Bir hataydı yaptım, hayatıma, mutluluğuma, aşkıma, evliliğime, geleceğime, ruh ve beden sağlığıma, gençliğimin en güzel zamanlarına mal oldu. Uyku uyumak, yemek yemek, oturmak her an akılda olan bir dert oldu bu benim için. Galiba sona geldim. Ameliyat için ne param ne vaktim var. Beni neyin beklediğini bilmiyorum. Bedel mi ödeyeceğim yada bedelin çoktan ödendiğini mi göreceğim bilmiyorum. Geçmişe gidip her şeyi düzeltmeyi o kadar isterim ki. Anca o zaman susar beynimdeki ses. Kusura bakmayın yazdım buraya ama beni bu sıkıntıyla yargılamayacak sadece sizlersiniz.

Bunun bedeli olmaz ki. Sevmenin bedeli olur mu hiç ? Sevmişsin yapmışsın. Üzme kendini. Bunlar bizim en güzel yıllarımız ya. Sürekli bununla yaşayamayız. O zamana dönsek ben yine yapardım hiç pişman olmadım çünkü çok seviyordum sonunu ne olacağını hiç düşünmedim. Ama ondan sonra biriyle de nasılsa bir kaybım yok diye birlikte de olmadım önemli olan bu bence. Böyle gidecek değil. Sevmek bir ömre mal edilemez.

Canım ben turgay beye oldum benimde tutmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ne karar verdin
Ben şehir dışına cikamam yapay bekaret kanı var kızlık kanıyla birebir aynı onu kullanmayı düşünüyorum iki tane gönderiyorlar deniyorsun birini diğerinde ilişkiye girdiğinde bana bir sürü mesaj fotosu ve kanın resmini attılar orjinal mis kokusu yada boya gibi değil elinle yaptığında çıkıyor okadar cok yorumda var benim durumumda olanlar şehir disina çıkamayanlar var hep bundan kullanmışlar sonuç almışlar

bende ona oldum bendede sonuç olumsuz

Geçici daha risksiz

Aynı duyguları yaşıyoruz bizi biz anlarız ancak.Ölümden başka her seyin bir çaresi var en azından.

onuda burda yapan kimse yok 10 istediler

Canım harundan sonuc aldımmı

Canım hangisi o ben almıştım bir tane çok kötüydü kan gibi değildi

Merhaba ben Gaziantep’te işlem oldum 2 aya kadar muayene olmam gerekti ama oandemiden dolayı gidemedim randevu aldım 2 hafta sonrasına verildi bende virüs oldum kaldım sonrasında sokağa çıkma yasağı oldu gidemedim bugün görüştüm muayene ücreti 500 lira istediler ve tutmadıysa parasıyla yaptıracakmışım tekrar kızlar tutmuşmudur

Canım kontrol mu olacaksın anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…