• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da cinsel istismara uğramış genç kızların bulunduğu sığınma evi için kitap

_sessizce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
509
37
68
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama internetten gördüğüm benim de katkı sağlamayı düşündüğüm bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.

Sevgili dostlarım DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ ... Ankara Ayaş' da varlığından yeni haberdar olduğum bir kurum var.10 ile 18 yaş arası aile içi cinsel istismara uğramış kızlarımız için bir sığınma evi.10 İLE 18 YAŞ ARASI KIZLARIMIZ İÇİN ORAYA BİR KİTAPLIK KURMAK İSTİYORUZ ONLARIN PSİKOLOJİLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK KİTAP BAĞIŞI YAPMAK (2. EL DE OLABİLİR ) İSTEYENLER BANA ULAŞABİLİR YA DA GÖNDEREBİLİRLER adres : ....HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ...

adresi paylaşmadım çünkü paylaşımda bulundurmanın doğru olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa yada bana özelden mesaj atarsa adresi ve yardımcı olacak kişinin facesini de veririm.

Back