• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım kim dedi sana onu kadnlar bakp anliyomus ne kani oldugunu dye

benimki dedi cnm, açık pembe olmalıymiş dedi bak dedim biliyosun ne güzel açık pembe olck die daha ne.. ama yok bakmaları lazımmış.. o tecrübesizmiş sonuçta..bir de yıkanınca çıkmazmış doğru mu bu da.. acaba alıp suya tutcaklarda çıkıp çıkmadığına mı bakcaklar ayy herşeyi düşünüyorum.. ama normal kan da su da çıkmaz zaten değil mi

benimki dedi cnm, açık pembe olmalıymiş dedi bak dedim biliyosun ne güzel açık pembe olck die daha ne.. ama yok bakmaları lazımmış.. o tecrübesizmiş sonuçta..bir de yıkanınca çıkmazmış doğru mu bu da.. acaba alıp suya tutcaklarda çıkıp çıkmadığına mı bakcaklar ayy herşeyi düşünüyorum.. ama normal kan da su da çıkmaz zaten değil mi
canım bir kere o kan nerenden gelirse gelsin insan kanıdır! suyla çıkmasının imkanı da yoktur. kanı çıkarmanın en kesin yolu soğuk su sabundur...

oyle bsey yok tatlm takma kafana o kanda degisik renklerde d

canım bir kere o kan nerenden gelirse gelsin insan kanıdır! suyla çıkmasının imkanı da yoktur. kanı çıkarmanın en kesin yolu soğuk su sabundur...

yıkanınca çıkmazmış dedi acaba sabunlada yıkansa çıkmıyo mu ordan gelen kan

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlm yok oyle bsey sakn kafana takp uzulme o gelicek kan kisidn ksye degsiyo kahverengi krmizi ve ilski srasında cok yogun sulanma olursa vajinada ack pembe gelr benim bozuldugnda koyu krmzi yani kahverengi gelmsti cok hafif ve ic camasirima bulastgnda ykadm hemen ckti.

tatlm yok oyle bsey sakn kafana takp uzulme o gelicek kan kisidn ksye degsiyo kahverengi krmizi ve ilski srasında cok yogun sulanma olursa vajinada ack pembe gelr benim bozuldugnda koyu krmzi yani kahverengi gelmsti cok hafif ve ic camasirima bulastgnda ykadm hemen ckti.

sağol cnm bunu duyunca rahatladım.. sölerim o zaman kişiden kişiye değişir die..

çıkar ya, bildiğin kan işte canım.

bi atlatabilsek hayırlısıyla,ondan sonra şu hayatta hiçbişey üzemez beni,hiçbi dert bu kadar ağır gelmez!!
kesinlikle :(

benim o an gelmemişti, tuvalete gidince kırmızı kan geldi. ama azdı miktarı

cnm ztn suan para brktrmye basldm anca önmzdeki sneeye tam denklşr paramm . cok pskoljm bozuluyr bnm .. eski halini alsın istyrmm ..:(
bakalam burayaı hep takip edicem durumlara göre bekleyeblrm de..
ama böle hep diken üstndeym ya ögrenlrse die...
kesn bi yöntemi yok mu bunun yaa..

bence birazda orasının acık kalması gerktgnden dolayı kesn net bişey yapılamıyr gbi gelyr bana sonusta adet kanı geldgni için :26:

sen istemezsen kimsi ögrenemez canım.. bence bekle yaptırınca inan daha çok takıyorsun bu sefer daha kötü oluyor ben yaşadığım için söylüyorum.. ben şuanki aklım olsa son bir ay kala yaptırırdım bu ameliyatı o zaman garanti olurdu..

kızlar mrb yazmıorum ama hergün girip okuorum yazdıklarınızı. bütün cesaretmi toplayıp ebru hanmdan randevu almak için aradım. ve çok yogun olduklarını randevularnın dolu oldugunu soledi. cok moralm bozuldu. bole demesi beni olumsuz etkiledi ama halada ona yaptrmak istiorum başka doktorlara güvenemedim. kime gidicez ya acaba ebru hanımn ters bi zamanınamı denk geldim sizlerede ole demşmiydi

Benim hikayem seni anlamamda güçlük çekiyorum...hiç bir hastasının sonucunu bilmediğin doktora güvenmeye kalkman bu kadar yaşadıklarından sonra anlamıyorum...bence biraz daha soğukkanlı ol ve kendine acımayı bırak arkadasım...bir de bu isin parasal yönü var senin doktorun zaten ücret almayacağını söylemiş ama sen sanki yeniden risk almak ister gibisin...bence kendini çok yıpratma ama bunu söylemek kolay tabi... Umarım senin icin de hersey güzel olacak moralini bozma...sonucda Ebru hanım sana güvence verdi. Bakalım kuzenimin düğünü 23 Nisan'da hergun konuşuyoruz biz de Konya'ya gidecez ama ben sonucu öğrenir öğrenmez size yazıcam bekleyin...bakalım Ebru hanımın verdigi güvence doğru çıkacak mı. ? Bu durum beni de rahatlatacak diye umutla sonucu bekliyorum...inşallah size de umut olur...

evet canım haklısın belkıde ama caresızlık ıste.....ne halt edecegımı bılemıyorum ıste....:((

yarınn büyük gün kızlarr..dua edin nolurrr:( yarın elanurcum size saat 17:00 gibi yazar...belki daha erkende olabilir....yarın bu saatlerde ya ağlıyo oucam yada sevinçten ne ağacağımı bilemiycem yüzüm gülecek uzun zaman sonra....gamlı baykuş gibi oturuyorum odamda....bu akşam kimseciklerle konuşmadım direk odama geçtim saatin gelmesini bekliyorum işte..yarın foruma giremicem anca bu saatlerde girerim..elanuru vekilim tayin ettim:) tel.de haber vericem ona....oda size yazar....off pofffffff:S biraz mutluluk istiyorummm........:((

yarınn büyük gün kızlarr..dua edin nolurrr:( yarın elanurcum size saat 17:00 gibi yazar...belki daha erkende olabilir....yarın bu saatlerde ya ağlıyo oucam yada sevinçten ne ağacağımı bilemiycem yüzüm gülecek uzun zaman sonra....gamlı baykuş gibi oturuyorum odamda....bu akşam kimseciklerle konuşmadım direk odama geçtim saatin gelmesini bekliyorum işte..yarın foruma giremicem anca bu saatlerde girerim..elanuru vekilim tayin ettim:) tel.de haber vericem ona....oda size yazar....off pofffffff:S biraz mutluluk istiyorummm........:((

bol şans minikperimm, dualarımız seninle.. inşallah bugün senin günün olacak :34:

çok mutlu olacakasın sonunda.

Bütün gün buradan haberini beklicem

Back