Ankara' da ev işlerine yardımcı bayan arıyorum

zuhal2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
73
0
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Ankara' da hafta ici her yarim gun ve cumartesi tam gun evimize gelebilecek durust ve guvenilir bir yardimci ariyorum.
Gerektiginde (okula gidiyorlar) cocuklarimizi da emanet edecegimiz icin bu konuda cok titiziz. Calismak isteyen ya da tanidigi biri olan yardimci olabilir mi?
Ilgilenenler buradan ya da azulal@yahoo.com adresinden iletisime gecebilirler

02-02-2013, 17:17sweet74
ev iş

Merhabalar siz ankaranın neresinde oturuyosunuz isterseniz tel verirseniz görüşebiliriz

AOÇ kavşağına çok yakınız. Evimize İstanbul Yolundan da, metronun hastane durağından da ulaşım çok kolay

ankaranin neresindesiniz ben size yardimci olabilirim cocuk bakiciligi ve temizlik icin ihtiyactan dolayi 05464558614 ben etliktey im yardimciya ihtiyaci olan arayabilir tsk .

ankaranin neresindesiniz ben size yardimci olabilirim cocuk bakiciligi ve temizlik icin ihtiyactan dolayi 05464558614 ben etliktey im yardimciya ihtiyaci olan arayabilir tsk .

Merhaba bende boyle bi is aramaktayim acaba fiyat okarak ne dusunuyorsunuz ozeldwn mesaj atamiyorum numaranisida gormesim wgwe gorusmek isterseniz bu telim tesekkurler 05342733757

Merhaba ankara İncirli oturuyorum ev işlerine yemek için pazar hariç yarım gün bayan arıyorum ilgilenen varsa cvp yazarsaniz sevinirim

Böyle haftada bi gün yada haftada yarım güne kaca gelio sunuz bayanlar
Bnde istiyorum bn cankaya atakule yakinlarindayim

Böyle haftada bi gün yada haftada yarım güne kaca gelio sunuz bayanlar
Bnde istiyorum bn cankaya atakule yakinlarindayim
Merhaba efendim bende ankarada ev temizlihine gitmekteyim haftada 1gün boşluhum vardır ,ev temizlihe 6 yıldır gitmekteyim temiz ve titiz çalışırım linkdede gittihim insanlar vardır hala yardımcı arıyosanız bana burdan yada telden ulaşırsanız görüşebiliriz iyi günler...05342733757

Ankara batikentte haftanin 5 gunu yarim gun yardimci ariyorum. Saat 12:20 de oglumu (6 Yasinda) okuldan alip eve getirecek yemek ve gunluk ev islerini yapacak temiz titiz cocuklarla iyi anlasacak birini ariyorum. Aksam 18:00 - 18:30 arasina kadar.( 10 yasinda bir oglum daha var. Oglen kendisi geliyor okuldan) Cocuklarin herhangi bir bakimi yok buyuk olduklari icin.

Ilgilenen kisiler lutfen mail yolu ile iletisime gecsinler.

asar.ebru@mynet.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…