Evet ankarada arıyorum doktoru. Yine de çok teşekkür ederimSöylediğiniz doktor istanbulda arkadaş sadece Ankara için soruyor sanırım.
Geçici için doktor ayırt etme canım bütçen hangisine yetiyorsa. Allah yardımcın olsunEvet ankarada arıyorum doktoru. Yine de çok teşekkür ederim
Hım anladım tammSöylediğiniz doktor istanbulda arkadaş sadece Ankara için soruyor sanırım.
İnşallah canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.Geçici için doktor ayırt etme canım bütçen hangisine yetiyorsa. Allah yardımcın olsun
Yakın zamanda Gökçene birisi oldu gecici 3000 di diye biliyorum zaten gecicide başarılı kendisi kalıcı yapamıyor ismi duyulmamış doktorlarada gecici olabilirsiniz ben hiç adı duyulmamış birine yaptıracağım 2000 istiyorCanım Gökçen Erdoğan a çok kişi işlem oldu geçicide kanamaları da oldu sanki fiyatı daha makuldu onun ama bi ara sor yinede
Ankara da mı yaptıracaksın canım?Yakın zamanda Gökçene birisi oldu gecici 3000 di diye biliyorum zaten gecicide başarılı kendisi kalıcı yapamıyor ismi duyulmamış doktorlarada gecici olabilirsiniz ben hiç adı duyulmamış birine yaptıracağım 2000 istiyor
Hangi şahirdesin sen kuzumYakın zamanda Gökçene birisi oldu gecici 3000 di diye biliyorum zaten gecicide başarılı kendisi kalıcı yapamıyor ismi duyulmamış doktorlarada gecici olabilirsiniz ben hiç adı duyulmamış birine yaptıracağım 2000 istiyor
Özelden yazdım canım :)Hangi şahirdesin sen kuzum
Gökçen 2500 diye biliyorumKızlar merhaba, hepinize desteğinizfen dolayı teşekkür ederim. Bir kaç doktoru aradım fiyat aldım. Gökçen Erdoğan geçici 3000 TL, irfan Tarhan kalıcı geçici farketmeksizin 4500 TL, Esra Demir Yüzer geçici 2500 TL. Esra çabuk cömert i aradım ama ulaşamadım.
Esra demir yüzerin hemşiresi benimle çok güzel konuştu, bilgilendirdi. Aranızda Esra demir hocaya olan var mı? Birde hemşireler şunu diyor. Kime diktirirseniz diktirin 1 hafta kalıcı olayına inanmayın en geç 3 gün içinde ilişkiye girin dediler. Aklınızda bulunsun kızlar. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah bu olayı da atlatırız.
Dün aradığımda yanındaki kadın 3000 TL dedi.Gökçen 2500 diye biliyorum
Kalıcımı ?Kızlar ben bugun konstm fiyat 3000 olmus ya off
Bir saat bile değil, operasyon 15-20 dk sürüyor. Gerçekten insanın sinirleri bozuluyor, bu kadar kadın namus vs yüzünden canından olurken, bu konu ülkemizde bu kadar tabuyken bunu fırsata dönüştürmek ayıp. Resmen sektör olmuş, insanlar rant sağlıyor. Daha önce meral hocanın adı bile bu form da yokken son 6 7 aydır burda adı geçti ve direk zam yapmış. Yazık üzüldüm..Fiyatları duyunca ben şokben iptal
1 saatlik birşey için 3-4 bin mi istiyorlar?
yazık gerçekten
O paralar nasıl zor kazanılıyor
Bir saat bile değil, operasyon 15-20 dk sürüyor. Gerçekten insanın sinirleri bozuluyor, bu kadar kadın namus vs yüzünden canından olurken, bu konu ülkemizde bu kadar tabuyken bunu fırsata dönüştürmek ayıp. Resmen sektör olmuş, insanlar rant sağlıyor. Daha önce meral hocanın adı bile bu form da yokken son 6 7 aydır burda adı geçti ve direk zam yapmış. Yazık üzüldüm..
Dr lar neye göre etik olmayan bir iş yapıyorlar toplumsal bakıyorsanız eğer toplumun ahlâkî değerleri değişen olgular üzerine işliyor değişken şeyler içinde etikliğin savunulması saçma olur tıbben ise gayet etik bişey bu sonuçta bir operasyon bir bireyin yüzüne dolgu yaptirmak istemesi ve bunun gizli kalmasini istemesi ne kadar doğal ise hymenoplastide aynı şekilde etik ve doğaldırdoktorlar etik olmayan bir iş yapıyor bu işi yapanı bulmak bile mücize bence tabi bu işi yapmalarına sebep te para hırsı yoksa kim yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?