- 6 Aralık 2020
- 5
- 3
- 1
- 25
Kadının en büyük düşmanı kadın derlerdide inanmazdım.ben anlattıklarınızın gerçek olduğuna inanmıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının en büyük düşmanı kadın derlerdide inanmazdım.ben anlattıklarınızın gerçek olduğuna inanmıyorum :)
Zeka seviyemin düşük olduğu kanısını nerden vardın?Yan yana gelsek 2 kelime konuşamazsın klavye başında anca yazarsın???Cinsellik için kullanılan atılan varsa oda sensindir cevap yazdığın konulara bak.Ama ben senin Gerizekalı olduğun kanısına vardım verdiğin cevaplardan ötürü.değil mi evlenebilmek için gerekli ilk şey kan gelmesi..
yahu o kişinin yazdıkları trol gibi geldi belki gerçektir gerçi bu konudaki yazılanları okuyunca yanlış anlamayın ama zeka seviyesi çok düşük. bu kızlar hep kandırılmış ve cinsellik için kullanılıp atılmış kızlar onu anlıyorum![]()
Zeka seviyemin düşük olduğu kanısını nerden vardın?Yan yana gelsek 2 kelime konuşamazsın klavye başında anca yazarsın???Cinsellik için kullanılan atılan varsa oda sensindir cevap yazdığın konulara bak.Ama ben senin Gerizekalı olduğun kanısına vardım verdiğin cevaplardan ötürü.
Özür dileyerek yazıyorum. Bu geçici olayında erkeğin hemen girmesi sağlanması gerekiyormuş. Yani dille temas veya elle temas olmaması gerekiyormuş. Odanın karanlık olması gerekiyormuş. Dikiş ipleri sıkıntı yanikızlar mesela geçicide anlaşılma olayı nedir? nasıl bir iple dikiyorlar? erkek arkadaşım girdiği zaman anlar mı ya da bakmak isterse anlaşılır mı? çok korkuyorum açıkçası. ilişkiden sonra ipin düşmesi ya da gözükme olayı var mı? geçici yaptıran arkadaşlar lütfen yazar mısınız?
Düğünden önce evden çıkması ve dikiş ipleri gerçekten başlı başına bir problem. Eğer zamanın varsa kalıcı yaptır derim benEe heralde irdeleyeceğim. Yaptıracağım işlem benim için hayati önem arz ediyor. Yap geç tarzı bi insan değilim. Hangi yöntemle yaptıracağım da beni ilgilendirir. Kalıcı veya geçici.
Zeka seviyemin düşük olduğu kanısını nerden vardın?Yan yana gelsek 2 kelime konuşamazsın klavye başında anca yazarsın???Cinsellik için kullanılan atılan varsa oda sensindir cevap yazdığın konulara bak.Ama ben senin Gerizekalı olduğun kanısına vardım verdiğin cevaplardan ötürü.
Sen kesn fake hesapsın amacın ne acaba ?Herkese iyi geceler hanımlar.Ben Antalyada oturuyorum burda 1 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum.Haftaya düğünüm var .Evelneceğim kocam Hakkarinin önde gelen aşiretlerinden.Düğün Hakkari Şemdinlide olacak.Çok korkuyorum ya düğün gecesi kan gelmezse diye.Bunlar bide aşiret çok büyük sorun çıkarırlar gerisini siz düşünün.Sizce ne yapmalıyım kızlar?
Sen gibiler bana öyle umut oluyor ki anlatamam 3 ay önce malum doktora ben de işlem oldum hayatımda kimse yok ama kendimi rahat hissetmek geçmişe sünger çekebilmek için yaptırdım ve çokta rahatladım iyi ki yaptırım diyorum çoğunlukla. Ama evlilik planım yok hayatımda kimse yok ve genelde ilişkilerim çabuk bitiyor tahammülüm yok muhtemelen zor eveleneceğim ama uzun zaman geçse de kanama olması beni rahatlatıyorEvet öncelikle merhaba buraya boynumun borcu olan mesajı yazmaya geldim bundan 17 ay önce İstanbul’da hepinizin bildiği takip ettiği doktora kalıcı dikim yaptırdım aradan 1 yıl geçti o kadar çok dikkat ettim ki o süreçte takip edenler beni bilir hatta tutmadı zannettim ama yine de söylenenleri yapmayı bırakmadım 1 ay sonra kontrole gittim tuttu dedi ama yine de inanamadım başka doktora gittim oda tutmuş deyince biraz olsun içim rahatladı fakat bu öyle bişey ki o gün gelene kadar beynini yiyip bitiriyor şunu bile biliyordum düğün günü bile düşüneceğim ve düğünümde bile aklım hep orada olacak ve bu tedirginlik korku o kadar beni etkisi altına aldı ki anlatamam bu süreçte 4 ay önce nişanlandım eşimle hiç bir şekilde ileriye gitmedik iyi ki böyle oldu onun da bana olan güveni tamamlandı ve düğün öncesi korkumu yenmek istedim ve pazar günü beraber olduk ve kanamam oldu şükürler olsun bu süreçte buradaki tüm yorumları bir bir okudum bana Umut olanlar oldu bende şimdi bir çoğunuza umut olmak istiyorum lütfen ama lütfen korkmayın gidin yapın o gün eşinizin size sahip çıkması o kadar güzel bir duygu ki ben ilk yaşadığım ilişkiyi zerre hatırlamıyordum çünkü daha 17 yaşındaydım çocuktum resmen şimdi 30 yaşındayım çok şükür Rabbim kimseye yaşamak istemediği durumları yaşatmasınTekrar söylüyorum kalıcı yaptım çok dikkat ettim ve sonuç aldım
![]()
Geçenler biri yazmıştı Turgay beyle görüşmüş ve onarım yapabiliriz demişti doktor. Kesinlikle reklam için yazmıyorum geçmiş mesajlarımı okursan anlarsın ben Turgay beyde oldum asla paracı değil hatta benim işlemimi yapmıyordu ben ısrar ettim adam sonuç almayacaksa yapmıyor bi git görün derim korkma hiç başka bir şehirde bile olsan uçakla aynı gün gidip dönüyorsun kendi kendini yiyeceğine git görüş kafan rahatlasın çok zor bir psikoloji kendine bunu yapmaKızlar merhaba uzun zamandır bende takip ediyorum forumu ve yıllardır hep aklımda yaklaşık 8 ay önce kendi şehrimde kalıcı olmuştum ve tutmadı yani tam olarak tutmamış belki çok az bir kanaman olur zamanla açılabilir demişti doktor ama ben hep bu işlemi olup kendimi rahatlatmak istedim yakın zamanda Turgay beye gitmeyi düşünüyorum yakın bir tarihte evlilik planım yok sadece kendimi rahatlatmak için ama tekrar olumsuz bir sonuç almak istemiyorum sizin fikirleriniz nedir
İlk iki hafta hayatta oturtamıyorsun kesinlikle anlar hatta üçüncü hafta bile zor oluyor kalkamıyorsun ona göre zamanını ayarlaArkadaşlar merhaba benimde 2021 sonuna doğru düğünüm olacak inşallah. Benim sorum flep yöntemi 1 aylık dönemde nişanlınızla görüstünüz mü bizimki gorusmek istiyor her ay ve yaninda yan oturamayacagim icin bacak bacak üstüne atsam olur mu?
En iyisini yaparsın ben söyledim kabul etti sözde ama adamın tavırları değiştiOnunla ayrildik anlasamadik suan hayatimda tam istedigim gibi birivar ailemde istiyor benim gozumde mucevher degerinde onu kaybetmeyi goze alamayacagim icin diktirmek istiyorum cunku soyledigim iliskimde kabul etti cocuk sorgulamadi ama bi sogukluk oldu sanki tecrubelerime dayanarak diktirmek istiyorum
Üç haftada baya normale dönüyorsun tam olarak eskiye dönmense 6 haftayı buluyorKızlar Turgay hocada işlem olanlar iyileşme süreniz ne kadardı
Merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma yazamadım. Covid den dolayı süre karantina da kaldım, daha sonrasında da uygun bir gün bulamadk. Doktordan da gün belli olmayınca randevu alamıyorum. Ben Esra demir yüzer le telefonda görüştüm daha önce de yazmıştım. Doktorun dediği şey şu, dışarıdan bakılınca asla gözüken bişey yok çünkü içten dikiş atılıyor. Tek bi dikiş değilmiş kanama olasılığı olan 3 4 yere atıyorum dedi. Sadece oraya mümkün oldukça az temas etsin afedersin ama öpüp başka bişey yapmasın dedi. Onun haricinde bu operasyon kısa sürede olup bitiyormuş, anestezi doktoru da geliyormuş ben randevu u erteletmek istediğimde kesin bi gün söyleyin ki anestezi doktorunu ona göre çağıracağım demişti. Kalıcı da tutup tutmama ihtimalinden dolayı yıllardır korkup yaptıramadım.geçici bana daha mantıklı geliyor nedense. Ve genelde sonuç alan çok oldu. Doktor 2500 lira demişti. Umarım yeni yılla beraber fiyatı arttırmaz. Yani bu durumu bile fırsata çevirip para almaları da çok saçma. Parası olmayan kaderine mahkum kalıyor. Üzücü bi durum. İnşallah halledebilirsem tüm süreci yaşadıklarımı burada anlatıp siz değerli arkadaşlarıma veda edeceğim. Hepimizin biriz. Başımıza ne geldiği ne olduğu önemli değil. Üstlerde yazan bi arkadaş kullanıp atılan kızlar diye nitelendirmiş. Kadının düşmanı yine başka bi kadın. Kimin ne yaşadığı, zorla mı isteyerek mi ya da başka bir unsur mu olduğu kimseyi ilgilendirmez. Yaşanabilir, pişman olabilirsin herşey insanlar için. Bunu bu şekilde bir söylemle itham etmek ise çok acınası bir durum. Başına gelmeyen bilmez. Ben 2014 den beri ne acılarla savaşıyorum içimde. Kimse bilemez. Onun için insanları lütfen yargılamayın yazık günah. İnsanlar büyük konuştuğu laflarla sınanırlar.Düğünden önce evden çıkması ve dikiş ipleri gerçekten başlı başına bir problem. Eğer zamanın varsa kalıcı yaptır derim ben
Kalıcıyı neden yaşamıyorlarmış acabaYani eğer namus meselesiyse bir şey diyemem ama işlem olmaman ruh sağlığın icin daha iyi. Gökçen erdoğan 2500 tlye yapıyor geçiciyi. Kalıcı yapamıyor haberin olsun. Bir tane doktor vardı o çok ucuza yapıyor geçiciyi ve geçicide her doktor yapabiliyor çünkü yaptıkları tek şey eski zara dikiş atmak
Bende ona olmayı düşünüyorum ocakta bana en yakın orasıKızlar Fatih Adanacıoğlu diye bir doktor var bu konuda baya özgüvenli ne düşünüyorsunuz hakkında ona bu işlemi yaptıran varmı yada hakkında iyi kötü birşey duyan varmı İstanbul Ankaraya gitme durumum yok adanaya gidebilirim ancak![]()
Doktor um Turgay karakayaydı canımKIZlar sen tümü eski mesajlarımı okudum durutzehraya herkes meraldan sonuc aldını söylemiş ama özel mesajda bana Turgay’a oldunu falan yazmıs eskiler hatırlar siz hatırlıyormsnz hangisine olmustu
Ben gökçen erdoğana kalıcı işlem yaptırdım hiç bir problem de yaşamadım uzun uzunda yazdım aslında turgay karakaya veya bi başkası içinizi karartmayın işlem çok basit ve paragöz olmayan her doktor bunu gayet rahat yapabiliyor önemli olan dikkat etmek mikrop kapmamakKalıcıyı neden yaşamıyorlarmış acaba
Gökcen erdoğana kalıcı yaptırıp tek tutan kişi sensin sanırım.yıllardır buradayım ama maalesef herkes aynı şikayeti yaşamıştı.Ben gökçen erdoğana kalıcı işlem yaptırdım hiç bir problem de yaşamadım uzun uzunda yazdım aslında turgay karakaya veya bi başkası içinizi karartmayın işlem çok basit ve paragöz olmayan her doktor bunu gayet rahat yapabiliyor önemli olan dikkat etmek mikrop kapmamak