plakton ben ankaradayım ve ferruh beye oldum memnunum 2 hafta oldu daha ameliyat olalı bence buraya gel ve görüş derimMrb Derin öncelikle çok geçmiş olsun umarım istediğinden de güzel bir sonuç çıkar ortaya.Bu arada bende Ankarada ameliyat yaptırmak istiyorum şu an araştırma aşamasındayım.Sakıncası yoksa ameliyatını kim yaptı öğrenebilir miyim?a.s.
fish ben burda yeniyim böyle sizleri görünce içim rahatlıyor.bende burun amelyatı olalı bir ay oldu ama canım çok sıklıyor burnumun ucu çok şiş ve daha ucu şekilsiz yani şekil belli ama ucu şiş oldugu için benim canım sıkılıyor.senin burnunun şekli oturdumu veya kaç ay sonra oturdu.daoktorum gerçekten işinde uzman benim yüzümde hiç morarma bile olmadı ve çok dogal bir burun yaptı.ve doktorumda bana sabırlı olmamı söylüyor ama yinede sabırsız davranıyorum sanırım bana biligi verirsen çok sevinirim
fish ben burda yeniyim böyle sizleri görünce içim rahatlıyor.bende burun amelyatı olalı bir ay oldu ama canım çok sıklıyor burnumun ucu çok şiş ve daha ucu şekilsiz yani şekil belli ama ucu şiş oldugu için benim canım sıkılıyor.senin burnunun şekli oturdumu veya kaç ay sonra oturdu.daoktorum gerçekten işinde uzman benim yüzümde hiç morarma bile olmadı ve çok dogal bir burun yaptı.ve doktorumda bana sabırlı olmamı söylüyor ama yinede sabırsız davranıyorum sanırım bana biligi verirsen çok sevinirim
çok geçmiş olsun....Selamlar Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları,
Ankara'da burun ameliyatı olmak isteyen cesur hanımlar. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüğüm sayın Dr.Ünal ŞAHİN'i sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.Yaklaşık bir yıldır bu konuda odaklanmış olup,son iki ayda seçtiğim birkaç dr içinden kendisini tercih ettim ve çok memnun kaldım henüz çok yeniyim alçım yeni çıktı burnum üzerinde bant var yüzümde ayrıca başka işlemlerde yaptırdığımdam şişlik ve biraz morluklarım var ama burnumu beğendim inşallah daha iyi olcak.Ekip çok profosyonel ameliyata gülerek şakalar yaparak giriyorsunuz.Dr.Onur EROL'un ANKARA ekibi doktorumuzun estetik bakış açısı samimi ve açık konuşması beni etkiledi.Ücret burunda ve yüzde yapılacak işlemlere göre değşmekle beraber makul bu yola başvurmuş herkes rahatlıkla yaptırabilir.
Başarılar herkese sevgiler
Cedrina ameliyatını ankarada oluyosun sanırım , doktorların kim hangi hastanede olacaksın öğrenebilir miyim bende yazın ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum şuan doktor araştırması aşamasındayım
:enbuyukkk:
ÖZELDEN MAİLİMİ VERSEM FOTONU ATAR MISIN?BİRDE AMELİYAT AÇIK MI OLDU KAPALI MI!!!evet gerçekten süper bir hekim ben de 7 ay önce reha beye burun estetiği ameliyatı oldum harika bi hekim kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba Tili, sen de burun ameliyatı istiyorsun sanırım. Benimde bir arkadaşım yaptırdı ama o Dr. Nebil beye yaptırdı. ve çok memnun kalmıştı. Bu arada baya bir araştırma yapmışsın. Dr. nebil beylede görüştünmü? Bende ameliyatımı kendisine yaptırmıştım. gerçekten çok başarılı ve en önemlisi çok deneyimli. Birde ilgisi çok fazla bak ben ameliyat olalı nerdeyse 6 ay oldu ama halen gittiğim zaman ilk günkü gibi sıcak karşılıyor. yani ameliyat olup bitince ilgisinden herhangi birşey kaybetmiyor. Tavsiye ederim canım
arkadaslar deviasyon ve estetigi bi arada olan var mi?
estetik cerrahlar deviasyon+estetik ameliyati yapabilir mi?yoksa ameliyat için kbbci ve estetik cerrahina mi ihtiyac var?
tesekkur ederim arkadasim:)tekrar gecmiş olsun...umarim burnun istedigin gibi olmustur.sislik ve morluk olustu mu sendede?bazi arkadaslar cok sikayetci 2 aydr morlugu sisligi inmeyen arkadaslar var...zor gercekten bu işler inşallah hersey istedigimiz gibi olur...
Selam, ben Nebil beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama tereddutle yasiyorum acaba dogru kararmi veriyorum, yurt disinda oldugun icinde endisem daha cok.Sen nasil karar verdin baska hangi doktorlari arastirmistin?Birde ne kadara yaptirdin ameliyatini.Resimlerini benim e mail adresime gondere bilirmisin mumkunse, cok merak ediyorum ...kac gunde iyilestin tamamen olmasada...Cunki benim fazla vaktim yok dusunuyorum kac gun surer...Tamponsuz mu oldu ameliyatin cok fazla sorum var biliyorum ama yardim edersen cok ama cok sevindirirsin beni.... Simdiden tesekkurler....Tuğbacım ben estetik ameliyatı olalı bugün 26 gün oldu.Reha Yavuzer hakkında hep olumlu şeyler duydum;ancak kendim Nebil Bozdoğana oldum.Doktrumdan memnun kaldım.Daha fazla bilgi istersen yaz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?