Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankara da gelin makyaji onerisi olan var miiiii???
canım ben kuaförüm ankalıyım ve eşim dolayısıyla ankara dışındayım benim ablam güzellik uzmanı müthiş makyaj yapıyor denemek istersen adresi verebilirim fiyatta anlaşabilirsiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
rica ederim ne demek ozamn sana adresi vereyim
şenol caddesi 106/B gazi mahallesi rose kuafor tel nosuda : 0532 781 68 85 ismi tülay ben kendisine hbr verdim benim adım özge ismimi verirsen seni hatırlar tekrardan hayırlı olsun canım
rica ederim ne demek ozamn sana adresi vereyim
şenol caddesi 106/B gazi mahallesi rose kuafor tel nosuda : 0532 781 68 85 ismi tülay ben kendisine hbr verdim benim adım özge ismimi verirsen seni hatırlar tekrardan hayırlı olsun canım
canım ben kuaförüm ankalıyım ve eşim dolayısıyla ankara dışındayım benim ablam güzellik uzmanı müthiş makyaj yapıyor denemek istersen adresi verebilirim fiyatta anlaşabilirsiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah