Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

benim ameliyat olmama daha cok var ben bile şimdiden heycanlaniyrm:)
Benim kinede çok var ama şimdiden arastırma yapmazsam hata yaıpcam gibi geliyor 2.ameliyat istemiyorum en iyiyi bulup ona yaptırmak lazım.Gerçi işin şans unsuruda var en iyi doktorda hata yapabilir.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun da şu estetik sorunlarımız bitsin:)))
BAKALIM FERRUH BEY NE ÇİZECEK MERAK EDEN OLursa bilgisayarlı tasarım halini gönderebilirim....
sen tasarım yaptır madın mı!!!:dance::teytey::enbuyukkk:

SLM CANIM..SANA ÖZELDEN MSJ ATTIM MAİLİNEDE NEBİL BEYİN BANA YAPTIGI TASARIMI ATTIM..Bakalım ferruh bey ne yapacak.Ben de arastırma asamasındayım benim ameliyat eylül gibi olcaka...Ankarada Reha bey ve ferruh kaldı onlara bakıcam ayrıca izmirde ufuk bilkay ile görüsecegim.adını çok duydum güveniyorum o hocaya....belli olmaz izmirde düsünebilirm....
acıkcası ufuk bilkaya güvenim tam....Önce ankarayı arastırıp birde izmir yapıcagım:)))a.s:sm_cool:
vallahı bu kadar arastırmaya sanat eseri falan çıkması lazım:)))

Herkese selamlar.Siteye bugün üye oldum dün onaylandı.Haftayada ben Deviasyon ve rinoplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sanırım Reha bey olacak.

Herkese selamlar.Siteye bugün üye oldum dün onaylandı.Haftayada ben Deviasyon ve rinoplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sanırım Reha bey olacak.
slmlar ayyıldız 33 hoşgeldin aramıza:)
ben burun ameliyatımı 5 gün önce ferruh beye oldum dudak ve burun.pazartesi günü alçım çıkacak bakalım merak içindeyim.esasen ferruh beyde ilgisinden memnunum ama yaptığı iş nasıl oldu merak ediyorum

tili merhaba bence bilgisayardaki çizimlar önemli değil güzel çizerler ama güzel yapcak die bişey yok bence benim burnum hem biraz kemikli hemde uzundu ferruh bey kendine güvenli bi doktor bence tamam bilgisayardaki fotomu beğendim ama drnun kendine güveni olması gerek bence izmire filan gitme arkadaşım boşu boşuna.nebi beylede görüştüm ban hiç güven vermedi bilmiyorum tatmin olmadım bide reha beyle mailleştim oda fot filan yollamdı bence en iyisi ferruh dedim gerçekten bana hemen sana kesin açık ameliyat dedi nebi ise ne istersen açıkda yaparım kapalı dedi halbuki bu seçimi hasta tercih etmemliki hasta nerden bilsin açıkmı kapalımı die yani bi söleyim dedim görüşmek üzere...:)naniknanik

bende nebıl betın ne ıstersen yaparız olayını sevmedım...haklısın umarım sonucta guzel olur...nebıl bey de hasta ısteklerı onemlı ama bence amelıyat genel anestezı olmalı... hıc arabanın motorunu acmadan tamırır yapılıyormu ....

Asinem tşk ederim.Ben en çok dudak dolgunu merak ediyorum.Dilerim kısa zamanda iyileşirsin.

slm tili bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum samsunda yaşıyorum ancak ankarada ameliyat olmk istiyorum.Nebil beyle görüştün mü ? ben samsunda oturduğum için henüz görüşme fırsatım olmadı ama okuduklarımdan tavrı benim de hoşuma gitmedi ne istersen yaparız lafı bir estetikçiye yakışmıyor bence biraz uzman tavrıyla yaklaşması lazım gelir.Üf bende ona olmayı düşünüyordum ciddi ciddi.Bu arada paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Reha beyle görüşmeyi düşünüyor musun ? Eğer görüşürsen izlenimlerinia öğrenmeyi isterim a.s.a.s.

Merhaba

Yazilarinizi Görünce Siteye üye Oldum. Ben De Iki Kez Burun Ameliyati Oldum. Kikirdak Eğriliği Vardi Burnumda. Ilk Ameliyatimi Kbb De Oldum. Ama Fazla Kikirdak Almişlar. Burnum Inanilmaz çirkin Oldu Ve Nefes Almam Daha Da Güçleşti. Sonra Reha Bey Ikinci Ameliyatimi Yapti. Hem şekli çok Güzel Oldu Hem De Daha Rahat Nefes Aliyorum. Kesinlikle Reha Bey'i Tavsiye Ediyorum.

Cumartesi gunu Ferruh bey ile görüstüm genç bir doktor cok ta tavsiyesi var çok ilgilenmedi benle!!!çok yogundu burnumun içine bakmadan olacakları söyledi (hiç degilse nebil bey bakmıstı!!!ona göre konusmustu!!!) bana bilgisayarda resim çizdi hiç begenmedim!!!(Nebil Beyin Çizdigi Resim Daha güzel,Ama şuda var resim ile gerçek ne ölçüde örtüşecek!!!)
Ferruh Bey belki yogundu o yüzden pek ilgilenemedi!!ama asinem arkadasımız memnun o yüzden yabana atmakta istemiyorum ferruh beyi!Ama Nebil bey ile kıyasladıgımda Nebil bey daha iyi gibi!!ama suda var bu isler lafla olmuyor Ferruh beyin ameliyat sonuçlarıda çok güzel!!!
Bilemiyorum ki Nebil hoca mi ,ferruh hoca mu ,reha hoca mı ,ufuk hoca mı!!!
Reha bey le görüsmeye gelecek aylarda gidecegim ve ufuk hocaylada görüsecegim....Kendimi riske atmak istemiyorum 2. kez ameliyat olmakta istemiyorum!!Umarım en iyisini bulabiliriz....
Nebil Beyle yüz yüze konusmanı tavsiye ederim

selam arkadaşlar ben ameliyat oldum bir hafta geçti.
ameliyat olan arkadaşlara sorum olacaktı:
burun kenarlarındaki ödemler ne zaman geçti sizde?

selamlar asinem nasıl oldun canım ödemlerin geçti mi? çok merak ediyorum

diğer başlık altnda yazdım tecrübemi ordan okuyabılırsınız arkadaslar.Gazi Hastaneside Reha Yavuzere ameliyat oldum.öyle benle çok fazla bi muhabbeti olmadı tasarım filan da yapmadı benımle.ameliyattan önce fotoğraflarımı çekti belki asistanlarıyla resimler üzerinde tartışmıştır bilmiyorum.ya arkadaslar sohbetmiş tasarımmış bence ayrıntılarda boğulmayın.doktorun bikaç hastasıyla konusun az çok fikriniz olacaktır.önemli olan doktorun size GÜVEN vermesi.. ben Reha Bey doğru düzgün soru bile sormadım şöyle olsun böyle olmasın demedim bile kendisi anlattı zaten kısaca.. doğal olucak dedi.bence kendinizi çok strese sokmayın iyi bi doktor seçin ve ona güvenin.. ben çok mutluyum :)

Epruh sana katılıyorum. Aslında önemli olan doktorun ameliyat başarısı, ameliyat olan bir kaç memnun hasta daha önemli. Çünkü çok iyi konuşabilir ama başarısız ameliyat sonucu çıkarsa o zaman ayrılan vaktin pek önemi olmayacaktır. Ben meme slikonu ameliyatı oldum, yazın da burun estetiği düşünüyorum.

Herkese merhaba.Tesadüfen fark ettiğim bu sitede estetik girişimler hakkında farklı yaklaşımlar olduğunu farkettim.Ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.Ankarada oturuyorum.Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım olacakfisfisfisa.s.

ARKADASLAR Ferruh Bey Geçen günkü tavrı için bir mail atmış benim hoşuma gitti paylasmak istedim....(Çünkü burdan kimseyi olumsuz etkilemek istemem doktorlar hk.da!!)
Tülay Hanım
Tekrar Merhaba

Görüşmeye geldiğiniz gün yoğun çalışma proğramım nedeniyle size fazla vakit ayıramadım. Sebebi o gün çok ameliyatım olması ve randevulu hasta görüşmesinin çok olması. Takdir edersiniz ki ben içerde 2 hastayla 45'er dakikadan toplam 90 dk konuşsam içerde bekleyen 5-6 hasta oldukça huzursuzlanır. Sizde salonda 1.5 saat yada daha fazla bekleseniz sıkılırsınız. Herkesi memnun edebilmek adına bazen görüşmelere yeterli vakit ayıramıyoruz. Ne zaman arzu ederseniz eşinizle beraber gelin aklınıza takılan tüm soruları cevaplayalım. Randevu alırkende lütfen sekreterime ferruh beyle konuştuk zaman ayıracağı bir vakte vermesini isteyin. Böylece size daha fazla vakit ayırabilirim. 0312 446 4750 nolu telefondan randevu alabilirsiniz. Görüşmek üzere.
Saygılarımla
Op.Dr.Ferruh Bingül
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

(BENDE BURDAN Teşekkur edeiyorum kendisine)

Arkadaşlar merabalar,ben daha bugün aranıza katıldım ve bu konu ilgimi çekti.Ben 4 ay önce burun ameliyatı oldum ve inanın bana hiçbir ağrım olmadı.Ameliyat gününden bugüne kadar başım bile ağrımadı çok şükür.Şişliklere gelince de ilk bir hafta şişlik vardı biraz yüzümde daha sonra geçti ama burnunuzun şişliği okadar fazla olmuyor.Morluk kendisiyle hiç tanışmadım.Birde 2 hafta alçı oluyor burnunuzda okadar.Ama nefes almanızı hiçbir şekilde etkilemiyor. Kime ameliyat olursanız olun önemli olan doktorunuza güvenmeniz.
Özellikle artık son gelişen yöntemlere göre hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.Tek problem burnunuzun şekli hemen ortaya çıkmıyor.Bu konuda sabırlı olmanız lazım.Yaptırmak isteyen arkadaşlar hiçbir şekilde korkmasınlar.İnanın bana bir diş çektirdiğinizde daha çok ağrınız oluyor.Artık eski yöntemler uygulanmıyor.Estetik cerrahisi çok gelişti...a.s.

kime ameliyat oldun?ve ne kadara?bende arastırma yapıyorumda!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…