arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
bende olmayı düşünüyorum doktoru kliniğin adresini verirseniz sevinirim
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
bende olmayı düşünüyorum doktoru kliniğin adresini verirseniz sevinirim
acaba kıme amelıyat oldunuz bıde ne kadara oldunuz bıraz acarmısınız bu konuyu sımdıden tesekkurler tatlım
merhabalar bende yorumlardan dr serdar öztürk,dr tevfik sözen vedr zühtü demir arasında kaldım .doğal bir görüntü olsun isti,yorum hangisi dogru tercih olur sizce .
doğal bi görüntü istiyorsan zühtü demir derim.kendisi zaten doğalıktan yana bir doktordur.ve teknik olarakta kapalı ameliyat eder.kesisiz burun deliklerinden girip tavsiye ederim.bende zamanında cok araştırdım.acık ameliyat yapan cok doktor var kapalı teknik zor olduğu için ve her doktorda bunu yapmıyor.ve doğalıkta cok önemliydi benim için zühtü beye oldum seneler oldu cokta memnunum tavsiye ederim. tabi doktor seciminde kim olursa olsun içinize kim siniyor ve o güveni alıyorsanız ona olun derim.ben öyle yaptım cünki.kolay gelsin zor bir karar
merhabalar bende yorumlardan dr serdar öztürk,dr tevfik sözen vedr zühtü demir arasında kaldım .doğal bir görüntü olsun isti,yorum hangisi dogru tercih olur sizce .
canım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...
ank egt ve arastrma hst doc dr mukemmel bırısı cok memnun kalacaksın benım amelıyatımda bulundu burnum bekledıgımden guzl gorunuyo
ank egt ve arastrma hst doc dr mukemmel bırısı cok memnun kalacaksın benım amelıyatımda bulundu burnum bekledıgımden guzl gorunuyo
Ben de araştırmaya başladım. şu ana kadar bu forumdan okuduklarımdan tespitlerim şöyle oldu;
ismi diğerlerine göre daha çok geçen doktorlar:
Reha Yavuzer, Nebil Bozdoğan, Murat Emiroğlu, Ünal şahin, Zühtü Demir, Eren Daştan, Serdar Öztürk.
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?