Ben geçici olacağım eğer düğünün yakın değilse benim sonucumu bekleyebilirsin nasipse 3 aya kadar sonuç almış olacağım. Geçici işlem de günü geçirmemek oraya baktırmamak önemli ama eğer ilk yakınlaşmanız olacaksa zaten bakmaz. Allah yardım ediyormuş hepsi öyle söyledi kalıcı kadar da geçici ile sonuç alan oldu. Ama dediğim gibi gün kısıtı önemli suyu direkt tutmamak havuza küvete girmemek bacakları çok fazla ayırmamalı çığlık atmamak ağır kaldırmamak önemli. Onun haricinde kalıcı kadar dikkat gerektirmiyormuş.kızlar burda birbirimizden başka kime güveneceğizkimselere açamıyorum ki derdimi canım ben geçici olsam peki o kesin mi, sürtünme olmayacak ilk ilişkide kesinlikle diyor bazıları, geçici yapsam da o kadar zaman stres çekmesem mi diyorum bazen, çünkü kalıcı çok aşamalı, geçici için ne düşünüyorsun
Emin değilim ama düşük bir ihtimal diye biliyorum. Yani yine kanamayabilir... doktordan bilgi alsan bu konuda bence daha doğru olur. Birden fazla söylenti varKızlar kafama bi soru takıldı benm ilk ilişkimde de kanama olmadı sanırım esnek esnek zarda damar olmaZ diyorlar . Amelıyatta o dokular birleştiriliyormuş ve o damarların patlamasıyla kanıyorms ama zaten benm o zarım da damar yok ve kanamam olmuyor yaptırdığımda olur mu
Yok canm hiç muayene olmadım internetten araştırdım gecıcı de sanırım damarlı zar birleştiriliyormuş ama esnek zarda damar olmazmış kafam allak bullakMuayene olmadın mı dokun kalmamış mı? O doku bildiğim kadarıyla Doğumla geri çekiliyor ilişki ile değil yani ince kenarlı ise de yapınla alakalıdır ilişki ile olduğunu sanmam
Ne yapmayı düşünüyorsun ben de çok çaresizim İstanbula mi gitsem ankarada mi yaptırsam ya tutmazsa kafam çok karisikkızlar burda birbirimizden başka kime güveneceğizkimselere açamıyorum ki derdimi canım ben geçici olsam peki o kesin mi, sürtünme olmayacak ilk ilişkide kesinlikle diyor bazıları, geçici yapsam da o kadar zaman stres çekmesem mi diyorum bazen, çünkü kalıcı çok aşamalı, geçici için ne düşünüyorsun
Canim kimlik bilgilerini alıyorlar miKızlar benim bugun tam 21.gün ama hala dikişlerim bakınca duruyor normal mi ya ? Baktıgımdada birşey anlamıyorum zaten reglimide oldum tam belli olmuyor Turgaya yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar tutmuş halini atabilicek olan varmı
Esnek zar damarsız değil ince kenarlı, açıklığı ilişkiye müsade eden, adı üstünde esnek bir yapı bildiğim kadarıyla. Damarsız zar yok ama daha az damarlı olup damara denk gelmeyen yırtılmalar mümkün olabiliyor diye biliyorum. Damar olmasa o doku çürür demişti irfan tarhan.Yok canm hiç muayene olmadım internetten araştırdım gecıcı de sanırım damarlı zar birleştiriliyormuş ama esnek zarda damar olmazmış kafam allak bullak
Dikişlerinin durması iyi bir şey yavaş yavaş dökülecekler endişe etmeKızlar benim bugun tam 21.gün ama hala dikişlerim bakınca duruyor normal mi ya ? Baktıgımdada birşey anlamıyorum zaten reglimide oldum tam belli olmuyor Turgaya yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar tutmuş halini atabilicek olan varmı
Damara denk gelmeyen yırtılmalar derken yanı tedavıden sonra mı yanı kanar degilmi şimdi tunalıda yenı bır doktor buldum onunla konusuyorumEsnek zar damarsız değil ince kenarlı, açıklığı ilişkiye müsade eden, adı üstünde esnek bir yapı bildiğim kadarıyla. Damarsız zar yok ama daha az damarlı olup damara denk gelmeyen yırtılmalar mümkün olabiliyor diye biliyorum. Damar olmasa o doku çürür demişti irfan tarhan.
İnşallah yaDikişlerinin durması iyi bir şey yavaş yavaş dökülecekler endişe etme
Tedavi öncesinden bahsediyorum orijinal zar damar bakımından nispeten daha az olup damara denk gelmeyen yırtılmalar olabiliyor, kanamasız.Damara denk gelmeyen yırtılmalar derken yanı tedavıden sonra mı yanı kanar degilmi şimdi tunalıda yenı bır doktor buldum onunla konusuyorum
Ha onlardan yeni bi zar de bi kanama dağlanıyorTedavi öncesinden bahsediyorum orijinal zar damar bakımından nispeten daha az olup damara denk gelmeyen yırtılmalar olabiliyor, kanamasız.
Sen kime yaptırdın canimBen işlemi olduğum gün de dahil olmak üzere sürekli çalıştım. Şu an 14üncü günüm. Üstüne bir de regl oldum. Ayrıca işim öyle masa başı bir iş de değil, tüm gün koşturmalı. Umarım tutar.
Meral Sönmezer e yaptırıp kanaması olan bi arkadaşımız olmustu ama forumdan geçen gün ayrıldı. Birisi daha oldu sanırım ama daha sonucu bildirmedi yazmıyor bayadır.Arkadaşlar merhaba Ankara da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracağım. Bundan 2 sene önce sorduğumda 2500 civarıyken şu anda 1 doktor 5bin tl fiyat söyledi. Bildiğim 2 doktor var biri meral sönmezer diğeri derya ayşe korkmaz. Meral sönmezer hakkında bilgisi olan var mı ve fiyatları nedir ? Düğünüm eylül de olacak bir an önce yaptırıp iyileşmem gerekiyor
Meral Sönmezer e yaptırıp kanaması olan bi arkadaşımız olmustu ama forumdan geçen gün ayrıldı. Birisi daha oldu sanırım ama daha sonucu bildirmedi yazmıyor bayadır.
Ben mecburen adanada yaptırdım. Burada seçenek çok değil malesef.Sen kime yaptırdın canim
Benimde tıpkı böyle olmuştu, baktığımda dikişler duruyor sanıyordum doktora söyledim onlar erimistir su dökünce gider dedi gitmişti bence birde öyle dene eriyen kısımları görüyor olabilirsinİnşallah ya
Hiç erimiş gibi değil ya uzun bi ip var hatta birinde düğüm gibi görünüyor şimdi regliyim reglim bitsin iyice yıkıcam orayı daha net bakıcam inşallah tutmuşturBenimde tıpkı böyle olmuştu, baktığımda dikişler duruyor sanıyordum doktora söyledim onlar erimistir su dökünce gider dedi gitmişti bence birde öyle dene eriyen kısımları görüyor olabilirsin
Evet Turgay bey de oldumHiç erimiş gibi değil ya uzun bi ip var hatta birinde düğüm gibi görünüyor şimdi regliyim reglim bitsin iyice yıkıcam orayı daha net bakıcam inşallah tutmuştursiz turgaydamı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?