi doktor... Aklıma fikir geldi. Elinde dikim fotoğrafı olan lütfen buraya "ben de doktor .?. 'nun, ..?. işlemi fotoğrafı var" diye yazabilir miyiz? Fotoğrafı görmek isteyen kişi özel mesajla isteyebilir. Böylelikle doktorların dikimini görüp kime ailemizi, eşinizi, mutluluğumuzu , geleceğimizi etkileyecek işleme, doktora karar verebiliriz. Bugün bir doktira mail attım. Verdiği bilgiyle Kafamda oluşmaya çalışan karar yıkıldı. Sar başa 0 oldum.

Kızlar bu böyle olmayacak ruhum soldu benim artık . Yapıp yapmamaya karar verdik , bu sefer de geçici mi kalıcı mi, hangi doktor... Aklıma fikir geldi. Elinde dikim fotoğrafı olan lütfen buraya "ben de doktor .?. 'nun, ..?. işlemi fotoğrafı var" diye yazabilir miyiz? Fotoğrafı görmek isteyen kişi özel mesajla isteyebilir. Böylelikle doktorların dikimini görüp kime ailemizi, eşinizi, mutluluğumuzu , geleceğimizi etkileyecek işleme, doktora karar verebiliriz. Bugün bir doktira mail attım. Verdiği bilgiyle Kafamda oluşmaya çalışan karar yıkıldı. Sar başa 0 oldum.
Ne söyledi canım doktor ? Bende eskilerden birkaç kişinin tuttuktan sonraki hali var ama o iki kişi burda sürekli adı geçen doktora yaptırdılar.

Aynen ne dedi?

Buradan bir arkadaş baya uzun yol yapmıstı gecici olup bende gecici oldum kurtuldum suan evet buradayım cünkü henüz düğünüm olmadı o yüzden yardımcı olabilmek adınada en azından düğünüm olana kadar giriyorum😊
İzmire 22 saat uzaklıktayım geçici için 3 gün diyorlar maksimum o büyük bi risk benim için korkuyorum çok korkuyorum

Gerçekten yalan yanlış bilgi verenler varsa aramızda bu kadar insanın vebaline girmeyin önemli bi konu reklam malsemesi olacak kadar basit değil

Ne söyledi ki size doktor ?

Mailde ne söylediğine gelince kendi yönteminin çok farklı olduğunu bazı doktorların iç dudak diktiğini bunun anatomiye uygun olmadığıni söyledi. Anlayamıyorum inanın hipokrat çöktü. Hangisi gerçek doktor

Back