Instagramda gördüğüm ve beğendiğim modeller olduğu için Tunalıda Dai gelinliğe gittim.fiyatlar oldukça ucuktu..bi gelinliği denedim ki gayette beğenmiştim.9.500 dü fiyatı güyaa indirim varmıs 6.500 yapmıslar.zaten çalısanları o kadarrrrr cok konusup beyninizi yoruyor ki ürünü sattırmak için afallatıp direk imza attırmaya çalıstılar bana.resmen baskı kurmaya çalıştılar.ki fiyatları o kadaaaar cok şişiriyorlar ki inanamazsınız. Ve fiyat konusu konusulurken bile satıcı o kadar cok dolaylı anlatıyor ki resmen insanı afallatıyor(ki dolaylamak bi satış tekniğidir)Allahtanki imza atmadım ve nişanlımla gelip öyle bakıcaz karar vericez dememe rağmen ürün kalmayabilir şimdi sözleşmeyi imzalayın sonra gelirsiniz falan diye hala uzattılar.nişanlımı bahane edip mekandan ayrılmama rağmen beni tam olarak 7 kez aradılar ne zaman geleceksiniz diye.defalarca maddi olarak hazırlanalım öyle düşünücem dememe rağmen arayıp devamlı ürün satılabilir acele edin vs gibi sıkıştırıp durdular.Ki ürünleri eminnn olun aşırı şişiriyorlar hiçte şahane ürünleri yok. Önermiyorum çöpe atacak paranız yoksa ordan almayın gereksiz yere pahalı