kızlar çok stresliyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..yaptırdım diyenler ortadan kayboldu o da ayrı bir hayal kırıklığı yaşattı bende. yalan mıydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi..ebru hanıma güveniyorum ama kafamda soru işaretleri oluştu acaba yaptırdım diyenler sahte mi?? off bi fikri olan varsa söylesin ne olur
melancholia tamam canm kullanayım bari 100 mg lık zaten pek etki etmez sanırım. senin akıntını hemen kestimi işe yarıormu
mrb sln sen hangi doktordan aldın randevuyu
aynı gün yaptırıoruz cnm ama ben ankarada yaptırıorum. sen de anlat nasıl olduğunu birbirimize bilgi verelim doktor neler söyledi yazalım ki atladığımız bir durum olmasın
aynı gün yaptırıoruz cnm ama ben ankarada yaptırıorum. sen de anlat nasıl olduğunu birbirimize bilgi verelim doktor neler söyledi yazalım ki atladığımız bir durum olmasın
kesinlikle canım doktor ne dediyse aynen buraya aktaracağım merak etme bana şimdilik sadece bol bir kıyafetle gelmemi söyledi o kadar başka bir hazırlığa gerek yok dedi
söylediğin iyi oldu gerçi ben de bol giyinmeyi düşünüodum zaten ama..bir de operasyondan sonra 1 hafta boyunca pantolon giymeyi düşünmüorum ben.işe etekle gidicem. sıkı olmaması gerekiomuş ya en garantisi etek giymek
ben garanti olsun diye nikaha kadar etek giyerim artık((( bu iki ay psikolojik açıdan çökmem inşallah dirayetli olmak lazım güçlü olmak lazım hiç bakmadığımız kadar kendimize iyileşmek için çok iyi bakmamız lazım unutmayalım operasyon sonrası çok çok önemli...
kontrol işi çok canımı sıkıyor bir kez giderim ama düğün gibi bir şey söz konusu değil şu an düğünden önce de gelmem lazım derse ne yaparım bilmiyorum. umarım gideceğim kontolden sonra buna gerek kalmaz. sana işlemden sonra kaç kez gelmen gerektiğini yada ne zaman gelmen gerektiğini söyledi mi doktor?
canım doktor işlemden bir hafta sonra, regl olduktan sonra bir de nikaha 1 hafta kala gelmem gerektiğini söyledi toplamda 3 kez giderim heralde beni de sıkıyor ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?