kızlar çok stresliyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..yaptırdım diyenler ortadan kayboldu o da ayrı bir hayal kırıklığı yaşattı bende. yalan mıydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi..ebru hanıma güveniyorum ama kafamda soru işaretleri oluştu acaba yaptırdım diyenler sahte mi?? off bi fikri olan varsa söylesin ne olur

akdeniz yaptıranlar rahatlıorlar ve girmiorlar malesef bence. mel yaptrmıiştı çıktı gitti ses soluk yok. inş sen de öle olmazsın bizi bilgilendirrsin

korkma

kötü düşünme akdeniz bizim gibi çok insan var öle olsa içlerinden biri çıkar ben mağdur oldum kandırıldım falan derdi. Ben de umutsuzluğa düşüyorum bazen ama bunu yaptırmaktan başka çarem de yok diye düşünüyorum tecrübe edip görücez umarım tutar umarım sorunsuz atlatrsın.. Ayrıca benm kafama takılan bi konu daha var hadi dikşler tuttu kanadı ama görüntü olarak anlaşılma ihtimali olur mu yani dikildiğini normal bi insan vajinanın görüntüsünden anlayabilr mi bunu ebru hanıma sordun mu sorduysan cvplar mısn lütfen????

melancholia tamam canm kullanayım bari 100 mg lık zaten pek etki etmez sanırım. senin akıntını hemen kestimi işe yarıormu

evet kesti kaşıntı falan da geçti işe yaradı bende cnm ama akıntı olmaması için günlük ped çok kullanma hava geçirmez onun yerine peçete koy demişti doktor bi de pamuklu iç çamaşırı kullanmaya ve sık sık değiştrmeye dikkat edyorum.

melan doktora ne dedin cnm muayene ettimi. ben doktora gittim akıntı her genç kızda olur dedi bana ilaç vermedi.ebru hanmda monolox die bir ilaç verdi.

senn kullandığın ilacın adı ne onuda araştırayım iyi gelmş sana.

küçük bir yerde operasyon olcağı için sorun yok demşti bana ebru hanm herhangi bir görüntü hissizlk gibi şikayetler yok dedi

arkadaşlar nete giremedim uzun zamandan beri,bugun itibari ile tam 14 gün oldu flep yöntemini yaptıralı geçen hafta kontrole gititim dikişlerimin tuttugunu ve daralmanın 2 ay içinde tam yerine oturacagını söyledi ebru hnm.ve başıma birde ne geldi normalde 10 gün adet olmaman gerekiomuş orası 10 gün boyunca temiz kalmalıymış ya ve ben 9. günümde adet oldum hemen aradım ebru hnmı çünkü zamansız bi dönemde oldum adetimi,ayın 17 sinde olmam gerekiodu normalde,ben dikişler yırtıldı faaln diye çok korktum ebru hnm da çok stres sıkıntı yaptın ondan olmuştur adet olmuşsundur bakalım kesilecekmi dvm etcekmi dedi evet dvm etti demekki adet olmuşum diye düşündüm.ve ilk kontrolden sonra belli bi gün vermedi istediğin zaman gelebilriisn dedi.normalde bakınca sanki hiç yapılmamış gibi falan gözüküo ama ben hisettim dikişleri ve tekrar tekrar sordum ilk gece kanamam olcakmı diye ve yüzde binbeşyüz dedi.o kadar kesin garanti verdi.iç huzurm gerçekten çok rahat,hiç pişman değilim kendime güvenim geldi en azından.korkacakda hiç bişey yok arkadaşlar.şimdiden herkese çok geçmiş olsun...

mel tekrar girip bilgilendirdiğin için çok saol. inşallah ben de problem yaşamam son bir kaç gün kaldı ve artık sabrım da kalmadı hemen olsun bitsin istiyorum

kızlar merhaba bende bu cumartesiye randevu aldım artık bitiyor çok şükür inşallah çok dua edelim birbirimize ne olur inanın bu konuda sizden başka kimsem yok inşallah herşey yolunda gider Rabbim bize yardım etsin inşallah...

kızlar ben de yaptırıcam eylul ya da ekım gıbı...hergun umtla takıp edıyorum sızı...dualrım sızınle ve sonrasında kendımle..nolur herkes yasadıklarını anlatsın...

aynı gün yaptırıoruz cnm ama ben ankarada yaptırıorum. sen de anlat nasıl olduğunu birbirimize bilgi verelim doktor neler söyledi yazalım ki atladığımız bir durum olmasın

aynı gün yaptırıoruz cnm ama ben ankarada yaptırıorum. sen de anlat nasıl olduğunu birbirimize bilgi verelim doktor neler söyledi yazalım ki atladığımız bir durum olmasın

kesinlikle canım doktor ne dediyse aynen buraya aktaracağım merak etme bana şimdilik sadece bol bir kıyafetle gelmemi söyledi o kadar başka bir hazırlığa gerek yok dedi

kesinlikle canım doktor ne dediyse aynen buraya aktaracağım merak etme bana şimdilik sadece bol bir kıyafetle gelmemi söyledi o kadar başka bir hazırlığa gerek yok dedi

söylediğin iyi oldu gerçi ben de bol giyinmeyi düşünüodum zaten ama..bir de operasyondan sonra 1 hafta boyunca pantolon giymeyi düşünmüorum ben.işe etekle gidicem. sıkı olmaması gerekiomuş ya en garantisi etek giymek

ben garanti olsun diye nikaha kadar etek giyerim artık ((( bu iki ay psikolojik açıdan çökmem inşallah dirayetli olmak lazım güçlü olmak lazım hiç bakmadığımız kadar kendimize iyileşmek için çok iyi bakmamız lazım unutmayalım operasyon sonrası çok çok önemli...

kontrol işi çok canımı sıkıyor bir kez giderim ama düğün gibi bir şey söz konusu değil şu an düğünden önce de gelmem lazım derse ne yaparım bilmiyorum. umarım gideceğim kontolden sonra buna gerek kalmaz. sana işlemden sonra kaç kez gelmen gerektiğini yada ne zaman gelmen gerektiğini söyledi mi doktor?

canım doktor işlemden bir hafta sonra, regl olduktan sonra bir de nikaha 1 hafta kala gelmem gerektiğini söyledi toplamda 3 kez giderim heralde beni de sıkıyor ama yapacak bir şey yok

canım doktor işlemden bir hafta sonra, regl olduktan sonra bir de nikaha 1 hafta kala gelmem gerektiğini söyledi toplamda 3 kez giderim heralde beni de sıkıyor ama yapacak bir şey yok

ben de aramıstım burcu hanımı,dugunden once mutlaka gelmelısın demıstı...ebru hanım ıse dıkısler tuttuktan sonra ıllakı gelmene gerek olmaz yınede 1 ay once gelırsın kontrol ederz,önemlı olan operasondan 1 ay sonra gelıp kontrolunu yapmamız demıstı..acıkcası benım dugune 1 hafta kala gtme gıbı bır sansım olmadıgı ıcın ebru hanımı tercıh ettıum..of su surecı bır atlatsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…