yarınn büyük gün kızlarr..dua edin nolurrryarın elanurcum size saat 17:00 gibi yazar...belki daha erkende olabilir....yarın bu saatlerde ya ağlıyo oucam yada sevinçten ne ağacağımı bilemiycem yüzüm gülecek uzun zaman sonra....gamlı baykuş gibi oturuyorum odamda....bu akşam kimseciklerle konuşmadım direk odama geçtim saatin gelmesini bekliyorum işte..yarın foruma giremicem anca bu saatlerde girerim..elanuru vekilim tayin ettim:) tel.de haber vericem ona....oda size yazar....off pofffffff:S biraz mutluluk istiyorummm........ (
yarınn büyük gün kızlarr..dua edin nolurrryarın elanurcum size saat 17:00 gibi yazar...belki daha erkende olabilir....yarın bu saatlerde ya ağlıyo oucam yada sevinçten ne ağacağımı bilemiycem yüzüm gülecek uzun zaman sonra....gamlı baykuş gibi oturuyorum odamda....bu akşam kimseciklerle konuşmadım direk odama geçtim saatin gelmesini bekliyorum işte..yarın foruma giremicem anca bu saatlerde girerim..elanuru vekilim tayin ettim:) tel.de haber vericem ona....oda size yazar....off pofffffff:S biraz mutluluk istiyorummm........ (
Merhaba erkeklerin bekaret saplantısı bitmedikçe bu çile de bitmeyecek galiba. Bu sıkıntıyı ve stresi takıntılı nişanlısı nedeniyle çok ileri boyutlarda yaşamış olan kuzenimden biliyorum. kuzenim epey bi doktorla görüştükten sonra bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Ankarada op Dr Filiz Akın Su ya himenoplasti oldu. Doktoru çok zor vaka olduğunu , tutmama şansının olabileceğini ama elinden geleni yapacağını söylemişti. Sonuçta flep tuttu kuzenimin kanaması takıntılı nişanlısını tatmi edecek kadar çok oldu. şimdi çok mutlu. Şimdside gebe kalmak için Dr Filiz hanıma gidiyor.
kızlaaaaarrrrrrrr minikperimle konuştum şimdi veee sonuç TUTMUŞ çok mutluyuzinşallah bizlerde böyle hayırlı haberler veririz sonuçta iyi olucak ben eminim dua edin kızlar hepimiz bu durumdan hayırlısıyla kurtulalım
kızlaaaaarrrrrrrr minikperimle konuştum şimdi veee sonuç TUTMUŞ çok mutluyuzinşallah bizlerde böyle hayırlı haberler veririz sonuçta iyi olucak ben eminim dua edin kızlar hepimiz bu durumdan hayırlısıyla kurtulalım
ayyyy ne kadar sevindiğimi anlatamam yaa, çok duygulandım gözlerim doldu. inşallah sonucu da çok iyi olacak. Kendim için de sizin için de bir kez daha umutlandım kızlar. sanırım hayatımızda herşey yoluna girecek artık, kurtulacağız bu dertten inşallahkızlaaaaarrrrrrrr minikperimle konuştum şimdi veee sonuç TUTMUŞ çok mutluyuzinşallah bizlerde böyle hayırlı haberler veririz sonuçta iyi olucak ben eminim dua edin kızlar hepimiz bu durumdan hayırlısıyla kurtulalım
inşallah senin ve kuzeninin de olumlu sonuçlarını yakında duyarız aylincimMinikperim çok sevindim...bakalım kuzenimle konuşuyoruz o da çok heyecanlı...çok az kaldı...Pazartesi hersey belli olacak...Hayırlısı hepimiz icinnnn
kızlar dualarınız içinn çok teşekkürler.....benimmm tatlı elanurum hep yanımdaydı onada çookk teşekkrüler...gothiccim benim doktorum hakkında bilgilere jineplus.com.tr den ulaşabilirsin...ben kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini....
ben dışardan baktığımda parçalar vardı tutmamış sandım ama kızlık zarı içeride sanırım doktor bey çekeleyerek baktı ışık tuttu oraya..ben internette bozulmamış kızlık zarı örneklerine bakıp bakıp çıldırmıştım evde...ama ilk günlerde şiş oluyor orası sonra inince ortaya çıkıyor. demekki biz bakınca anlamayızbozulup bozulmadığını
kızlar dualarınız içinn çok teşekkürler.....benimmm tatlı elanurum hep yanımdaydı onada çookk teşekkrüler...gothiccim benim doktorum hakkında bilgilere jineplus.com.tr den ulaşabilirsin...ben kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini....
ben dışardan baktığımda parçalar vardı tutmamış sandım ama kızlık zarı içeride sanırım doktor bey çekeleyerek baktı ışık tuttu oraya..ben internette bozulmamış kızlık zarı örneklerine bakıp bakıp çıldırmıştım evde...ama ilk günlerde şiş oluyor orası sonra inince ortaya çıkıyor. demekki biz bakınca anlamayızbozulup bozulmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?