Benim kinede çok var ama şimdiden arastırma yapmazsam hata yaıpcam gibi geliyor 2.ameliyat istemiyorum en iyiyi bulup ona yaptırmak lazım.Gerçi işin şans unsuruda var en iyi doktorda hata yapabilir.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun da şu estetik sorunlarımız bitsin:)))benim ameliyat olmama daha cok var ben bile şimdiden heycanlaniyrm:)
aynen canim bende en iyisini istiyorum:)şimdi sana ozel mesaj attm daha ayrintili şeyler yazdim temmuzda olmayi dusunuyorum ben ameliyatimi suanda bilgi topluyorum mart ayinda gorusmeye gidicem bana mail yollarsan sevinirim ferruh beyle gorustukten sonra dr. secimi çok öenmli gercekten bu iş %70 dr.secimi dr.un becerisi %30 şans Allah yardimcimiz olsun da iyi bi estetik cerrahi bulalim sakin kbb ciye ameliyat olmayi dusunme hiçkimse onlardan memnun kalmiyo burtun dusmesi falan en cok kbbcilerin yaptiği ameliyatta oluyomuş
slmlar ayyıldız 33 hoşgeldin aramıza:)Herkese selamlar.Siteye bugün üye oldum dün onaylandı.Haftayada ben Deviasyon ve rinoplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sanırım Reha bey olacak.
tili merhaba bence bilgisayardaki çizimlar önemli değil güzel çizerler ama güzel yapcak die bişey yok bence benim burnum hem biraz kemikli hemde uzundu ferruh bey kendine güvenli bi doktor bence tamam bilgisayardaki fotomu beğendim ama drnun kendine güveni olması gerek bence izmire filan gitme arkadaşım boşu boşuna.nebi beylede görüştüm ban hiç güven vermedi bilmiyorum tatmin olmadım bide reha beyle mailleştim oda fot filan yollamdı bence en iyisi ferruh dedim gerçekten bana hemen sana kesin açık ameliyat dedi nebi ise ne istersen açıkda yaparım kapalı dedi halbuki bu seçimi hasta tercih etmemliki hasta nerden bilsin açıkmı kapalımı die yani bi söleyim dedim görüşmek üzere...:)naniknanikNebil hoca ile gecen hafta görüstüm her seye yaparız dedi o yüzden emin olamadım ben senin verdigin o siteye giremiyorum sana özelden msj atmak istedim ama özel msj ın kapalıyodu...rica etsem resimlerini bana gönderebilirmisin....:enbuyukkk:
tesekkurler...
bende nebıl betın ne ıstersen yaparız olayını sevmedım...haklısın umarım sonucta guzel olur...nebıl bey de hasta ısteklerı onemlı ama bence amelıyat genel anestezı olmalı... hıc arabanın motorunu acmadan tamırır yapılıyormu ....tili merhaba bence bilgisayardaki çizimlar önemli değil güzel çizerler ama güzel yapcak die bişey yok bence benim burnum hem biraz kemikli hemde uzundu ferruh bey kendine güvenli bi doktor bence tamam bilgisayardaki fotomu beğendim ama drnun kendine güveni olması gerek bence izmire filan gitme arkadaşım boşu boşuna.nebi beylede görüştüm ban hiç güven vermedi bilmiyorum tatmin olmadım bide reha beyle mailleştim oda fot filan yollamdı bence en iyisi ferruh dedim gerçekten bana hemen sana kesin açık ameliyat dedi nebi ise ne istersen açıkda yaparım kapalı dedi halbuki bu seçimi hasta tercih etmemliki hasta nerden bilsin açıkmı kapalımı die yani bi söleyim dedim görüşmek üzere...:)naniknanik
rica ederim ayyıldız33 valla bende senin kadar merak ediyorum desem yeridir henüz 5 gün oldu ufak ufak şişlikler iniyor bakalım :)Asinem tşk ederim.Ben en çok dudak dolgunu merak ediyorum.Dilerim kısa zamanda iyileşirsin.
Cumartesi gunu Ferruh bey ile görüstüm genç bir doktor cok ta tavsiyesi var çok ilgilenmedi benle!!!çok yogundu burnumun içine bakmadan olacakları söyledi (hiç degilse nebil bey bakmıstı!!!ona göre konusmustu!!!) bana bilgisayarda resim çizdi hiç begenmedim!!!(Nebil Beyin Çizdigi Resim Daha güzel,Ama şuda var resim ile gerçek ne ölçüde örtüşecek!!!)slm tili bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum samsunda yaşıyorum ancak ankarada ameliyat olmk istiyorum.Nebil beyle görüştün mü ? ben samsunda oturduğum için henüz görüşme fırsatım olmadı ama okuduklarımdan tavrı benim de hoşuma gitmedi ne istersen yaparız lafı bir estetikçiye yakışmıyor bence biraz uzman tavrıyla yaklaşması lazım gelir.Üf bende ona olmayı düşünüyordum ciddi ciddi.Bu arada paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Reha beyle görüşmeyi düşünüyor musun ? Eğer görüşürsen izlenimlerinia öğrenmeyi isterim a.s.a.s.
slmlar ayyıldız 33 hoşgeldin aramıza:)
ben burun ameliyatımı 5 gün önce ferruh beye oldum dudak ve burun.pazartesi günü alçım çıkacak bakalım merak içindeyim.esasen ferruh beyde ilgisinden memnunum ama yaptığı iş nasıl oldu merak ediyorum
kime ameliyat oldun?ve ne kadara?bende arastırma yapıyorumda!!!!Arkadaşlar merabalar,ben daha bugün aranıza katıldım ve bu konu ilgimi çekti.Ben 4 ay önce burun ameliyatı oldum ve inanın bana hiçbir ağrım olmadı.Ameliyat gününden bugüne kadar başım bile ağrımadı çok şükür.Şişliklere gelince de ilk bir hafta şişlik vardı biraz yüzümde daha sonra geçti ama burnunuzun şişliği okadar fazla olmuyor.Morluk kendisiyle hiç tanışmadım.Birde 2 hafta alçı oluyor burnunuzda okadar.Ama nefes almanızı hiçbir şekilde etkilemiyor. Kime ameliyat olursanız olun önemli olan doktorunuza güvenmeniz.
Özellikle artık son gelişen yöntemlere göre hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.Tek problem burnunuzun şekli hemen ortaya çıkmıyor.Bu konuda sabırlı olmanız lazım.Yaptırmak isteyen arkadaşlar hiçbir şekilde korkmasınlar.İnanın bana bir diş çektirdiğinizde daha çok ağrınız oluyor.Artık eski yöntemler uygulanmıyor.Estetik cerrahisi çok gelişti...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?