Merhaba Ebru, ameliat oldun mu? Ben de Fulya hanima burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum.Arkadaşlar ben 25 aralıkta özel tdv 29 mayıs hastanesinde ameliyat olucam nasipse, hem estetik hem et var onu yakıcak doktorumun kendisiyle ilgili bi yazı okumadım nette inşallah iyidir dua edin lütfen çok korkuyorum bu arada ameliyat ücretim 2000 tl doktorumun adı Fulya Şahin Fındıkçıoğlu..
Merhaba Ebru, ameliat oldun mu? Ben de Fulya hanima burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum.
ae_ebru bende dikmende oturuyorum burnuma estetik yaptırıcam.fulya hocayı araştırıyorum sence iyimi ameliyattan önce bana yakışacak burun şekillerii gösteriyormu ha buarada benim sağlıksal olarak hiçbir problemim yok ama burnum büyük bu yüzden estetik düşünüyorum.ameliyattan sonra ağrın oldumu benim 2.5 yaşında bir oğlum var sence ameliyat sonrası zorlanırmıyım?
canım ben oldum adı ferruh bingül çok ii bi doktor
http://www.kadinlarkulubu.com/burnum-nasil-olmus-siz-karar-verin-t54013/index.html resimlerim burda bence düşün
Evet ameliyat oldum 2.5 ay geçti Çok memnunum gerçekten arkadaşlar ben Fulya hanımı çok beğendim şiddetle tavsiye edebilirim..Merhaba Ebru, ameliat oldun mu? Ben de Fulya hanima burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum.
arkadaşım ameliyat oldun mu? lütfen yazınki sizlerden yeni şeyler öğrenelim bizde
evet arkadaşım funda hanıma ameliyat oldunuz mu? bende o doktor ve hastaneyi düşünüyorum.
Evet arkadaşım ameliyat oldum ve çok başarılı bi operasyon oldu :) Ağrım sızım hiç olmadı burnum da çok güzel oldu burnumu hafif bi şekilde kaldırdı kemiği törpüledi ve etimi yaktı çok memnun kaldım..
Geçmiş olsun canim gözün aydin olsun.maliyeti ne oldu peki?
Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.
Teşekkür ederim aslında maliyeti bi önceki sayfa da yazmıştım ama tekrar yazayım 2180 tl başka hiç bişey ödemedim bir de 50 tl ilaçlar tutuyor eczaneden alıyorsun yani :)
Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var ancak cevap veremiyorum resim koyamıyorum şu 50 mesaj hikayesi. Ben doktoruma güveniyorum seker_pamuk arkadasım Dr Eren Taştan senin burnuna çözüm getirir inşallah git gör denemekten zarar çıkmaz her görüştüğün doktor seni ameliyat edecek diye bişey yok Netten Hocanın adını girersen cep numarasını bulursun bulmazsan bana özelden mesaj at burdan veririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?