Açıp bakıyor musunuz nasıl anlıyorsunuz ip olduğunu tehlikeli değil mi acaba açıp bakmak

Geçici dikim ilişki sırasında belli oluyo mu, yaptırıp tecrübe eden var mı ?
Hayır belli olmuyor sadece gece olunsa daha iyi olur ben gündüz olmuştum küçük bir ip parçası gelmis bacağıma eşim ip var dedi bende iç çamaşırının ipi demiştim. Onun haricinde çok zor yırtınmıştı dikişler. Hiç bir sorun yaşamadım

Gece olursan daha iyi olur. Ben gündüz oldum ve küçük bir ip parçası geldi gördü orda ip var dedi bende elbisenin ipi dedim ama girerken çok zorlandığı için suphelenmedi bile. Bizim 5.kez denememizde olmuştu çok zor oldu yani ve dokundurmasan çok çok iyi olur

Ben 20 Ocak için randevu aldım ama akıntım var öncesinde bir şey kullanmam gerekir mi acaba ? Birde iyileşme sürecinde özellikle nerelere dikkat etmemi önerirsiniz tuvalet temizlik vs hareket olarak

Ailem anladı diyenler nasıl anlaşılmış acaba bu kadar zor mu iyileşme süreci

Can

Canım bişey sorcam bende antepte yaptırdım 2 buçuk ay önce ama şuan mercimek kadar bir delik var sende de öyle mi oldu
Antep’te kime oldunuz bende Aysu nida dai diye bir doktordan randevu aldım ama herkes illa İstanbul demiş benimde içine kurt düştü offf açıp bakma falan anlamam hiç o işlerden nasıl anlayacağım sonra tuttuğunu anlaşılan bazıları tutmasa bile tutmuş demiş sanırım en iyisi iyileştikten sonra birkaç doktora görünmek

Ben tuvaletinizi nasıl yaptınız onu çok merak ediyorum nasıl sildiniz en korktuğum şey bu valla. O kadar paranoyak oldum ki ameliyattan sonra arkadaşımın yanında şehirdışına çıkacağım. Hani yolcu otobüsünün merdiveni biraz yüksekte ya oraya bile nasıl adım atacağımı düşünüyorum. Psikolojimi siz düşünün artık

Ben 20 Ocak için randevu aldım ama akıntım var öncesinde bir şey kullanmam gerekir mi acaba ? Birde iyileşme sürecinde özellikle nerelere dikkat etmemi önerirsiniz tuvalet temizlik vs hareket olarak
Genelde fitil çok faydalı oluyor bende de akinti vardı operasyon öncesi bi süre fitil kullanıp mantar sorununu tamamem çözdüm ondan sonra gidip operasyon oldum doktor bide ekstra antibiyotuk veriyor o da akinti olmaması için zaten yani akinti büyük ölçüde kesilmişti bende adet dönemine yakın bi olmaya başladı o da zaten olması gerekenmis arayıp sormuştum
Ameliyat sonrası bacaklarımı nerdeyse hiç açmadım öyle ayna tutup bakanlara sakın inanma ve sakin 1 ay gece ne kadar o doktor koltuğuna yatıp tekrar muayene olana kadar da asla bunu yapma kanama gelebilir dikiş gelebilir sakin bunlar korkutmasın açıp bakma ne olursa olsun bunun sözünü ver kendine çünkü açıp baksan bile bisey olmuşsa zaten tekrar düzeltemezsin o yüzden doktora kadar elinle temas etmemeye çalış önden arkaya doğru sil tuvalet sonrası ama sakın bastırma varsa klozet kullan kabız olmamaya özen goster bol lifli gıdalar tüket diyelim ki kabız oldun şurubu var adını hatırlamıyorum onu al rahatlatır ama onu da sürekli kullanma bağırsakları bozup kabız yapabiliyor onun dışında diyelim ki kabizsin ağrıdan kıvranacak duruma gelip afedersin o son ana kadar tuvalete çıkma sakın ıkınma son anı bekle zaten yine yapman daha kolay olacaktır büyük tuvaletini yaparken ön tarafı sık içten gece uyurken iç çamaşırı kullanma çıkar komple o şekilde uyu bırak yara kurusun hem akinti için de iyi oluyor asla ağda yapma jilet ile narin narin temizle ama ağda yapmıyorsun diye o şekilde de gezme enfeksiyon oluşmasın idrardan korkma idrar aşısın olduğu için yarayı iyilestirecektir ve elinden geldiğince her tuvalet sonrası batikon ile temizle batikonu sık güzelce kalça üstünde geriye doğru yatar pozisyonda dur bırak o kendi aksın sen açıp dökme

Kızlar tuvalet konusunda kabız falan olur çok çaresiz kalırsanız iki yöntem var annem derdi hep ordan biliyorum bir bi peçete ucunu küçük koparıp büküp zeytinyağına batırın ve ince bi şekilde ucunu makattan sokun o yag orayı rahatlatır iki yine başka bi yöntem küçük kalıp sabunu rendeleyin minik bi ucunu makattan gönderin bu da yapmanızı kolaylaştırır bir diğer metod türk kahvesi sindirimi boşaltımı kolaylaştırır onun dışında vücut susuz kalmasın dedi benim doktorum bol bol su iç hücrelerin canlansın yenilensin dikişler sağlam kaynasın dedi ha birde soğan suyu da etkilidir yara iyileşmesi vs konusunda kaynatıp icebilirsiniz

Çok teşekkür ederim işlemi olduktan sonra sorum olursa yazarım Yine inşallah o zaman buralarda olursunuz birde yürümede sıkıntı olmuyor değil mi anlaşılmaz
Ben öyle çok sıkıntı yaşamadım açıkçası tabi artık eskisi kadar hızlı yürüyemiyorsun hareketlerin 1 ay yavaş olacak

Kızlar bende çok uzun zamandır buradayım kalıcıdan geciciye fikir değiştirdim yakın zamandada sonuç alıp size yazacağım inşallah bulunduğum şehirde hiç ismi duyulmamış bir doktor benimde gideceğim

Inşallah güzel haberle gelirsin kalıcıya fırsatın mı olmadı

İlk gece acıdı olmuyor dersiniz zaten

ilk hafta öyle geçer sonra yavaş yavaş bir şey düşünürsünüz örn adet dönemi gelir vs ya da kan alır karanlıkta çaktırmadan bularsınız

valla bu iki yüzlü ataerkil düzene malesef bu yapılmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…